Skocz do zawartości
Nerwica.com

Brak seksu w małżeństwie

Naaatasha

Rekomendowane odpowiedzi

52 minuty temu, Duży7 napisał(a):

Sposoby? Liczne , tudzież siatka ogrodzeniowa do owinięcia z kamieniami i nurt rzeki . Co dzień zapada się w dno głębiej.  Nie ma denatki  nie ma sprawy.

Nie zapomnij jeszcze na koniec popchnąć kijem na "spływie" - tym samym, którym byś nie dotknął jej jeszcze żywej.

Jesteś psychiczny, nie wiem czy ktoś ci to już mówił. Szkoda kobiety. 

Z twoich wpisów wynika tylko klepanie ozorem o seksie.  Nic o uczuciach. Baba to widzi i czuje tylko dziwne że się z tego nie ewakuowała jeszcze. Myślisz że kobiety chętnie idą do łóżka jeśli wyczuwają że druga strona nimi skrycie gardzi, ma za kogoś gorszego albo i nawet posunęłaby się do pozbycia takiej osoby z tego świata...

Bezuczuciowy człowiek. Takie emocjonalne zimno jest charakterystyczne dla tyranów. 

W całym tym wątku nie rozchodzi się o kiszenie kapusty, a o twoje nie kiszenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem @mała_mi123 by do wojska pasowała i do policji. W pozytywnym sensie, oczywiście. @Duży7 trochę Cię rozumiem, piszesz że Ona 2 razy w miesiącu a Ty co 2 dni. Ja zaś wolę długo i konkretnie, może być nawet często a mój ukochany krótko i co chwilę, bo zaraz słabnie. Nie żebym się śmiała, ale to jest denerwujące i w ogóle już mi to wszystko zbrzydło. Strollowany, organizm, zatruty to gówno, może z Twoją żoną jest podobnie i z Tobą również. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

42 minuty temu, Duży7 napisał(a):

Psychiczną to owszem jesteś taki wredny babsztyl który guzik może po za ujadaniem bezsilnym i bezproduktywnym. Taka stara panna pewnie otyła i być może nauczycielka. 

Stereotypowe samcze teksty hue hue.

Ja przynajmniej na popęd nie narzekam 😂 

44 minuty temu, Duży7 napisał(a):

Ale cele trzeba realizować

Wizjoner. Ty to pewnie wielki konstruktor.

Biedne dzieci, pewnie dużo widza i wiedza. Potem będą powielać schematy. 

46 minut temu, Duży7 napisał(a):

Zrób studia prawnicze aplikacje adwokacką i działaj na rzecz kobiet . Ale możliwości i rozumu brak to zostało ujadanie które niczego nie wnosi. Zalosne.

A ty działaj na rzecz tęczowej społeczności.

Żałosne. Szok. Nie wierzę. Szok.

Teraz, Duży7 napisał(a):

Siedzi babsztyl po wszelakich forach i ujada żałośnie. 

Doprawdy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Duży7 napisał(a):

A co to propozycja? 😉

Ja Ci nic nie proponuję nawet chama można zrozumieć czasem. Żonaci z dziećmi mnie nie interesują zupełnie w tym temacie. I w ogóle, mnie wszystko obrzydło, ale i tak jestem zakochana. Zresztą mam ukochanych dwóch, na drugiego muszę poczekać aż zmadrzeje i wyjdzie z więzienia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Ja Ci nic nie proponuję nawet chama można zrozumieć czasem. Żonaci z dziećmi mnie nie interesują zupełnie w tym temacie. I w ogóle, mnie wszystko obrzydło, ale i tak jestem zakochana. Zresztą mam ukochanych dwóch, na drugiego muszę poczekać aż zmadrzeje i wyjdzie z więzienia. 

Ach, fajnie mieć 2 ukochanych 

@mała_mi123HAHAHA uwielbiam twoje teksty. O Julce i o ogórze TOP

No a autorze, gdyby wykluczyć seks Ale było między wami bliskość, uczucie, troska itp no to wtedy byś ja zostawił? Myślę że byś wtedy trwał. No A jak nie ma troski i miłości to relacji też nie ma..skupic się na dzieciach i każdy na sobie. Trudno. Może jakoś to ppgodzicie, moze będziesz mógł częściej bywac poza domem. Ale to tylko gdy z czystym sumieniem próbowałeś ratować i działać i nie puścić tej więzi 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fajnie, gdyby obydwoje byli zdrowi psychicznie to by było cudownie. Najważniejsze, że są zgodni i im to nie przeszkadza a ja jestem trochę jak Bella ze Zmierzchu, zawsze chciałam mieć wilka i wampira. Wyszło, że mam dwóch wampirów. 

Nie tyle co może zdrowi, mnie choroby psychiczne zagrażające mojemu zdrowiu życiu nie przeszkadzają, tylko psychopatyczne skłonności. 

Tak naprawdę choroby psychiczne zaburzenia jakieś można by wyszukać dla każdego. Nie ma ludzi idealnych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A znasz mnie na tyle żeby stawiać mi diagnozy? Poza tym ci co mnie znają w realu i wiedzą co przeszłam na przestrzeni ostatnich 20 lat, to dobrze wiedzą jaki to miałoby wpływ na niejednego człowieka. To są historie które ci się w głowie nie mieszczą. I tak uważam, że radziłam sobie najlepiej jak się dało w warunkach środowiskowych które zostały mi narzucone wbrew mojej woli. Każdy byłby zmęczony i wypalony nieustannym pozostawaniem w gotowości, bo nigdy nie widziałeś skąd przyjdzie "cios".  Bywam wybuchowa, ale nigdy nikomu specjalnie krzywdy nie zrobiłam, tak uważam. Za to po mnie każdy sobie jeździł jak mógł i to kiedy nawet nie było podstaw - bo długo hamowałam swój wybuchowy charakter. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

A znasz mnie na tyle żeby stawiać mi diagnozy? Poza tym ci co mnie znają w realu i wiedzą co przeszłam na przestrzeni ostatnich 20 lat, to dobrze wiedzą jaki to miałoby wpływ na niejednego człowieka. To są historie które ci się w głowie nie mieszczą. I tak uważam, że radziłam sobie najlepiej jak się dało w warunkach środowiskowych które zostały mi narzucone wbrew mojej woli. Każdy byłby zmęczony i wypalony nieustannym pozostawaniem w gotowości, bo nigdy nie widziałeś skąd przyjdzie "cios".  Bywam wybuchowa, ale nigdy nikomu specjalnie krzywdy nie zrobiłam, tak uważam. Za to po mnie każdy sobie jeździł jak mógł i to kiedy nawet nie było podstaw - bo długo hamowałam swój wybuchowy charakter. 

Ja podobnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi