Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wypalenie życiowe

Wentyl1996

Rekomendowane odpowiedzi

Czuje się kompletnie wypalony życiowo nie chce mi się iść do pracy ani wychodzić z domu bardzo się źle czuje w swojej skórze .

Trenując siłowo jestem słaby fizycznie ,mając autyzm nie udaje mi się budować żadnego koleżeństwa ani przyjaźni a co dopiero mieć dziewczyny ,jestem zaburzony ma dodatek intelektualnie IQ 75 punktow ,nie radzę sobie w życiu ,jestem wypalony zawodowo przez autyzm i zaburzenia intelektualne.Probowalem wszystkiego terapii , farmaterapii ,wizyty u psychologa i nic nie pomogło .Dalej jestem niesamodzielny i niezdolny do samodzielnej egzystencji nie umiem gotować ani prac .Pracuje w zakładzie aktywności zawodowej i wiele osób uważa mnie za świra ,czuba ,ponuraka ,albo za agresywnego .Wiele osób tam pracuje ze schizofrenia i nie rozumieją mnie wcale ,że jestem jakiś inny gorszy .

Trenuje 5 lat ćwicząc i dalej jestem słabym mężczyzna starałem się ciężko trenować ciężko ćwiczyć do upadku mięśniowego i widziałem kobiety które są dużo silniejsi ode mnie oraz mężczyzn co mają kilku krotnie większą siłę ode mnie .

Zaburzenie z wiekiem coraz bardziej mi uprzykrza życie .Psychicznie jestem wykończony głowa mnie boli nikt mnie nie rozumie .Mieszkam z rodzicami oni mnie też nie rozumieją .Chciałbym usnąć i naprawdę obudzić się gdzieś indziej ,bo w tym życiu co ja żyję to jest prawdziwy koszmar, który nigdy się nie kończy .

Nie wiem czemu ja żyję i po co się urodziłem skoro jestem taki zjeybany.

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi