Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się, że się cieszysz @Verinia ; ) Świat relica jest piękny, medialny, naturalny, magiczny i historyczny. Ty najlepiej pasujesz, jesteś odważna, i reprezentacyjna. Masz podobne zainteresowania. 

Zresztą nie musisz wiele robić, to samo przyjdzie o co chodzi, co zobaczysz. Chociaż to głównie za 2 lata nastąpi, teraz może być jakiś przedsmak tego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Cieszę się, że się cieszysz @Verinia ; ) Świat relica jest piękny, medialny, naturalny, magiczny i historyczny. Ty najlepiej pasujesz, jesteś odważna, i reprezentacyjna. Masz podobne zainteresowania. 

Zresztą nie musisz wiele robić, to samo przyjdzie o co chodzi, co zobaczysz. Chociaż to głównie za 2 lata nastąpi, teraz może być jakiś przedsmak tego. 

Dziękuję za wyróżnienie 🙂

Wierzę w różne rzeczy, więc nie mogę się doczekać tego przedsmaku. Dziękuję 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak naprawdę to będzie bardziej dziki świat, mój świat, moje wspomnienia ze świata relica, na pewno bardziej muzyczny, na pewno więcej o Alexi Laiho, Children of Bodom, do tego czasu pewnie już moja płyta będzie gotowa, więc będzie się działo. 

Miltarnie, bardziej naturalnie, choć miejscami paranormalnie, spokojnie. Konrad jest bardziej spokojny niż brat Nelyssy więc inna aura będzie temu towarzyszyć. Konrada, cienia wiatru głównie Moona i innych. 

Okaże się jak twórcy to odtworzą, ja jestem bardziej od pomysłów, wyborów i decyzji.

Mój świat relica był najpiękniejszy, gdybym wiedziała, że Alone przyniesie mi stratę ukochanego zwierzątka to bym ten świat przeciagnęła dłużej.. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poświęciłeś wiele lat bracie Nelyssy na świat relica, Alone, nawet na świat relica w Pograniczu i sam niszczysz klimat. Ja Cię nie przeproszę, bo nie mam za co. Puszczasz spojrzenia, wymuszasz coś, robisz z innych dziwki już nie tylko z kobiet dziewczyny, ale też z chłopaków i w ogóle. Nie rozumiesz przeznaczenia i nie czujesz klimatu. Nie zależy Ci już na nieśmiertelności, na legendzie, chwale i w ogóle Twoja sprawa, ale tracisz na tym wiele. 

Nie ma tak, że masz nagle gorszy dzień, czas, bo się sku*wiłeś ostatnio świadomie. Gówno powtórzyłeś, gównem żyjesz i to nie ma sensu. 

Acer odleciał już w wakacje. Ty teraz robisz to samo. Ale już za dużo błędów popełniłeś i ja Ci kolejnych nie wybaczę. 

W świecie relica była jakaś wzmianka o Beacie, że to nic znaczące, nic o Krzyśku nie pajacuj, że trzymałeś kogoś w ukryciu. Taki byłeś poważny, odważny, niezależny. Teraz spodziewasz się dziecka i zachowujesz się jak dziad. Jeszcze wykorzystujesz do tego wizerunek 4rta, że w Nim najlepiej zachowywać się jak dziad. To jest hańba dla Ciebie.

Zniechęca aż młodzież, tak być nie może. Bo gdy moja siostrzenica dorośnie by zobaczyć, zrozumieć to co ja, nic już z Ciebie nie będzie. Co Szczur ma to opowiadać, że ktoś taki był? Bez sensu. Wszystko robisz bez sensu. Nie ma kiszenia w gównie. Stare baby Ci w to nie wejdą, nie czują klimatu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi