Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj było nawet spoko. Byłam rozgadana jak nigdy. Dzieciom się podobały prezenty ode mnie. To było dla mnie najważniejsze. I zmieniłam zdanie. Byłam u dwóch rodzin. Na dwóch kolacjach. Z niektórymi mało gadałam, nawet kuzynka jakoś nie chciała specjalnie ze mną gadać. Powymienilam parę zdań z każdym. A potem się wygłupialam z dziećmi. Jednak lubię dzieci. Na to wygląda. I one mnie też ❤️ no ale to już w sumie nie takie dzieci, tylko nastolatki. Ale już dziś nigdzie nie idę bo złapały mnie wymioty. W sumie to już 4 dni wymiotuje, ale dzisiaj już czuję się bardzo słabo. Do tego ból brzucha z okresu. Posiedzę sama i też fajnie będzie. Lubię mieć cały dom dla siebie 🔥

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj było lepiej, a dzisiaj problemy ze snem w nocy spore. Od rana jakoś gorąco i w środku pobudzenie, serce wali. 

Niepotrzebnie śniadanie jadłem. Mogłem na głodnego wziąć prege... 

Ojciec chodzi już i zerka ukradkiem. Na pewno chętnie by się napił czegoś, ale no nie będę pił kiedy jestem na Paroksetynie. Raczej nigdy nie piję dużo, ale też szkoda mi coś zepsuć i zaczynać od nowa 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, Happyandsad napisał(a):

dzisiaj problemy ze snem w nocy spore

Ja też dzisiaj miałam ciężką noc, także łączę się w bólu. Nie mogłam zasnąć do 3, a jak już zasnęłam to i tak wybudzałam się co 2h🙄 chociaż ja to trochę miałam na własne życzenie - godzinna drzemka późnym popołudniem nie była dobrym pomysłem 🤪 z tym, że u mnie odstawienie wenlafaksyny namieszało mocno ze spaniem - także na razie akceptuję i obserwuję. W poniedziałek mam telewizytę z lekarką, bo spodziewała się problemów i od razu na wizycie ją ustaliła po 2 tyg., żeby sprawdzić jak mocno mnie przeorało.
Chociaż teraz mimo kiepskiej nocy czuję się nieźle i oby tak zostało :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@little angel wysyłam wsparcie duchowo ❤️ 🦋

Dzisiaj pokłóciłam się znowu z ojcem. Ale już chyba na zawsze. Byłam u drugiej babci gdzie są dzieci jest s tam 150ścioro. Było śmieszne. Ja w śwwietnym nsdtroju. Gadalismy sobie. Za chwilę ojciec wyszedł. powiedział mi na odchodne że się dziwnie zachowuje, jak najarana, naćpana. Rodzina zaprzeczyła. Mówiła, źe cię ciesząś ze dużo mówię i jestem wesoła. rozpłakałam sie, bo mnie to traktowanie przez ojca męczy. Wygarnęłam mu przez whatsppa wsszystko. Byłam ostra. NIe chcę przeprosin. Albo on sie wyprowadza, albo ja. I może rozejrzę się za nową pracą. o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, little angel napisał(a):

i niestety mam to trochę po nim w realu, może nie gaszę, ale nie lubię, gdy ktoś jest nadmiernie szczęśliwy, lepiej się czuję w otoczeniu smutnych ludzi, bo też mi dolega chroniczny smutek...

Mam tak samo! Nie lubię radosnych ludzi! Ale, ja mam też tak, że nie przepadam za innymi smutnymi! To pojebane jest. 

37 minut temu, little angel napisał(a):

To się nie uda.

Nie lubi? 

@Dalila_zajedzie z prowincji co cb! I problem z głowy! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, little angel napisał(a):

no jest

pewnie nie bawiłoby się razem źle, ale nie pisałam na poważnie, już mi się odechciało z tym klubem, jak zaczęłam sobie przypominać wszystkie etapy

najlepsze momenty takich wyjść to i tak zawsze przerwy na papierosa i odetchnięcie 

no i tak głośna muza, że aż cię trzęsie

ale nie za długo

Ależ się szybko poddajesz, zupełnie jak ja xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

Weź swojego faceta.

Drzew do lasu się nie wozi…

Godzinę temu, MicMic napisał(a):

Mam tak samo! Nie lubię radosnych ludzi! Ale, ja mam też tak, że nie przepadam za innymi smutnymi! To pojebane jest. 

Może ty po prostu, tak jak ja, nie lubisz ludzi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię tylko fajnych ludzi, ale ogólnie jestem miła w realu. Czasem coś palnę, wybucham i dolewam oliwy do ognia. potrafię się bronić, albo kogoś. Albo, bo tak. Ludzkość jest głupia. Są wyjątki. I te wyjątki lubię.

Czyli teraz jak powiem, że czuję się świetnie to mnie znielubicie. xD

Albo już mnie nie lubicie.

Mi nie przeszkadza czyjeś szczęście, badziej intryguje mnie jak taka osoba to robi. Może po prostu kocha żyć.

SMutni też nie przeszkaadzają. Z nimi inaczej się rozmawia. Nie dzielę ludzi na smutnych i szczęśliwych. Dziwne to jest bardzo wg mnie. Kocham ludzi, którzy są głęboko świadomi siebie i świata. Takich, co lubią poznawać prawdę. NIe cierpię pozerów, którzy dążą tylko do tego by pokazać swoją rację. Pasywna agresja. ALE JA NIE POWIEDZIAŁEM NICZEGO ZŁEGO> TO BYŁ ŻART

Dziś czuję się bardzo dobrze. Kot sąsiada wpadł wieczorem, spał do 7 rano u mnie w łóżku. POtem poszedł pewnie na kupkę i pospacerować. Przed chwilą wpadł. nakarmiłam i napoiłam. Teraz śpi na mnie,. Ja leżę na brzuchu a on ułożył się do snu na moich nogach. Jak ja kocham tego KOTA! Kicia Gosia. Charakterek to ona ma. Jest drapieżna. Poluje, czasem drapie jak brat ją prowokuje xD Kociara ze mnie teraz na fulla. ❤️ piję drugą kawkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Veriniaprzykro ze było spiecie. Może świąteczny cud będzie i ojciec odpuści nieco i będziesz mieć spokój. Na to będę liczyć 😊😊

@little angeldo pozka nawet tak daleko bym nie miala hihi. Co to wystraszenie od razu? Ja na żywo jestem całkiem znosna. Można faktyczną zmiana nastroju ale może nie :P w pozku są 2 kluby do których chce kiedyś a pewnie dużo innych super. Ale lesbijskie rave 'y nie wiem czy sa. Ja na fejsie nie odpisuje ludziom więc bym Cię nie przytłaczala xd jak Cię znowu najdzie ochota to w razie co mam otwartą głowę

@MicMicwidzisz nie lubi ludzi tak jak ty. Ja tu widzę psiapsiowe viby, co ten indyk Cię tak napastuje

@Doktor Indor mnje też się nie widzi takie myślenie, podobnie jak z tym że wszystkie tinderowki szukaj tylko seksu :D :D nie podskakuj bo pójdziesz na rosół ssssiiiiio ssssiiiio do kurnika 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

@Veriniaprzykro ze było spiecie. Może świąteczny cud będzie i ojciec odpuści nieco i będziesz mieć spokój. Na to będę liczyć 😊😊

@little angeldo pozka nawet tak daleko bym nie miala hihi. Co to wystraszenie od razu? Ja na żywo jestem całkiem znosna. Można faktyczną zmiana nastroju ale może nie :P w pozku są 2 kluby do których chce kiedyś a pewnie dużo innych super. Ale lesbijskie rave 'y nie wiem czy sa. Ja na fejsie nie odpisuje ludziom więc bym Cię nie przytłaczala xd jak Cię znowu najdzie ochota to w razie co mam otwartą głowę

@MicMicwidzisz nie lubi ludzi tak jak ty. Ja tu widzę psiapsiowe viby, co ten indyk Cię tak napastuje

@Doktor Indor mnje też się nie widzi takie myślenie, podobnie jak z tym że wszystkie tinderowki szukaj tylko seksu :D :D nie podskakuj bo pójdziesz na rosół ssssiiiiio ssssiiiio do kurnika 

ale @little angel jest z warszawy nie z Poznania.  Ty masz chyba bliżej do Wawy niż ona do Poznania ;) Psiapsiowe wajby :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, little angel napisał(a):

dzięki @MicMic, niech wszyscy wiedzą!

Przepraszam, nie widziałem, że to tajemnica. 

Może ja jestem zbyt nieostrożny, ale mam wrażenie, że informacja o miejscu zamieszkania nie wiele daje... To miasto ma dwa miliony mieszkańców. Ale może ja jestem zbyt naiwny w tej kwestii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, little angel napisał(a):

dzięki @MicMic, niech wszyscy wiedzą!

Oj tam, skąd jesteś nie wiadomo, wiemy że tymczasowo jesteś tam :D coś pojebalam wydawało mi się pisałaś że jesteś z pozka czy okolic xd ja zawsze wszystko pojebie, także mi zdardzanie informacji na swój temat jest całkowicie bezpieczne, mam problem z przypomnieniem sobie imienia, nawet gdy znam osobiście 😬

@MicMicdo pozka mam bliżej ale chyba kwestia 20 km? Tym niemniej jeśli Wawa to jeszcze lepiej, zaprosisz na herbatkę bo ja muszę się zregenerować bo źle podróże znoszę :D może być w parku ale u Ciebie też spoko. W razie co też mnie kimniesz. A w razie co to w ogóle z chłopakami zrobimy ekipę, z shadowem i jeszcze kimś, tylko nie pamiętam czy zdradzal swe polozenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Tym niemniej jeśli Wawa to jeszcze lepiej, zaprosisz na herbatkę bo ja muszę się zregenerować bo źle podróże znoszę :D może być w parku ale u Ciebie też spoko. W razie co też mnie kimniesz. A w razie co to w ogóle z chłopakami zrobimy ekipę, z shadowem i jeszcze kimś, tylko nie pamiętam czy zdradzal swe polozenie

:D no  u mnie lepiej niz w parku xD

Spoko, póki nie mam żony i z nikim nie mieszkam, to zapraszam. :D

Nie kradniesz? W sumie nie ma tu zbyt wartościowych rzeczy hmmm

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi