Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry wam.

Ostatnio mam zbyt mało snu. Padam w miarę szybko ale nie mogę się wyspać 😮‍💨

3 godziny temu, Regular. M napisał(a):

Dzień dobry wszystkim o 2 w nocy, moja bezsenność znowu daje w kość... Ale pije druga kawkę i tego też i Wam życzę! ☕☕☕

O ja kawę zawsze i wszędzie 🖤 

Mi bezsenność minęła ale i tak nie mogę się wyspać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Jurecki napisał(a):

A ja już po śniadaniu :smile:

@Szczebiotka najpierw kawka czy śniadanie?

Ja jak paliłem papierosy to najpierw papieros a później śniadanie. Nie chciałem palić na czczo to wypijałem szklankę wody a później paliłem.

Teraz to różnie. Jak paliłam to oczywiście że najpierw był papieros w między czasie już się gotowała woda na kawę, a śniadanie wtedy to różnie, albo było albo nie 😅 

Teraz w sumie też jest różnie. No wstaje rano żeby ogarnąć dzieci do szkoły, więc wstawiam wodę, robię im śniadanie, przy okazji sobie kawałek chleba żeby leki nie szły na pusty żołądek 😏 no i robię kawy dla siebie i starszych dzieci. Jedyne co się zmieniło to to że kiedyś piłam czarną kawę, bez mleka i cukru i tylko sypaną a teraz tylko z mlekiem i cukrem i często rozpuszczalną 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Szczebiotka napisał(a):

Jedyne co się zmieniło to to że kiedyś piłam czarną kawę, bez mleka i cukru i tylko sypaną a teraz tylko z mlekiem i cukrem i często rozpuszczalną 😅

Ja ostatnio tylko sypana i bez cukru ani mleka. 

Bezsenność mam nadzieję że dzisiaj minie bo zmieniam lek nasenny u lekarki. Mam przynajmniej taka nadzieję że mi zmieni. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Regular. M napisał(a):

Ja ostatnio tylko sypana i bez cukru ani mleka. 

Bezsenność mam nadzieję że dzisiaj minie bo zmieniam lek nasenny u lekarki. Mam przynajmniej taka nadzieję że mi zmieni. 

A jakie leki bierzesz? Mi to chyba pomogło to że więcej czasu spędzam na świeżym powietrzu. Niby dostałam Ketrel ale go nie biorę. 

3 minuty temu, Jurecki napisał(a):

@Szczebiotka a która kawa jest zdrowsza według Ciebie, rozpuszczalna czy po turecku?

Mnie kawa przede wszystkim idzie na żołądek i źle się czuje z żołądkiem.

Wiesz według badań itp najlepsza jest sypana bo rozpuszczalne to taki trochę syf. Ale ja np tak jak ty mam problem z żołądkiem i dlatego też zaczęłam pić rozpuszczalna creme bo jest delikatna. Ogólnie lubię zielony Jacobs ale jakiś czas temu strasznie zaczął mnie boleć żołądek po niej, więc ograniczyłam picie go. Ludzie mówią że to kwaśna kawa 😜 ale ja ją lubię 😏 

A tak swoją drogą to wszystkiego najlepszego drogie dzieci z okazji dnia dziecka 😁😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 godzin temu, Szczebiotka napisał(a):

Ogólnie lubię zielony Jacobs ale jakiś czas temu strasznie zaczął mnie boleć żołądek po niej, więc ograniczyłam picie go. Ludzie mówią że to kwaśna kawa 😜 ale ja ją lubię 😏 

Mojej matce jak zrobisz zielonego Jacobsa i jej możesz o tym nie mówić to i tak nie wypije, od razu wyczuje, że to zielony Jacobs i nie tknie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Szczebiotka napisał(a):

W sprawie wypadku?

Tak. Będę chyba miał mandat bo nie powinienem jechać tym chodnikiem. Którymi chodnikami jeździć?

Będę mógł się ubiegać o odszkodowanie tylko że nie wiem jak :bezradny:

Edytowane przez Jurecki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Jurecki napisał(a):

Tak. Będę chyba miał mandat bo nie powinienem jechać tym chodnikiem. Którymi chodnikami jeździć?

Będę mógł się ubiegać o odszkodowanie tylko że nie wiem jak :bezradny:

O to lipa. Nie masz wyznaczonych chodników? Jeśli chodnik jest tylko dla pieszych to wiesz 🤷 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Szczebiotka napisał(a):

Nie masz wyznaczonych chodników? Jeśli chodnik jest tylko dla pieszych to wiesz 🤷 

Uważam że chodniki są dla pieszych i rowerzystów. Oczywiście że nie można szaleć rowerem po chodniku ale jechać z rozwagą. Tak wszyscy czy większość rowerzystów jeżdżących chodnikiem robi. Zobacz czy nie jeźdzą rowerzyści chodnikami bo ulicą to niebezpiecznie. Tylko że mnie przydarzył się wypadek to biorą mnie za dvpę. A to babka powinna mi udzielić pierwszeństwa tak mówił policjant.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie 🌷🌺🥀💖

Wiosna w pełni...u mnie pozytywniej niż przez ostatnie kilka miesięcy. 

W końcu czuje że znów życie mnie interesuje bo ogarniam świat wokół siebie. 

Kupuje firany, maluję parapety i rurki od kaloryfera, sprzątam i mam ochoty dopieścić mieszkanie. 

Kwiaty kupuje i w ogóle dużo zieleni u mnie bo to kolor nadziei. 

Uwielbiam szmatki typu firany i zasłony, poduszki, bieżniki 🙉🙈

Bawię się wystrojem... 

Mam jeszcze mało sił po operacji ale powoli dochodzę do siebie. 

A co u was moi Kochani? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Melodiaa napisał(a):

Witajcie 🌷🌺🥀💖

Wiosna w pełni...u mnie pozytywniej niż przez ostatnie kilka miesięcy. 

W końcu czuje że znów życie mnie interesuje bo ogarniam świat wokół siebie. 

Kupuje firany, maluję parapety i rurki od kaloryfera, sprzątam i mam ochoty dopieścić mieszkanie. 

Kwiaty kupuje i w ogóle dużo zieleni u mnie bo to kolor nadziei. 

Uwielbiam szmatki typu firany i zasłony, poduszki, bieżniki 🙉🙈

Bawię się wystrojem... 

Mam jeszcze mało sił po operacji ale powoli dochodzę do siebie. 

A co u was moi Kochani? 

To super to słyszeć, trzeba cieszyć się życiem 🙂 ja dopiero się tego uczę na terapii, ale jakieś tam radości z życia już staram się czerpać. 

Ja w ten weekend planuję się kursować z programowania, zaraz zaczynam. 

Aha, no i dzień dobry i popołudniowa kawka ☕☕☕

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Regular. M napisał(a):

To super to słyszeć, trzeba cieszyć się życiem 🙂 ja dopiero się tego uczę na terapii, ale jakieś tam radości z życia już staram się czerpać. 

Ja w ten weekend planuję się kursować z programowania, zaraz zaczynam. 

Aha, no i dzień dobry i popołudniowa kawka ☕☕☕

Trzeba potrafić doceniać każdą drobnostkę. Zycie staje się pozytywniejsze i łatwiejsze. Mam nadzieję, że odnajdziesz swoją drogę w życiu a kawka popołudniowa bardzo chętnie 🥰

Dziękować 🍀🍀

4 minuty temu, Jurecki napisał(a):

Też lubię kolor zielony. Mieliśmy malucha w kolorze zielonym.

O jakie wspomnienie...toz maluch to historia i wspomnienia fajnych czasow, zapewne 🚙🚙🚙🚙

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam się i ja! :D

Z kawą w dłoni nadaję z pracy już ;) na szczęście jeszcze tylko 3h i koniec na dziś :D  ale żeby nie było tak kolorowo to po pracy do lekarza jadę 🙄 dlatego tak krótko dziś. 

W ogóle mam takie zakwasy na 🍑 po wczorajszej siłowni, że chodzę jak na szczudłach 😅

Miłego!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Dryagan napisał(a):

Pozdrawiam z mini wakacji. Wpadłem na chwilę. To nie znaczy że wracam już do moderowania. Jeszcze chwilkę dziewczyny rządzą

Hehe i jak nam idzie? Forum nie padło ani nie zostało przejęte przez obce siły jeszcze 🙈🤭😁😉

Miło że wpadłeś bo my już tęsknimy. 

Wypoczywaj dalej z rodziną...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi