Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wronki po przerwie 🙂

Trochę się urlopowałam więc czas był na forum ograniczony ale już nadrabiam powoli zaległości.

23 godziny temu, Jurecki napisał(a):

a wy spicie sukinsyny :classic_biggrin:

Wypraszam sobie jest 5:35 i już nie śpie ;) Widzę, że towarzystwo swobodne i sobie słodzimy ;)

Co tam słychać towarzysze niedoli? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Facet będący na emeryturze usiadl w pociągu obok nieznanej sobie kobiety, która jest babcią, nawet dość młodą. Facet mieszka od dawna w Kanadzie. Ma emeryturę polską i kanadyjką. Jeździ często na Kostarykę. Ma łódkę. Pokazywał tej kobiecie zdjęcia. Pokazał jej nagranie polskiego kabaretu. Poczym wziął od niej mail i przesłał to nagranie. Facet jechał na spotkanie z kobietą, którą poznał w internecie. To miało być ich pierwsze spotkanie. Jechał z kwiatami, ale to był bukiet cyntii umieszczony w woreczku foliowym. Facet pytał kobietę z pociągu czy nie boi się latać. I zapytał czy nie miałaby nic przeciwko, gdyby spotkali się kiedy on, ta potencjalna nowa dziewczyna i ona. Cały czas opowiadał, że był tu i tam. Że ma dwie córki. Był ubrany na czarno i miał szarą bluzę z kapturem. Taki sobie strój na randkę. I miał się spotkać z tą nową kobietą w połowie drogi. I powiedział, że ma Facebooka, ale nie używa od wielu lat. Że używa what upp. I w ten sposób pisze i dzwoni. I zadzwoniła w ten sposób ta nowa kobieta do niego. What upp podobno nie zapisuje rozmów i komukacji tekstowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł, pobudka wstać, koniom wody dać, ja tu trąbie z pół godziny a wy śpicie sukinsyny :mrgreen:

Trzecia godzina a ja już nie śpię :?

Zepsuł mi się rower i myślę nad rozwiązaniem problemu. Będę go musiał wysłać do sprzedawcy a sprzedawca wyśle do producenta. Głowa mnie boli od myślenia, tak się cieszyłem tym rowerem a tu masz, popsuł się :bezradny::why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

58 minut temu, Meya napisał(a):

Co wzbudza najwięcej pozytywnych emocji? 🙂

Ja najmilej wspominam tenis stołowy. W tym finały, gdzie jak chińczycy przejmą trybuny, to atmosfera jest lepsza niż jak na meczu piłkarskim.

Ale porównywać dyscypliny pod względem poziomu "pozytywnych" emocji to trudno. Chociaż pewnie lepsze są te, które normalnie nie są popularne. W przypadku np. tenisa ziemnego to raczej na codzień nikt nie wspomina wygranej na olimpiadzie, bo chyba lepiej wygrać jakiś wielki szlem. A w judo to za olimpiadą długo długo nic, więc więcej emocji będzie u zawodników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi