Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co dzisiaj zjadłeś?

Raccoon

Rekomendowane odpowiedzi

Ja zajadam sie krakersami bo uznałam, że sa lepsza alternatywa dla chipsów. Tym razem chociaz nie na lezaco zeby sie nie zadlawic jak oststnio. Pozatym to jadłam dzisiaj musli z mlekiem, kasze kuskus z sosem grzybowym, makrelę w sosie pomidorowym, pomarancze i chyba tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Verinia napisał(a):

leki, trzy kawy, woda mineralna z miętą i cytryną, leki.

To tak można? 

Ja dzisiaj tez nie jakos super bo wypiłam w pracy 3 kawy zeby nie zasnąć, ale zjadłam tez musli z mlekiem i teraz bulke z biedry taka poczwórne (zapomnialam jak sie nazywa).

19 godzin temu, bei napisał(a):

Ja zajadam sie krakersami bo uznałam, że sa lepsza alternatywa dla chipsów.

Dzisiaj walczylam ze soba żeby nie wziąc 4 paczek chipsów (promocja). Uznałam z3e krakersy też  nie są dobra alternatywą. Kupilam 4 paczki pestek dyni i 2 paczki żurawiny. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dziś wypiłam kawę z mlekiem, a na obiad zupa krem z buraków i pestkami dyni. Rano nie byłam głodna, bo wczoraj sie obzarlam wieczorem i w nocy i pol dnia bolał mnie brzuch. Teraz coś będę musiała zjesc,

bo jestem głodna, ale chyba lekko typu jakaś bułka ze srem 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Heledore napisał(a):

Kapuśniak z kiszonej kapusty ❤️ 

:E

A ja dzisiaj poszedłem w Twoje ślady i na śniadanie wleciała podwójna czarna kawka.

Na obiad odgrzewana z wczoraj pizza...

Źle się cały ten dzień dziś rozegrał i był średnio do uratowania więc dieta z każdą godziną tylko gorsza. Na kolacje wjechały czipsy więc dzisiejszy dzień domknięty klamrą. Ale od jutra już będzie dobrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Heledore napisał(a):

O! I to szanuję :P 

Ale mimo, że ostatnio jest u mnie nerwicowo względnie git, to ja nie rekomenduję takich śniadań. :P Da się zauważyć różnicę (negatywną). Tylko, że to jakaś forma uzależnienia. I ciężko się powstrzymać. Ale osoby, które nie mają w pełni pod kontrolą swoich problemów raczej takich wzbudzaczy na pusty żołądek powinni unikać.

Ja tak długo piłem kawę na czczo, że naprawdę późno to zauważyłem:P Że to nie służy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

Ale mimo, że ostatnio jest u mnie nerwicowo względnie git, to ja nie rekomenduję takich śniadań. :P Da się zauważyć różnicę (negatywną). Tylko, że to jakaś forma uzależnienia. I ciężko się powstrzymać. Ale osoby, które nie mają w pełni pod kontrolą swoich problemów raczej takich wzbudzaczy na pusty żołądek powinni unikać.

Ja tak długo piłem kawę na czczo, że naprawdę późno to zauważyłem:P Że to nie służy

ja już z 15 lat tak piję :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi