Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, shadow_no napisał(a):

Ale Ty prowadzisz

Dalilę do całusa chyba :D Albo do szewskiej pasji.

9 minut temu, shadow_no napisał(a):

bo ja muszę w drodze dokończyć książkę Zygmunta Jamrożego - Beton i jego technologie. Bo wyobraźcie sobie, że jeszcze nie przeczytałem całej

Masę (nie betonową) mam ciekawych książek, które zacząłem ale nie skończyłem :(

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Zwykle jest ok. –35°C.

No dla mnie zamarznięcie to zamarznięcie, zmiana stanu skupienia, a nie że jest gęściej :D

Autyzm to akurat na plus jeśli chodzi o takie techniczne rzeczy. No ale różni są ludzie.

A to tak 🙂 Miałem, rozleciał się, miałem kupić drugi, ale jakoś szkoda mi kasy na porządny (a jak kupię badziew to znowu się rozleci). Mam teraz jedną rzecz do odkręcenia udarowym (noże w kosiarce, żeby je porządnie naostrzyć – na kosiarce nie naostrzę ich pod takim kątem jak bym chciał) i zastanawiam się czy kombinować samemu czy po prostu załadować kosiarkę na busa i podjechać do jakiegoś warsztatu niedaleko żeby mi to odkręcili. Ale to i tak na wiosnę. Zimą jedynie staram się przetrwać.

Na plus, to może jestem po prostu tępa do tego 

No czy ja wiem kosiarke będziesz do końca życia ostrzyl a taki klucz się przyda też do innych rzeczy. Chyba że Ty nie masz tyle maszyn to w sumie aż tak się nie przyda może nie wiem. Ale koła też fajnie przykreca 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kury nie wychodzą bo nie ma dziur tylko pozarywane. Zaś obi XD widać że wielkomiejska indorzyna z Ciebie. Jeszcze z 2 lata temu bo teraz mamy Leroy to musieliśmy do Castoramy do Kalisza jechać albo łodzi cos

Teraz, shadow_no napisał(a):

Do tej pory betonowałem jedynie donice. Ale myślę szeroko i perspektywicznie

XDD no to faktycznie zrobisz wylewke nie no wiem że jakaś byś zrobił może nie byłaby za równa 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Mam ogólnie więcej prac takich męskich do ogarnięcia np w stodole ocieplić dach trzeba i po bokach zrobić jakoś płytami z takiej twardej pianki w środku nich czy co to jest

za material

Ja bym betonem ocieplił tez po bokach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej 🙋‍♂️ Z tej strony @brum.brum pisze ze świeżo założonego konta,bo do swojego aktywnego utraciłem dostęp. Zapomniałem hasła do naszego forum ale też do googlowskiego maila na które zostało założone tutejsze konto. Czy ktoś może orientuje się, jak odzyskać konto przede wszystkim te Google? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Zastepcze konto napisał(a):

Hej 🙋‍♂️ Z tej strony @brum.brum pisze ze świeżo założonego konta,bo do swojego aktywnego utraciłem dostęp. Zapomniałem hasła do naszego forum ale też do googlowskiego maila na które zostało założone tutejsze konto. Czy ktoś może orientuje się, jak odzyskać konto przede wszystkim te Google? 

Przez konto powiązane. O ile jakieś podałaś 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Na plus, to może jestem po prostu tępa do tego 

Czy ja wiem… nie wiem czy jesteś tępa technicznie. Ogólnie to nie jesteś.

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

No czy ja wiem kosiarke będziesz do końca życia ostrzyl a taki klucz się przyda też do innych rzeczy. Chyba że Ty nie masz tyle maszyn to w sumie aż tak się nie przyda może nie wiem. Ale koła też fajnie przykreca 

Mam na działce, ale nie aż tyle, żeby mi się jakoś realnie przydawał. Koła akurat przykręcam wkrętarką, a dokręcam kluczem dynamometrycznym. A odkręcam… mam taki fajny, jebitny klucz do kół, wożę zawsze w samochodzie – i koło odkręci, i w sytuacji konfliktowej może być solidnym argumentem…

58 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Kury nie wychodzą bo nie ma dziur tylko pozarywane. Zaś obi XD widać że wielkomiejska indorzyna z Ciebie. Jeszcze z 2 lata temu bo teraz mamy Leroy to musieliśmy do Castoramy do Kalisza jechać albo łodzi cos

No tak, ja mam pełno Obi, Castoram, Leroyów. Ale Mrówki nie mam.

58 minut temu, Dalila_ napisał(a):

XDD no to faktycznie zrobisz wylewke nie no wiem że jakaś byś zrobił może nie byłaby za równa 

Samopoziomującą zrobi. A jak pęknie to przyjedzie, skuje i zrobi znowu.

56 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Mam ogólnie więcej prac takich męskich do ogarnięcia np w stodole ocieplić dach trzeba i po bokach zrobić jakoś płytami z takiej twardej pianki w środku nich czy co to jest

za material

Beton. Tzn. pianka poliuretanowa chciałem powiedzieć. Czy tam inna wełna mineralna, czy tam styropian, tudzież słoma.

No ale co na to tata? On nie robi? Zdrowie nie pozwala? Wiek? Ma dwie lewe ręce? Nie chce mu się już?

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

A mamy wspólnych znajomych którzy mają do Ciebie jakiś inny namiar spoza forum np.? Żebyś się uwiarygodnił

Ja bym mu privy kazał ze dwa zacytować, w sensie z kim pisał i co pisał. I niech ten ktoś zaraportuje do ciebie priva. Nie zadziała jeśli to jest akurat ta osoba, z którą pisał, a nie on :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Ja bym mu privy kazał ze dwa zacytować, w sensie z kim pisał i co pisał. I niech ten ktoś zaraportuje do ciebie priva. Nie zadziała jeśli to jest akurat ta osoba, z którą pisał, a nie on :D 

:D no mogę zacytować priva ( swoją droga moderatorzy maja wgląd w każda korespondencję na forum? 🧐🥸

7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

No to baj. Musisz pisać z zastępczego albo iść na seans hipnozy. Wyśpiewasz wszystkie konta od 19xx.

Kaszpirowski by się przydał albo jasnowidz Jackowski…

nie no chyba rzeczywiście klops z tym dostępem do konta tutejszego i wuja google 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Zastepcze konto napisał(a):

:D no mogę zacytować priva ( swoją droga moderatorzy maja wgląd w każda korespondencję na forum? 🧐🥸

Jak zaraportujesz :D

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

To nie jest nasza brum, to facet 😜 przecież pisze w formie męskiej 

To brum.brum a nie brum. Chyba :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Zastepcze konto napisał(a):

Tylko jeśli odbiorca/adresat zaraportuje taką wiadomośc to wtedy nam wskakuje do panelu zgłoszeń.

Ale Indorowi chyba chodziło o to, żebyś zagadał do kogoś do kogo pisałeś i żeby ta osoba potwierdziła mi że faktycznie Ty to Ty. Tylko musiałbym mieć zaufanie do tej osoby xd żebyś mi jakiegoś randoma nie podesłał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Doktor Indor napisał(a):

To prezent był, ja bym nawet setki nie ułożył bez frustracji. Jestem pod tym względem wyjątkowo upośledzony.

Ja po ułożeniu tez chyba oddam w prezencie... siostrze.

A co do układania to chyba jest kwestia wprawienia sie. Ja ułożyłam w końcu ramkę, tak po kilku godzinach układania znalazłam wreszcie puzzl którego szukałam, a ktos inny w tym czasie ułożyłby pewnie całe puzzle. Na razie się nie poddaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi