Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, eRCe napisał(a):

Ja wam coś zdrowszego niż Libed polecę. 

Może niezbyt tanie, ale zdrowe

Można trafić w lodówkach w Dino, Delikutasach Centrum, sporadycznie w Lidlu...

Sok marchwiowy 100%, krótki termin spożycia, nic więcej w składzie, żadnych dziwactw pierdolamidanów sodu itp  ;)

Szczególnie zimą fajny, dodaje koloru cerze, jak macie "północno" bladą jak ja, to się przydaje, karoten barwi... 

Tylko nie przesadzać, bo będziecie pomarańczowi jak Trump (kiedyś się przekonałem) 😆

jjj.png

Zawsze lubilam te soki jednodniowe, ale teraz sama sobie robie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

To ty nie znasz tej historii!? Jakaś jego kochanica lubiła urozmaicenia więc spotykała się z kilkoma naraz i poczęstowała siura jakąś wenerą. Przegadali sprawę, były ustalenia o poprawie, tymczasem za jakiś czas była powtórka z zarażeniem więc się siurek pożegnał z tą panną 😄

14 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Nasz!!!

😅

13 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Doktor Siurek mial bogate zycie seksualne pod kazdym wzgledem. 

Dziewczyny to czym siura poczęstowała rozrywkowa koleżanka to była chlamydia 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Ej, ale ja chyba nie chciałbym mieć ksywy Siurek :D 

Penis, to brzmi dumnie. Czy szlachetny Ch*j. Ale Siurek?

A doktór Siurek nie brzmi dumniej? Bardziej dumnie? 😅

8 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Rozpoznajemy Siurka po chorobach wenerycznych.

Udosłownilas zart niczym Elcia 😛 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie rozpuszczaja tylko miekna tak ze mozna palcem je delikatnie wcisnac a to sie za jakis czas wyrownuje i powoduej to kwas fosforowy ktory jest tez chyba czasami w wodzie mineralnej i nie ma to nic wspolnego z cukrem. 

kwas fosforowy zaburza wchlanianie wapnia w sensie ze chyba zeby nadmiar fosforu przerobic to organizm potrzebuje wiecej wapnia i go bierze skad moze

jest tez w serach topionych czy mleku uht i wielu innych rzeczach ktore jecie bo to swietny konserwant

nudno ale pieprz cos chyba napisala zabawnego wiec wszedlem.na tym forum nie ma flow 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

nie rozpuszczaja tylko miekna tak ze mozna palcem je delikatnie wcisnac a to sie za jakis czas wyrownuje i powoduej to kwas fosforowy ktory jest tez chyba czasami w wodzie mineralnej i nie ma to nic wspolnego z cukrem. 

kwas fosforowy zaburza wchlanianie wapnia w sensie ze chyba zeby nadmiar fosforu przerobic to organizm potrzebuje wiecej wapnia i go bierze skad moze

jest tez w serach topionych czy mleku uht i wielu innych rzeczach ktore jecie bo to swietny konserwant

nudno ale pieprz cos chyba napisala zabawnego wiec wszedlem.na tym forum nie ma flow 

Nie wygladales dzisiaj jakby ci brakowało flow 😅 szkoda ze nie wygrales w grudniu tego plebiscytu na marudę roku; ale widocznie nie zdążyli sie na tobie tutaj poznac jeszcze 😅

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie wygladales dzisiaj jakby ci brakowało flow 😅 szkoda ze nie wygrales w grudniu tego plebiscytu na marudę roku; ale widocznie nie zdążyli sie na tobie tutaj poznac jeszcze 😅

rozladowalem akumulator w samochodzie bo nie chcial zapalic dlatego tu gnije bo nie mam jak sie wydostac z domu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, ironella napisał(a):

To nie masz prostownika nawet? 

mam ale ten akumulator kupilem nowy wiec to nie problem z tym ze mial za malo pradu

teraz sie laduje rozladowalem tez power bank taki startowy i taki od telefonu bo krecilem tym akumulatorem z 30minut teraz sie wszystko laduje akumulator tez :D 

u mnie jest -12 stopni a odczuwalna to pewnie z -16 chyba cos swiece nawalaja i sie slabo grzeja bo juz wczesniej nie mogl zaskoczyc albo jakies paliwo sredniej jakosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luzne skojarzenie z kwasem fosforowym - ostatnio sluchalam podcastu o bombach w Baltyku i fosforze z nich, ktory mozna znalezc na plazy i ktory przypomina bursztyn, ale sie samozapala w temperaturze 30 stopni (jesli dobrze pamietam) i trudno go zgasic. Taka ciekawostka i przy okazji ostrzezenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A doktór Siurek nie brzmi dumniej? Bardziej dumnie? 😅

Kolega miał w klasie takiego chłopaka, na którego nauczycielka mówiła „mój siusiaczek”. Dziś to chyba byłoby trochę nieodpowiednie, ale to było w czasach, gdy dzieci nie miały jeszcze praw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, ironella napisał(a):

Ja lubiłam czytać gdy siurek godzinami przekomarzał się ogórem on potrafił z ogóra wydobyć komediowa nutę.

Oj tak ja ceniłam wtedy jego kunszt pedagogiczny, zdolność rozumienia języków obcych i cierpliwosc 😅

4 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Kolega miał w klasie takiego chłopaka, na którego nauczycielka mówiła „mój siusiaczek”. Dziś to chyba byłoby trochę nieodpowiednie, ale to było w czasach, gdy dzieci nie miały jeszcze praw.

😅 poza tym przecież tylko faceci mogą być pdf wiec jaki problem 😛

no w kazdym razie Siur to był mój krasz, tak wiec masz wysoko zawieszona poprzeczkę, nie spierdol tego 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi