Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Każdego dnia inny wynik? Yyyyym nie. Bo dotyczą objawów które towarzyszą ci zawsze, a nie pewnego dnia. To oczywiste. Ale fakt jest taki że jak ktoś chce wynik pozytywny to wystarczy odpowiadać tak by był taki, no ale to czy ściemniasz czy nie to twoja sprawa

Nie chce mi się kłócić. Na każde z tych pytań odpowiedź by była "to zależy". I nie chodzi też o ściemnianie, można podświadomie pewne rzeczy robić. Można źle interpretować własne odczucia, inaczej je nazywać, rozumieć etc. 

Czasem użycie danego słowa w pytaniu, albo konkretnego szyku zdania potrafi wpływać na wyniki. To tylko tak z grubsza. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Podoba mi się: ) Zabierzcie mnie tam se sobą. 

No do nas masz chyba trochę daleko ale na pewno w twojej okolicy są organizowane. Atmosfera jest na prawdę fajna no i 3 razy mieliśmy naukę 1 pomocy, na pewno samo już to było przydatne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, MicMic napisał(a):

Nie chce mi się kłócić. Na każde z tych pytań odpowiedź by była "to zależy". I nie chodzi też o ściemnianie, można podświadomie pewne rzeczy robić. Można źle interpretować własne odczucia, inaczej je nazywać, rozumieć etc. 

Czasem użycie danego słowa w pytaniu, albo konkretnego szyku zdania potrafi wpływać na wyniki. To tylko tak z grubsza. 

A, o tym mówisz, no tak dużo pytań jest takich. Ale i tak coś trzeba zaznaczyc. Co nie zaznaczyłam, na adhd wystarczyło. Więc w tych pytaniach gdzie odpowiedź się sama narzuca, łatwo dam ją tak by mieć diagnoz 😛

Godzinę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Podoba mi się: ) Zabierzcie mnie tam se sobą. 

Okazuje się że te 2 miesiące tych szkoleń, to był dopiero program pilotażowy (no jak zwykle nasze państwo działa super szybko xD kilka lat wojny a my w miejscu, Ale to off top). Nie wiem kiedy ruszą nowe zapisy do właściwego programu. Ale zapisz się, zawsze też zachęcają i rekrutują:3 spodoba Ci sie

Bo to taki twój klimat, mówiłaś że lubisz wojsko

6 minut temu, MicMic napisał(a):

No i mamy pierwszą forumową parę! 

❤️🥰 Żartuję oczywiście. 

Coś was mądrego tam nauczyli? 

Dlaczego 1? Była już tu nie jedna para 

No i nie psuj mi PR na rynku matrymonialnym xd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Żeby przekonać się, ze już nie :D 

Aaaaaa. 

Ja tam Cię widzę z @Grouchy, wydaje się być spokojnym chłopakiem, może byś przy nim sama zaznała spokoju? A o wielką miłość się nie martw, z czasem uczucie między wami wybuchnie niczym Wezuwiusz 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, MicMic napisał(a):

Aaaaaa. 

Ja tam Cię widzę z @Grouchy, wydaje się być spokojnym chłopakiem, może byś przy nim sama zaznała spokoju? A o wielką miłość się nie martw, z czasem uczucie między wami wybuchnie niczym Wezuwiusz 😛

To chyba nie wiesz, że jest aseksualistą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, MicMic napisał(a):

Prawdziwa miłość wznosi się ponad brudne rozkosze tej cielesnej, doczesnej powłoki! @little angel

To lepsza ta nieprawdziwa

7 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Dalila zniszczyłaby go i straumatyzowała.

Pewnie tak..

Czemu tak piszesz? Nie uważasz że sama psuje PR wystarczająco? 

🤪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi