Skocz do zawartości
Nerwica.com

O czym teraz myślisz?

Priscilla_126

Rekomendowane odpowiedzi

O tym, że dostałam komplement od kogoś komu wysłałam swoje zdjęcie. Usłyszałam, że starannie robię makijaż, trochę emo, ale jak na czerwony dywan. Jednak on nie lubi makijażu i woli mnie bez niczego. No ale przyzwyczaiłam się, że faceci często nie lubią makijaży. Na szczęście nie robię tego pod nich. Oczywiście lubię, gdy się komuś podoba, cieszy mnie to, gdy ktoś docenia moją pracę. No bo makijaż to praca.. Trzeba ćwiczyć długo, żeby nauczyć się robić to dobrze. Jeszcze płaczę nad robieniem kresek. Czasem muszę robić poprawki, ale na koniec wszystko wygląda idealnie.

Myślę, że chyba jestem perfekcjonistką. Jak mam jakieś zadanie do wykonania, to musi być idealnie. Mam jedynie problem za zabranie się za pewnych rzeczy. Mam tu na myśli czytanie. Jestem na siebie wściekła, że mało sięgam po książki, a mój kurs za mną tęskni. Jak się nie wezmę za to, to będę zła na siebie. Zacznę dzisiaj, obiecuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Patryssia Noctis napisał(a):

Jestem na siebie wściekła, że mało sięgam po książki, a mój kurs za mną tęskni. Jak się nie wezmę za to, to będę zła na siebie. Zacznę dzisiaj, obiecuję.

To jak ja, więc też sobie obiecam. Będę nas trzymał za słowo.

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi