Skocz do zawartości
Nerwica.com

PAROKSETYNA (Arketis, ParoGen, Paroxetine Aurovitas, Paroxinor, Paxtin, Rexetin, Seroxat, Xetanor)

Ania

Rekomendowane odpowiedzi

nie moge normalnie z domu wychodzic

to wychodż tak jak potrafisz , ale wychodż /

Ja mimo przeokrutnej depresji wychodziłem , bo co miałem robić .

Nie wiem czy Ci ten akurat ten lek pomoże . Ja w deperesji jechałem na 3 antydepach , a iczasami i na 4, do tego stabilizatory i jakoś rozpierduliłem ten syf z siebie . Ale koszmar to był prze-jebany . tak więc z serca Ci wspólczuję .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, chcialabym, ale nie bardzo moge nie dosc ze deprecha to lęki , lęki najgorzej. kiedys mialam tylko w szkole czy w pracy czy w takich wazniejszych miejscach, a teraz juz wszedzie praktycznie.. wczoraj chcialam isc na basen no to w polowie drogi zrezygnowalam jak już mam lęki to nic sie nie da zrobić i tylko powrot do domu mnie uspokaja

-- 11 mar 2015, 14:57 --

ale znowu z drugiej strony jak juz wroce do domu to wtedy sie wlacza załamka , no i takim sposobem siedze w domu juz jakis czas...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem . przeje-bane ,ze brak słów .

Od siebie uważam ,że przy Twoim stanie jeden antydepresant to za mało by opanować ten popierdol .

Ja bym dołożył do Paro fevarin na noc . Dobrze radzi sobie w miarę z lękami i daje dobry sen bez zamuły . Do tego benzo dorażnie .

Paro to za mało .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dumps, 2 tygodnie to bardzo krótko wytrzymaj, 4-6 tygodni to odczujesz poprawę, dokładanie kolejnego leku póki co nie ma sensu, chyba ze masz tak potężna depresje, że zagraża życiu, to wtedy można rozważyć dodanie kolejnego leku, może coś co działa szybko, np. mianseryna/ mirtazapina, trazadon, lub jakiś neuroleptyk w niskiej dawce.

-- 11 mar 2015, 16:11 --

a moim zdaniem odstawić wszystkie leki w pizdu , i wtedy wyleczy sie depresje . brać tylko benzo ew

Hehe dobre :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, brałem 6 lat ssri , teraz obecnie nie biorę nic tylko czasami benzo. niedługo morzę wrzucę wellbutrin + w razie lęku klona , albo codziennie przez rok klona. jebać te leki ,szkodzą jak chuj w szegolności ssri.

-- 11 mar 2015, 15:14 --

Patryk29, ja mam tylko piracetam

-- 11 mar 2015, 15:16 --

Rozumiem . przeje-bane ,ze brak słów .

Od siebie uważam ,że przy Twoim stanie jeden antydepresant to za mało by opanować ten popierdol .

Ja bym dołożył do Paro fevarin na noc . Dobrze radzi sobie w miarę z lękami i daje dobry sen bez zamuły . Do tego benzo dorażnie .

Paro to za mało .

pewnie od razu SSRI+SSRI zajebać i depra zabita

że będzie spał na stojąco to nie ważne , ważne by mieć wszystko w dupie :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dumps, postaraj się czymś zbić lęk przed wychodzeniem zanim paro zaskoczy (jeśli zaskoczy), bo agorka nasila się i narasta przy każdym "nieudanym" wyjściu z domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi