Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Maat napisał(a):

@Lilith,a lubisz gotować albo piec?

Wynajmuję tylko pokój, choć pewnie nie byłoby problemu z ugotowaniem czegoś. Ale powiem szczerze....że kompletnie nie mam apetytu...A Ty jaki placek pieczesz?

1 minutę temu, bei napisał(a):

Myślałam o zagranicy, bo chciałabym wykorzystać wyjazd do sprawdzenia się z angielskiego.

A bliżej Ci do europejskich krajów czy jeszcze dalej?

2 minuty temu, bei napisał(a):

Myślę, że czasami trzeba sobie po prostu pozwolić na wyryczenie się. 

Czasami tak, ale ja bym cały czas płakała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Lilith napisał(a):

A bliżej Ci do europejskich krajów czy jeszcze dalej?

Obojętnie. Chciałabym po prostu gdzieś odpocząć w niezbyt wygórowanej cenie. Jeśli wyjazd obejmowałby niedzielę, to chciałaby żeby w okolicy był kościół katolicki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@beimnie się zawsze marzył wyjazd do Miami, ale wyzbyłam się już tych marzeń....

6 minut temu, Maat napisał(a):

@Lilith, ostatnio mam fazę na drożdżowca.Będzie z rodzynkami,i jeszcze dołożę trochę śliwek,bo u sąsiadki leżą pod drzewem (a gałąź z naszej strony wystaje 🙂).

Brzmi smacznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Raccoon napisał(a):

Ja bym sobie pojechał do lasu na maliny ale to droga wycieczka :(

Ja ostatnio nic tylko przy owocach robię.

Jak nie porzeczki,to jagody, jeszcze wiśnie aż się proszą o zerwanie.

1 godzinę temu, Fobic napisał(a):

U mnie sąsiadka się wyprowadziła i kazała zrywać jej czereśnie (dla mnie), bo się zepsują. Ale dobre 🙂

@Lilith, ostatnio mam fazę na drożdżowca.Będzie z rodzynkami,i jeszcze dołożę trochę śliwek,bo u sąsiadki leżą pod drzewem (a gałąź z naszej strony wystaje 🙂).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Maat napisał(a):

Ja ostatnio nic tylko przy owocach robię.

Jak nie porzeczki,to jagody, jeszcze wiśnie aż się proszą o zerwanie.

Też bym chętnie pozrywał ale nigdzie w okolicy nie widziałem. Gdybym wiedział to bym chętnie zerwał na skup to bym coś zarobił i miał na życie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, Raccoon napisał(a):

Też bym chętnie pozrywał ale nigdzie w okolicy nie widziałem. Gdybym wiedział to bym chętnie zerwał na skup to bym coś zarobił i miał na życie

Mieszkasz blisko mnie? Może sprobowalabym Cię wkręcić do prac polowych na wsi🙂 mówisz że lubisz wies

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50 minut temu, Dalja napisał(a):

Mieszkasz blisko mnie? Może sprobowalabym Cię wkręcić do prac polowych na wsi🙂 mówisz że lubisz wies

Lubić lubię, tyle że nigdy nie byłem dłużej niż przejazdem jak gdzieś jechałem, nie nocowałem. Kocham naturę i ciszę i ciekawe jak bym się odnalazł w nieco innej rzeczywistości. Bo zdaję sobie sprawę że to też dodatkowe obowiązki np. palenie w piecu, koszenie trawy, wyrywanie chwastów itd. Nigdy tego nie robiłem bo nie miałem okazji. U mnie posprzątanie 2-pokojowego mieszkania zajmuje godzinę. A tak to całe dnie leżę i nie mam żadnych obowiązków ¯\_(ツ)_/¯

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, Raccoon napisał(a):

Lubić lubię, tyle że nigdy nie byłem dłużej niż przejazdem jak gdzieś jechałem, nie nocowałem. Kocham naturę i ciszę i ciekawe jak bym się odnalazł w nieco innej rzeczywistości. Bo zdaję sobie sprawę że to też dodatkowe obowiązki np. palenie w piecu, koszenie trawy, wyrywanie chwastów itd. Nigdy tego nie robiłem bo nie miałem okazji. U mnie posprzątanie 2-pokojowego mieszkania zajmuje godzinę. A tak to całe dnie leżę i nie mam żadnych obowiązków ¯\_(ツ)_/¯

Znaleźć sobie obowiązek nie trudno, sąsiedzi, zwierzęta, wolontariaty:D rozumiem twój unik w odpowiedzi, luz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Dalja napisał(a):

Znaleźć sobie obowiązek nie trudno, sąsiedzi, zwierzęta, wolontariaty:D rozumiem twój unik w odpowiedzi, luz

Akurat brak obowiązków teraz odpowiada, bo trochę mniej brzuch boli. 

A wypowiedź nie jest wymijająca, bo wiele razy pisałem że nie chcę podawać swojego miasta zamieszkania i że nie planuję z nikim stąd poznawać się na żywo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Raccoon napisał(a):

Akurat brak obowiązków teraz odpowiada, bo trochę mniej brzuch boli. 

A wypowiedź nie jest wymijająca, bo wiele razy pisałem że nie chcę podawać swojego miasta zamieszkania i że nie planuję z nikim stąd poznawać się na żywo.

Ok, nie czytam wszystkiego na forum:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi