Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

@DEPERSsuper ze udało Ci się z pracą i jesteś zadowolony:)

Ale nie możemy mówić że jak nie ma dla niego etatu w kraju ale jest w kraju obok, to że ci ludzie idą na łatwiznę. Po prostu też chcą sobie radzić i zarobić na utrzymanie rodziny. Tak ogólnie mowie do wszystkich.... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalja napisał(a):

@DEPERSsuper ze udało Ci się z pracą i jesteś zadowolony:)

Ale nie możemy mówić że jak nie ma dla niego etatu w kraju ale jest w kraju obok, to że ci ludzie idą na łatwiznę. Po prostu też chcą sobie radzić i zarobić na utrzymanie rodziny. Tak ogólnie mowie do wszystkich.... ;)

Masz swoją opinię, a ja mam swoją:) nic nikomu nie trzeba udowadniać, każdy ma prawo myśleć swoje. Nikt nie musi mojej opini podzielać, każdy ma swoją i może ją opisać, a może znajdzie kogoś kto ją podzieli i stworzą grupę, a mi grupa nie potrzebna:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, DEPERS napisał(a):

Masz swoją opinię, a ja mam swoją:) nic nikomu nie trzeba udowadniać, każdy ma prawo myśleć swoje. Nikt nie musi mojej opini podzielać, każdy ma swoją i może ją opisać, a może znajdzie kogoś kto ją podzieli i stworzą grupę, a mi grupa nie potrzebna:) 

Znów podkreślasz że nikt Ci nie potrzebny hmmm gdybym miała miec jedno zdanie z tobą to chyba bezpieczniej się nie przyznawać 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, DEPERS napisał(a):

Taaaaa, ja wyraziłem swoją opinię i wiedziałem, że to skomentujesz bo jesteś za granicą. Na 90 % obliczyłem, że to właśnie Ty to skomentujesz, a więc nie jesteś nieprzewidywalna i łatwo Cię wodzić za nosa:) doby wieczór:) nadal chcesz mnie obserwować?:) ojjjj ludzie, co Wy sobie do tych głów żeście wgrali😱 nadal chcecie kontrowersje DEPERSA??? Oj chyba byście mnie znienawidzili do szpiku kości:) 

Zarzuciłes temat ktory mnie akurat wkurza.Nie badz taki przemadrzaly ,bo sa ludzie ktorzy za nic maja twoja pewnosc siebie,poniewaz sami maja swoja.Ja mieszkam w Niemczech od 2002 roku i obczajajac swoja historie ,wiem ze mialam ogromna odwagę rzucic sie na wzburzone morze,nie znajac jezyka obyczajow ,prawa niemieckiego odwazyłam sie szukac szczescia za granica,a wiekszosc siedzi i nie wysciubi nosa poza wlasne miasto lub wies ze strachu ze im sie nie powiedzie.I tylko biadola ze ciezko im w zyciu.Ja sie odwazylam z jedna walizka i małym dzieckiem .I nie załuje.Nie musze sie zebrac panstwa o zapomoge zeby mi starczyło na przysłowiowe waciki.Jestem doceniona i zadowolona ze odwazyłam sie na ten krok ,a ze byly ciezkie poczatki to za to mam teraz  zapłate.jestem zadowolona.I a pro po obserwowania...hmmm🤔🤔naprawde cie obserwuje,czy tez ty depczesz mi po pietach?Pozdrowki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Dalja napisał(a):

Znów podkreślasz że nikt Ci nie potrzebny hmmm gdybym miała miec jedno zdanie z tobą to chyba bezpieczniej się nie przyznawać 😛

Nie nikt. Mam rodzinę którą mam na barkach, więc którz mi więcej potrzebny:) nie jestem tutaj po to by kogoś poznać, albo się żalić, jestem tutaj po to, żeby otworzyć oczy zbłąkanym owieczkom. Wystarczy, że pomogłem jednej osobie i to dla mnie satysfakcja, że warto było to konto założyć, bo na żadnym innym forum i portalu mnie się nie znajdzie:) 

18 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Zarzuciłes temat ktory mnie akurat wkurza.Nie badz taki przemadrzaly ,bo sa ludzie ktorzy za nic maja twoja pewnosc siebie,poniewaz sami maja swoja.Ja mieszkam w Niemczech od 2002 roku i obczajajac swoja historie ,wiem ze mialam ogromna odwagę rzucic sie na wzburzone morze,nie znajac jezyka obyczajow ,prawa niemieckiego odwazyłam sie szukac szczescia za granica,a wiekszosc siedzi i nie wysciubi nosa poza wlasne miasto lub wies ze strachu ze im sie nie powiedzie.I tylko biadola ze ciezko im w zyciu.Ja sie odwazylam z jedna walizka i małym dzieckiem .I nie załuje.Nie musze sie zebrac panstwa o zapomoge zeby mi starczyło na przysłowiowe waciki.Jestem doceniona i zadowolona ze odwazyłam sie na ten krok ,a ze byly ciezkie poczatki to za to mam teraz  zapłate.jestem zadowolona.I a pro po obserwowania...hmmm🤔🤔naprawde cie obserwuje,czy tez ty depczesz mi po pietach?Pozdrowki

Każdy ma prawo do swojej opini:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, DEPERS napisał(a):

Każdy ma prawo do swojej opini:) 

No wiec zrobiłes mi podpuche z tym tematem,przeczuwajac ze sie wypowiem.A i owszem mam swoja opinie ,bo doswiadczyłam i wiem ,dlatego powiedziałam ci,ze nie masz o tym pojecia

18 minut temu, DEPERS napisał(a):

Nie nikt. Mam rodzinę którą mam na barkach, więc którz mi więcej potrzebny:) nie jestem tutaj po to by kogoś poznać, albo się żalić, jestem tutaj po to, żeby otworzyć oczy zbłąkanym owieczkom. Wystarczy, że pomogłem jednej osobie i to dla mnie satysfakcja, że warto było to konto założyć, bo na żadnym innym forum i portalu mnie się nie znajdzie:) 

Trza było sie na Pastora wybrac albo kaznodzieje 😅😅😅i owieczki nawracać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, DEPERS napisał(a):

Wystarczy, że pomogłem jednej osobie i to dla mnie satysfakcja, że warto było to konto założyć, bo na żadnym innym forum i portalu mnie się nie znajdzie:) 

To cenne...i warto to robić zwłaszcza tutaj. Pomagając innym można powiedzieć pomaga się także sobie 🙂

Czasem można stać się światłem dla kogoś kto błądzi w mroku. 

Dziś ja jestem w mroku ale poleżę sobie i wstanę znów aby trwać... 

Pozdrawiam wszystkich i dyskutujcie sobie ale noży nie wyciągajcie 😁😤😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Czasem można stać się światłem dla kogoś kto błądzi w mroku. 

Ładnie to ujęłaś. 

30 minut temu, DEPERS napisał(a):

że warto było to konto założyć, bo na żadnym innym forum i portalu mnie się nie znajdzie:) 

To chyba mam szczęście że znalazłam to forum, bo komu ja bym tak marudziła 🤪 

7 minut temu, spidi napisał(a):

Witam Kochani 🙋‍♂️

Co tu sie dzieje 🙄

Dobry. Gdzie byłeś jak cię nie było🤔 

Nic się nie dzieje, wymiana zdań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Szczebiotka napisał(a):

Ładnie to ujęłaś. 

Zdarza mi się błysnąć 😜

4 minuty temu, Szczebiotka napisał(a):

To chyba mam szczęście że znalazłam to forum, bo komu ja bym tak marudziła 🤪 

To forum jest wyjątkowe jak wszyscy jego użytkownicy 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry. Gdzie byłeś jak cię nie było🤔 

Nic się nie dzieje, wymiana zdań.

Magda sporo pracy 😕 

Co do tematu,każdy ma ciężko zmagając się z choroba i nie ważne czy mamy własną rodzinę czy jesteśmy sami.To my musimy pokonac te demony i inne gówna psychiczne które nas spotkały 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Zdarza mi się błysnąć 😜

Ha ha ha dobre 

8 minut temu, Melodiaa napisał(a):

To forum jest wyjątkowe jak wszyscy jego użytkownicy 🙂

To fakt. Tutaj poznałam sporo osób z którymi mogę rozmawiać na wszystkie tematy które mnie męczą, i nikt za bardzo nie będzie oceniać mnie za to, nikt mi nie powie " weź się w garść i nie udawaj" tylko zostanę tutaj zrozumiana jak nigdzie indziej, i to jest piękne w tym całym nieszczęściu, że mimo różnych chorób i zaburzeń potrafimy się wspierać często bardziej niż robi to nasza rodzina.

6 minut temu, spidi napisał(a):

.To my musimy pokonac te demony i inne gówna psychiczne które nas spotkały 

Dokładnie. Szkoda że trzeba walczyć codziennie z tym 😮‍💨

6 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Jasna sprawa...przeciez tylko na to czekamy aby ludzi zaciągnąć do narożników i wypunktować 😜😜

Tak 😁 bo ostatnio jakieś nudyyyy z tymi punktami😅 ale w sumie to dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Szczebiotka napisał(a):

To fakt. Tutaj poznałam sporo osób z którymi mogę rozmawiać na wszystkie tematy które mnie męczą, i nikt za bardzo nie będzie oceniać mnie za to, nikt mi nie powie " weź się w garść i nie udawaj" tylko zostanę tutaj zrozumiana jak nigdzie indziej, i to jest piękne w tym całym nieszczęściu, że mimo różnych chorób i zaburzeń potrafimy się wspierać często bardziej niż robi to nasza rodzina.

To prawda...tak samo się tutaj czułam jakieś 10 lat temu. 

Może nawet dzięki temu przetrwałam i tak trudno mi z tego miejsca zrezygnować. Wiem, że inni też potrzebują tego forum i niech trwa bo czasem ciężko jest żyć. 

5 minut temu, Szczebiotka napisał(a):

Tak 😁 bo ostatnio jakieś nudyyyy z tymi punktami😅 ale w sumie to dobrze.

Pewnie, że dobrze ale dobrze jak ludzie dyskutują że sobą też merytorycznie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, spidi napisał(a):

Tylko my sami wiemy co czujemy i musimy sobie pomagać nie patrząc na innych co mówią że jesteśmy dziwni,słabi i bezwartościowi 

Niby tak ale oczekując wsparcia otrzymywać kopniaki nie jest łatwo. 

Nie kopie się leżącego 😤

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi