Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Milutkie, ciepłe, puchate. Najlepsze lekarstwo na depresję, na sen , zimno zimą to kiciusie ❤️

Mają więcej zalet, jakieś tam wady ale to tak w skrócie.

Kiedyś myślałam, że jestem wiekszą miłośniczką koni, sów, ale jednak najbardziej kotów. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, Grouchy Smurf napisał(a):

W dodatku jakiś wydziarany seba pożyczył ode mnie okulary i chłopaki pobili się na drodze.

Zapomniałeś o tym co się żegnal grabami

4 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Milutkie, ciepłe, puchate. Najlepsze lekarstwo na depresję, na sen , zimno zimą to kiciusie ❤️

Mają więcej zalet, jakieś tam wady ale to tak w skrócie.

Kiedyś myślałam, że jestem wiekszą miłośniczką koni, sów, ale jednak najbardziej kotów. 

To pewnie przez ich komiczne kocie ruchy, psy tego nie mają 

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie leci w tv bardzo dobry film "jutro idziemy do kina". Wszystkich wątpiących w swoje umiejętności wobec dziewczyn zapraszam do obejrzenia. Wszystkich chcących być w roli obserwatora w dyskotece zapraszam do kontaktu. 

Padł w filmie taki tekst: "jesteś pierwszym pokoleniem urodzonym w wolnej Polsce. Cieszę się że nie wyobrażasz sobie jak było żyć bez niej". Ja pomyślałam, że też jestem takim pokoleniem, oby moi mi tego nie mowili 😂😂

@Grouchy Smurfnie mów disco bo to brzmi jak disco polo a ja się na tej sali nie bawię, zresztą zawsze to są sale nr 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Raccoon napisał(a):

Nie lubię tego filmu, bo mnie bardzo dołuje i uświadamia jak bardzo jestem bezużyteczną jednostką

Słuchaj, wszyscy jesteśmy, człowiek to taka kupa mięsa :P

Ale z piękną dusza

Ale ich różne nie-umiejętności z dziewczynami i charaktery są fajnie pokazane. I tacy niby różni a się koleguja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj byłam w Warsztacie Terapii Zajęciowej pierwszy raz po przerwie wakacyjnej, w mojej pracowni (wikliniarstwo) jest dwóch młodych chłopaków ok.30 lat, jeden starszy chłopak, ma siwe włosy, nie wiem ile ma lat i jedna dziewczyna w moim wieku, ma 42 lata, może będzie moją dobrą kumpelą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, alone05 napisał(a):

Dzisiaj byłam w Warsztacie Terapii Zajęciowej pierwszy raz po przerwie wakacyjnej, w mojej pracowni (wikliniarstwo) jest dwóch młodych chłopaków ok.30 lat, jeden starszy chłopak, ma siwe włosy, nie wiem ile ma lat i jedna dziewczyna w moim wieku, ma 42 lata, może będzie moją dobrą kumpelą.

Trzymam kciuki. Dobra kumpela, dużo chłopaków w koło, jest potencjał na dobra zabawę :D

16 minut temu, Grouchy Smurf napisał(a):

Nie rozumiem

A te 2 dupy to na bank szukaly do trójkąta, kasiastych by osobno szukaly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

47 minut temu, Dalja napisał(a):

A te 2 dupy to na bank szukaly do trójkąta, kasiastych by osobno szukaly

Stresa miałem większego niż na rozmowie kwalifikacyjnej, nie wiedziałem co mam zrobić, czy wyciągnąć do nich rękę, czy jak, no i to ich diabelskie spojrzenie aż ciary przeszły. Ale gdyby to była tamta dziewczyna, o której Ci mówiłem, to musieliby wzywać po mnie karetkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 godzin temu, Dalja napisał(a):

Słuchaj, wszyscy jesteśmy, człowiek to taka kupa mięsa :P

Ale z piękną dusza

Ale ich różne nie-umiejętności z dziewczynami i charaktery są fajnie pokazane. I tacy niby różni a się koleguja

Każdy mężczyzna jest stworzony do służby Ojczyźnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Grouchy Smurf napisał(a):

Stresa miałem większego niż na rozmowie kwalifikacyjnej, nie wiedziałem co mam zrobić, czy wyciągnąć do nich rękę, czy jak, no i to ich diabelskie spojrzenie aż ciary przeszły. Ale gdyby to była tamta dziewczyna, o której Ci mówiłem, to musieliby wzywać po mnie karetkę.

😂😂😂😂 toc ponoć jesteś aseksualny

Godzinę temu, Raccoon napisał(a):

Każdy mężczyzna jest stworzony do służby Ojczyźnie

A bo każdy. Co wy z tym znowu, nie chcecie być traktowani jak obywatele, to zostać bezpanstwowcem, a nie płakać nad tym :P

3 godziny temu, Grouchy Smurf napisał(a):

Przypominam że wyjście do klubu miało się zakończyć PTSD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Dalja napisał(a):

😂😂😂😂 toc ponoć jesteś aseksualny

Aseksualność nie oznacza braku wrażliwości na czyjąś urodę.

Przypominam że wyjście do klubu miało się zakończyć PTSD

Niewiele brakowało

A bo każdy. Co wy z tym znowu, nie chcecie być traktowani jak obywatele, to zostać bezpanstwowcem, a nie płakać nad tym :P

Skoro chcesz zostać narzędziem to do woja marsz. A nie, wróć. Ciebie nie wezmą :P

10 minut temu, Raccoon napisał(a):

Mój pradziadek zginął na wojnie, dzięki takim jak on żyjemy w wolnym kraju.

Czy zgłaszasz się na dobrowolne szkolenie wojskowe?

Edytowane przez Grouchy Smurf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Raccoon napisał(a):

Oficjalnie mam A 😆 

Te szkolenia mają być jak wakacje z wojskiem czyli miesiąc i pewnie nie ma takich wymagań jak do zawodowej służby, więc zawsze możesz spróbować aby dziadek był z Ciebie dumny. Najwyżej po prostu odpadniesz w trakcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Grouchy Smurf napisał(a):

Te szkolenia mają być jak wakacje z wojskiem czyli miesiąc i pewnie nie ma takich wymagań jak do zawodowej służby, więc zawsze możesz spróbować aby dziadek był z Ciebie dumny. Najwyżej po prostu odpadniesz w trakcie.

Póki co to mnie czeka oddział dzienny przez 3 miesiące 🥴

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, Raccoon napisał(a):

Chciałbym, ale obawiam się że nie będą zainteresowani moją kandydaturą w najmniejszym stopniu

Będą.  Śmiało możesz iść.

Dziś byłem zaproszony na takie przeszkolenie. Trzeba było zaznajomić z zasadami co i jak dla osób które tam pójdą. 

Byli ludzie co mnie już widzieli kiedyś. Coś tam im pokazać miałem bo mnie poprosili więc zabrałem się za robotę. 

Już nawet ksywkę swoją zasłyszałem bo przeważnie w słuchawkach aktywnych jestem a to słychać rozmowy z 25 metrów nawet.

Robię szkolenie i po przeleceniu toru tylko słyszę......" to jest morderca".... oczywiście w pozytywie

Wszyscy wynieśli naukę i już nie pierwszy raz słyszę, że się wiedza tam przydała.

Także śmiało... jest dobrze....

Tylko tam program okrojony trochę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi