Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, ironella napisał(a):

U mnie w sklepie kilka lat temu były w sprzedaży parówki cielęce mające w składzie 2 % cielęciny. Ale chyba ludzie poszli po rozum do głowy i przestali kupować bo od jakiegos czasu zniknęły z lady.

zniknely bo uokik nalozyl na nich kare za wprowadzanie w blad :d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

zniknely bo uokik nalozyl na nich kare za wprowadzanie w blad :d

A chyba mial nawet wejsc jakiś przepis że produkty mleczne  i  mięsne muszą mieć określoną zawartość surowca żeby być serem czy kiełbasa ale nie wiem czy to weszło.

9 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Jak Libed pije takie ulepy to pewnie potem nie czuje juz cukru w marchewce.

Najlepsze jest to ze libed te swoje ulepy uważa za jakiś rarytas i twierdzi, ze to my się nie znamy na tym co dobre.😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, ironella napisał(a):

A chyba mial nawet wejsc jakiś przepis że produkty mleczne  i  mięsne muszą mieć określoną zawartość surowca żeby być serem czy kiełbasa ale nie wiem czy to weszło.

Najlepsze jest to ze libed te swoje ulepy uważa za jakiś rarytas i twierdzi, ze to my się nie znamy na tym co dobre.😂

no dokladnie oceniasz smak po skladzie nie pijac :D

wypij i ocen :D

ja pilem i mogu i sok z marchwi to wiem co lepsze :D

poza tym pisalem ze dzieci sie uciesza a nie matki :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, libed napisał(a):

w parowkach cielecych nie bylo sladu po cielecinie i tez sie sprzedawaly :D

tak wiedzialem ze to napiszesz dla mnie slodki nie jest :D

jablkowy wyciskany tez nie jest slodki

A byłeś na tej inbie czy kawa z mlekiem jest słodka?

14 minut temu, ironella napisał(a):

U mnie w sklepie kilka lat temu były w sprzedaży parówki cielęce mające w składzie 2 % cielęciny. Ale chyba ludzie poszli po rozum do głowy i przestali kupować bo od jakiegos czasu zniknęły z lady.

Moim hitem były parówki z dodatkiem bambusa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

no dokladnie oceniasz smak po skladzie nie pijac :D

wypij i ocen :D

ja pilem i mogu i sok z marchwi to wiem co lepsze :D

Bez próbowania wiem ze slodzony, sztucznie aromatyzowany, sztucznie barwiony konserwowany napój nie będzie mi smakował. Myślisz że nigdy nie próbowałam tego typu ulepow?😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):
  Ukryj zawartość

Szczury zjadły internet. Telekom bankrutuje przez… ekologię!

😂

@eRCe

Dobre. Nie było czasu na dokładne sprawdzenie i przetestowanie produktu, bo silniejsze jest parcie na bycie "eko".

Prawda jest taka, że ekologizm, klimatyzm, genderyzm, to w dużej mierze próba zastąpienia sobie religii - nawet wielki guru lewicy i ateistów Dawkins to przyznał, że ludzie po prostu próbują jakoś sobie substytuować religię. Człowiek tak jest skonstruowany, że dusi się w egzystencji, gdzie nie ma wyższych celów - cena bycia świadomym własnej śmiertelności i egzystencji. ;)

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, eRCe napisał(a):

Dobre. Nie było czasu na dokładne sprawdzenie i przetestowanie produktu, bo silniejsze jest parcie na bycie "eko".

Prawda jest taka, że ekologizm, klimatyzm, genderyzm, to w dużej mierze próba zastąpienia sobie religii - nawet wielki guru lewicy i ateistów Dawkins to przyznał, że ludzie po prostu próbują jakoś sobie substytuować religię. Człowiek tak jest skonstruowany, że dusi się w egzystencji, gdzie nie ma wyższych celów - cena bycia świadomym własnej śmiertelności i egzystencji. ;)

religia to zwykly produkt ktory ci sprzedaja nie jest potrzebna do zycia wiec teorie jakoby ludzie musieli sobei ja czyms zastepowac sa bzdurne strasznie

ludzie zyli przed wynalezieniem religii tak smao jak zyli przed wynalezieniem coca coli. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, eRCe napisał(a):

Mysle, ze Twoje wnioski po przeczytaniu tego artykulu sa nieco zbyt daleko posuniete.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Tak, ale kto normalny pije gorzkie kakao jak ludy pierwotne Ameryki? 😛 Tylko koneserzy 😉

Dla mnie te napoje kakowe sa tak przesłodzone ze az mdlace, a kakao w nich ledwo wyczuwalne😛 I to nie jest jakieś moje widzimisię bo zawartość cukru w takim napoju to około 3 - 4 łyżeczki cukru na szklankę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, ironella napisał(a):

Dla mnie te napoje kakowe sa tak przesłodzone ze az mdlace, a kakao w nich ledwo wyczuwalne😛 I to nie jest jakieś moje widzimisię bo zawartość cukru w takim napoju to około 3 - 4 łyżeczki cukru na szklankę.

To zależy ile sobie wsypiesz tych łyżeczek, mi 2 by starczyły. A czasem robię sobie tzw.brudne mleko czyli wsypuję takiego nesquicka czubeczek łyżeczki na kubek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi