Skocz do zawartości
Nerwica.com

Brak zainteresowania od kobiet

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

Dziękuję 🙂 Już wszystko wiem bo widziałam :yeah:

Trochę obawiałam się otworzyć pw i myślałam co napiszę jeżeli rzeczywiście okażesz się szpetny :D

I wiesz co...otworzyłam i zrobiłam oczy jak pięciozłotówki i wyszeptałam WOW :105:

Pozytywnie mnie zaskoczyłeś bo jesteś naprawdę przystojnym młodym chłopakiem. Masz ładne niebieskie oczy.

Wyglądasz naprawdę fajnie :yeah:

Tak więc Twoje obawy są zupełnie co do wyglądu twarzy nietrafione.

Jak autor ma jaja niech wysyla na priv do dziewczyn i zaraz okaże się że wszystkie forumowiczki potwierdzą:) to chyba będzie źle bo to znaczy że autor ma braki gdzieś indziej a nie w urodzie....

Edytowane przez Dalja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalja napisał(a):

Jak autor ma jaja niech wysyla na priv do dziewczyn i zaraz okaże się że wszystkie forumowiczki potwierdzą:) to chyba będzie źle bo to znaczy że autor ma braki gdzieś indziej a nie w urodzie....

Myślę że spotka się z akceptacja 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

45 minut temu, Dalja napisał(a):

TAK WSPOMNIALAM O SAMCACH ALFA BO JAKBYS NIE ZAUWAZYL TO BYLO Z LEKKA PRZESMIEWCZO-PRZESADZONE

Skoro to wina twarzy bo wszystko inne to 100% sukcesu zatem zacznij zbierać hajs na operacje plastyczną. Ronaldo też sobie zrobił ząbki, zaś Pudzian nie uchodzi za przystojniaka. Ale oboje zajebiscie dużo zainwestowali w pasję sylwetkę sport i unikanie podatkow;p więc rach ciach skalpelem i masz nową facjatę i wtedy znajdziesz tą kobietę 

Akurat Ronaldo przed zrobieniem ząbków miał już dobra twarz, sylwetka tylko była dodatkiem, bo musiał jakość przepychać się grając w lidze angielskiej, a wtedy grali dość twardo w niej. 

@Kawa Szatana

Bo nie jestem homo. 

Któraś oprócz @Melodiaa chce zdjęcia?

@Dalja nic nie było grą.

Edytowane przez User1903

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, User1903 napisał(a):

@Melodiaa

Gdyby tak było, to do tej pory chociaż jedna dziewczyna by zagadała, zainicjowała, widząc że nie jestem z tych "hop do przodu". Jedyne zainteresowanie było, jak byłem podwózką do pracy. Mój błąd to był.

Myślisz że nie jestem szczera? 

Detazone to portal sex randek jak patrzę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, User1903 napisał(a):

Tak, to portal stricte pod szukanie seksu przygodnego.

I sądzisz, że tam powinieneś szukać wartościowych kontaktów? 

Brak odpowiedzi z tego portalu bierzesz za wyznacznik podczas gdy tutaj dostałeś prawdziwą i szczerą opinię a inne dziewczyny wyraziły chęć zobaczenia Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam sprawdzałem "co w trawie piszczy" w mojej okolicy, kiedy nie było ogłoszeń tych, co do nich chodziłem (sprawdzonych div).

2 lata temu korzystałem z Tindera, albo Badoo. Nie pamiętam. Miałem raptem 6 par maks, z czego połowa nie odpisała, a druga odpisała "z łaską". Nie wiem, czy wspominałem o tym. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 godzin temu, User1903 napisał(a):

2 lata temu korzystałem z Tindera, albo Badoo. Nie pamiętam. Miałem raptem 6 par maks, z czego połowa nie odpisała, a druga odpisała "z łaską". Nie wiem, czy wspominałem o tym. 

Czasem piszesz jak królewicz...z takim podejściem to nie licz na parowanie się. 

Oceniłam Cię bardzo pozytywnie a ty to zlałeś...znudziła mi się taka  konwersacja.

Sam zniechęcasz do siebie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, User1903 napisał(a):

Nie uczestniczyłeś wczoraj w temacie, dlatego

Ostatnio mnie mniej na forum i nadrabiam trochę dzisiaj. 

9 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Jak dla mnie na jej pw już powinna być Twoja fotka ;)

No nie? Ja też tak uważam 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, User1903 napisał(a):

@Melodiaa

Ale o co Ci chodzi. Przez parę miesięcy miałem 5-6 tylko, dlatego usunąłem aplikację. Nawet z żadną nie pogadałem. Królewiczowaniem nie nazwałbym tego. 

@Szczebiotka

Nie uczestniczyłeś wczoraj w temacie, dlatego.

Jesteś chłopaku wygodny. Brakuje Ci chęci, bo jak by Ci zależało to byś na głowie stawał żeby osiągnąć cel, ale po co , kiedy płace i mam i to bez starania, a takie rzeczy co opowiadasz próbowałem, ale nie wyszło, więc po co się starać to gadka palacza, próbowałem rzucić, ale nie dałem rady i palić jest wygodnie, tak jak Tobie idąc sobie na dziewczyny. Pójdziesz sobie i masz spokój, bez zobowiązania i starania , więc, why not i nie pisz, że tak nie jest bo, albo próbujesz usprawiedliwić się, bo wygląd , bo sraczka, albo sam sobie chłopaku oszukujesz dla wygody i wszystko się zgadza 🙏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, User1903 napisał(a):

Dziękować ludziom to nauczony jestem w realnym świecie.

ale istnieje coś takiego jak netykieta internetowa i szacunek do drugiej osoby.

Ja też cię skomplementowałam ,a nie usłyszałam ani dziękuję ani pocałuj mnie w dupę. 🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi