Skocz do zawartości
Nerwica.com

PAROKSETYNA (Arketis, ParoGen, Paroxetine Aurovitas, Paroxinor, Paxtin, Rexetin, Seroxat, Xetanor)

Ania

Rekomendowane odpowiedzi

Odnośnie łączenia SSRI z SNRI to pamiętam, że Śmiercionauta miał takie zestawienie (paro + coś jeszcze) i było ok więc jak zwykle - różnie z tym bywa

aha niedługo spróbuję tego połączenia na sobie :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej pytac i uzgadniac z lekarzem swoje leczenie, a nie pytac ludzi z internetu, wenla powinna dac ci kopa, ale pewnie na chwile, pozniej jest to samo co na lekach ssri, zamulenie i brak motywacji, tak ze nie ma co liczyc na fajerwerki. :roll:

Po to jest forum aby pytać bo na pewno ktoś coś wie więcej niż ja,wiec pytam.Mam nadzieje ze polaczenie paro plus inny lek da mi kopa.

-- 16 mar 2015, 17:51 --

nie ma co się kłócić ludzie ani sprzeczać :) powinniśmy tutaj pomagać sobie wszyscy na wzajem , wszyscy jesteśmy przecież psychiczni więc walczymy po tej samej stronie barykady

Tak powinno być ale widac ze niektórzy wola kogos jeszcze bardziej zdolowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

emilk, było spokojnie, dopóki benzowiec84 nie zaczął objeżdżać wszystkich wątków lekowych ze swoją propagandą "jeba.ć SSRI", zarzucać komuś kłamstwo i wyzywać :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To forum ostatnio bardziej mniej wkur...a niz daje jakis spokój czy ukojenie, kiedys bylo inaczej, dlatego nie bede juz czesto sie udzielal w watkach bo po prostu mi sie nie chce, a jak komus cos pomozesz albo poradzisz to pózniej cie jeszcze zjada za to, pierdole to :pirate:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

emilk, najlepiej nie zmieniać paro jak dobrze podziałało na lęki , tylko dołożyć do paro reboksetynę[edronax] to popularny mix , jak nie ma pełnej odpowiedzi na lek pierwszego rzutu i tutaj powinno właśnie w twoim przypadku dodać reboksetynę , ale u nas niestety lekarze to ciemnogród , więc nie wiem czy by ci to dodali , ew coś innego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patryk29, sam sobie jesteś winien, bo nie dyskutujesz spokojnie, tylko z góry coś zakładasz i szydzisz, a później się dziwisz, że ktoś na to reaguje

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To forum ostatnio bardziej mniej wkur...a niz daje jakis spokój czy ukojenie, kiedys bylo inaczej, dlatego nie bede juz czesto sie udzielal w watkach bo po prostu mi sie nie chce, a jak komus cos pomozesz albo poradzisz to pózniej cie jeszcze zjada za to, /cenzura/ to :pirate:

mnie też już wkurwia , ja tak samo.

-- 16 mar 2015, 17:00 --

emilk, było spokojnie, dopóki benzowiec84 nie zaczął objeżdżać wszystkich wątków lekowych ze swoją propagandą "jeba.ć SSRI", zarzucać komuś kłamstwo i wyzywać :roll:

tyle że ja już dałem sobie spokój a ty dalej kontynuujesz dzieło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patryk29, nie pocisnełam lunatica, nie wyzywałam go, nie sugerowałam, że kłamie, jak robiliście to Wy w stosunku do mnie!!!!! Mało tego, pisałam, że go rozumiem, żeby miał trochę cierpliwości i że mimo wszystko życzę mu wszystkiego dobrego. Podobnie było, kiedy podchwyciłeś jazgot benzowca84 odnośnie SSRI. Widzisz różnicę między mną, a Tobą i benzowcem84?!

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej tym razem lekarz u jakiego byłam powiedziała mi ze xetanor + propranolol to mi pomoże na to wymyslone "sikanie i pocenie sie" ...

magnolia84, i co myslisz , że benzo mi pomogą... jak mi nic nie pomaga, a poza tym przeciez benzo długo brac nie mozna a ja potrzebuje żyć w koncu eh.

wgl to je bie mi sie w glowie znów... popadam w taki smutek i ból brzucha z nerwów znowu ciągle mi się wydaje, że kazdy jest przeciwko mnie i we wszystkim widzę podstęp i złe intencje :( ratujcie ;/

a i nie kłóćcie się, ja tam ciesze się że mogę znać opinie jeszcze kogoś oprócz lekarza, bo im to już nie wiem czy można ufać..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dumps, jeżeli masz ten propranolol to zacznij brać. Co do benzo, to mnie nie uzależniły, mimo, że brałam aplrę codziennie w dawce 1,0 przez pół roku. Benzo bierze się doraźnie 0,25

-- 16 mar 2015, 17:11 --

Patryk29, widziałam co pisałam i nie uważam, żebym odniosła się do niego gorzej niż Wy do mnie!!!!!!!!!!!! Nikogo nie udaję i wiem czego chcę w przeciwieństwie do was!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, sledzilem twoja dyskusje z benzonowcem i wiem jak przeorany mozg ma po tych benzodiazepinach wiec nie warto wgle z nim polemizowac.

po czym taka ostra w seksie jestes? 8)

tyle że ty deklu masz w opisie że żresz klonazepam coraz więcej a ja nie jem obecnie benzo wcale :D

Następnym razem dostaniesz ostrzeżenie za obrażanie innych. a jeśli to nie pomoże, to będziesz musiał się pożegnać z forum na jakiś czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektórzy chcą osiągnąć stan wypranego z emocji automatu stosując SSRI;czy to jest sposób na uczynienie sobie przez aparat państwowy ludzi bezwolnych,niezdolnych do jakiegokolwiek sprzeciwu i walki to zbytnie uproszczenie,na mnie SSRI działały źle żeby nie powiedzieć bardzo źle,uczyniły mnie człowiekiem wypranym z głębszych uczuć i głębszej refleksji-ot taki samozadowolony z siebie bierny obserwator rzeczywistosci którą kreują amatorzy dopaminy-to oczywiscie zart .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

benzowiec84, magnolia84, biere ten propranolol 2 x dziennie, xetanor raz wieczorem.. i jakoś kilka dni temu nie dość, że miałam atak w domu w nocy taki że serducho mnie kłuć zaczęło strasznie, no to jeszcze ten smutek i te nerwy :( jak już sobie coś wkręce to masakra jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-- 16 mar 2015, 17:11 --

Patryk29, widziałam co pisałam i nie uważam, żebym odniosła się do niego gorzej niż Wy do mnie!!!!!!!!!!!! Nikogo nie udaję i wiem czego chcę w przeciwieństwie do was!

A co ja do ciebie napisalem w jaki sposób cie urazilem??, zobacz co napisalas, znów próbujesz manipulowac, my pisalismy ogólnie ze ssri sa hujowe i to jest prawda, wystarczy poczytac co te leki daja a ile odbieraja mam ci przytoczyc fakty o tych lekach?

Nie pisz juz nic do mnie bo nie mam ochoty na dalsze dyskusje z toba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi