Skocz do zawartości
Nerwica.com

Podsumowanie minionego roku - blaski i cienie, sukcesy i porażki, zdarzenia dobre i złe...

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, cynthia napisał(a):

Moja mama jest moją bohaterką. Walczy z rakiem od 13 lat. Miała operację trzustki, trzy operacje płuc, trzy chemie i jedną radioterapię. Żyje, może nie ma się dobrze, ale żyje. I stara się funkcjonować. Ciągle powtarza, że to dla mnie... że dla mnie żyje, że nie może mnie zostawić. A ja...

Ty walczysz ze swoimi demonami. Ale dasz radę,zawsze dajesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Ty walczysz ze swoimi demonami. Ale dasz radę,zawsze dajesz.

no tak zawsze wychodzę ale z ranami na ciele i duszy

10 minut temu, RefleXia napisał(a):

A ty jesteś dla niej. Czasem cierpienie jest tak duże, że nie potrafimy go znieść. Nie ma w tym Twojej winy. Żadnej. Jesteś wspaniała i też walczysz. Potrzebujecie siebie tak samo mocno a chwilę zwątpienia tylko świadczą o tym jak czasem trudno bywa. Jesteś i to jest najważniejsze teraz. Nie rozpamiętuj tego,  ciesz tym, że siebie nie utraciłyście. Przytulam mocno. 

dziękuję wam, też mocno tulę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, brum.brum napisał(a):

Nowy rok musi być lepszy! Tego Ci życzę 🙋‍♂️🌤️

Nawzajem dobry człowieku 🙂 

I wszystkim życzę aby ten 2026 był najlepszym rokiem w całych waszych życiach. Niektóre podsumowania tu się bardzo przykro czyta, ale nowy rok musi dostarczyć Wam samych pozytywów! 🍾

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Ja mam je nieustannie. Tylko w pracy, jak skupiam się na robocie to tak nie gadają.

A czasem bywa i tak, że gadam z nimi w pracy jak w pokoju jestem sama.

Paskudna sprawa.

ja gadam z nimi idąc chodnikiem i ludzie się dziwnie patrzą. ale wywalone xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rok 2025 był bardzo dobry, chodziłam do Warsztatu Terapii Zajęciowej i to była dla mnie dobra terapia, bo zamiast siedzieć w domu wychodziłam z domu do ludzi, oprócz tego przez trzy miesiące chodziłam na Oddział Dzienny gdzie miałam kontakt z terapeutami i psychologami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2025 był mega trudny od początku. Spore zmiany w  życiu zawodowym i próby utrzymania się na powierzchni. Spora presja. Jednak poradziłam sobie i wyszło na moje może nie do końca ale 2026 kontynuuje wyzwania. 

Myślę, że próbując przełamać to częstymi wyjazdami dla relaksu i refleksji udało się. Warto pozbierać myśli i pomedytować. Końcówka roku mnie wyssała do reszty i musiałam za ten stres zapłacić. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi