Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Trójmiasto] (Gdańsk, Sopot, Gdynia) + okolice

KOREK

Rekomendowane odpowiedzi

Jak będzie padać,to weźmiemy parasole :D i np. pójdziemy do Baru "Przystań" (lub innego") gdzie oprócz lokalu są stoliki osłonięte daszkiem i ścianami z nieprzemakalnego materiału :yeah: i swobodniej można rozmawiać :mrgreen: .

Uśmiech pozwala nabrać dystansu do Życia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też nie lubię parasolek...zwłaszcza że swoją ostatnio zgubiłam...

Waplo a spotkamy się na peronie i pójdziemy razem pod MC D ?? Mam mały kryzys od wczoraj i potrzebuję wsparcia... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok. do zobaczenia pod MC D everybody :smile: kierowniczka wycieczki Lady_B przybędzie z kierownikiem imprezy Waplo z którym to spotka się w ustronnym miejscu w celu naprostowania jednej w jej z 5 klepek w głowie jakimś ciężkim przedmiotem :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie raczej jednak nie będzie,przepraszam,Moja przyjaciółka przyleciała i spotkam się z nią :105::lol:

Zyczę Wam dobrego spotkania,pozdrawiam :!:;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też będę, o ile nie stanie się jakaś nieprzewidywalna i nieprzezwyciężalna przeszkoda. Jakieś huragany, tornada, powodzie... trzymajcie kciuki za mój egzamin! Będziecie musieli wybaczyć mi potencjalny brak żywotności na spotkaniu. Nie wiem czy jestem bardziej zmęczona, czy znudzona nauką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będę z Lady-B i będę miał otwarty czarny parasol nad głową niezależnie czy będzie padało czy nie ale dopiero przed MD :mrgreen: .Jestem charakterystyczny 182 cm wzrostu i 10 kg niedowagi czyli patyk :D .

Uśmiech pozwala nabrać dystansu do Życia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TO ja napisze ze bardzo sie cieszeeee ze bylam i ze sie spotkalismy, pelny luzik - wiecei swój swojego zrozumie:D a tak powaznie to trzeba skrecic nstepne ;) gdzies na plazy przy goracym sloneczku :mrgreen:

Marysiu marza mi sie tetwoje kicie :smile:

" Uważaj na ludzi którzy nigdy się nie śmieją - sa niebiezpieczni"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi