Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Tyle razy mnie straszyli wpierw**lem i zawsze albo przychodziły jakieś lamusy jednostrzałowce, albo się w ogóle osrywali i nikt nie przychodził. Ale to się skończyło. Jutro wpada pewny zawodnik, z którym będzie grubo. Więc nie wiem kiedy i czy w ogóle jeszcze kiedykolwiek tu napiszę.

Tyle razy mnie straszyli wpierw**lem i zawsze albo przychodziły jakieś lamusy jednostrzałowce, albo się w ogóle osrywali i nikt nie przychodził. Ale to się skończyło. Jutro wpada pewny zawodnik, z którym będzie grubo. Więc nie wiem kiedy i czy w ogóle jeszcze kiedykolwiek tu napiszę.

Na razie wziąłem zolpidem, benzo i czekam na jutrzejszy dzień... Dokładnie na 4:30

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

Gaz wyrównuje szanse. Co oni od ciebie w ogóle chcą?

Aj tam gaz. Podpadłem, to poniosę karę. Tym razem nie ukrywam, zasłużoną. Spierdzieliłem robotę, to poniosę konsekwencje. Nie zamierzam nigdzie uciekać.

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odetchnęłam z ulgą, jestem już po badaniach wszystko w porządku : ) Lekarz mnie pocieszył, że niektóre kobiety przez całą ciąże krwawią, faktycznie uznał że jest coś podrażnione, ale nie zagraża to ciąży tylko mój organizm się oczyszcza. Wszystkiego nie wie, ale najważniejsze, że nasze dziecko wzrasta : )) 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Odetchnęłam z ulgą, jestem już po badaniach wszystko w porządku : ) Lekarz mnie pocieszył, że niektóre kobiety przez całą ciąże krwawią, faktycznie uznał że jest coś podrażnione, ale nie zagraża to ciąży tylko mój organizm się oczyszcza. Wszystkiego nie wie, ale najważniejsze, że nasze dziecko wzrasta : )) 

super. Zdrowia dla Was. 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, mienta napisał(a):

@You know nothing, Jon Snow jakbyś miała jakieś pytania odnośnie leków w ciąży, karmienia itd., służę doświadczeniem. Oczywiście, kieruj się tym, co mówi ginekolog i psychiatra, ale ja mogę dorzucić coś od siebie.

Właściwe to ja zawsze starszą siostrą byłam, jak pisałam więc coś tam wiedzy i doświadczenia mam, ale z pewnością każde doświadczenie się przyda. Zwłaszcza, że pod psychologicznym /psychiatrycznym względem bardziej będziesz w stanie mnie zrozumieć niż osoby, które nie miały nigdy styczności ze szpitalami, lekami. Jeszcze raz dziękuję @mienta

25 minut temu, Maat napisał(a):

Będzie drugi forumowy dzidziuś!🙂

Im więcej tym lepiej ; ) Zachęcam Panie do rodzenia, choć ciężko to cudownie być w ciąży. Jak pisałam chciałabym mieć liczną rodzinkę. A 20 lat już nie mam, gdy moje koleżanki czy siostry w tym czasie rodziły. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, avesen napisał(a):

Ja tam nie chcę mieć dzieci. Nigdy mnie do tego nie ciągnęło, a sam przebieg ciąży, świadomość, że coś się w tobie rozwija, obrzydza mnie.

też tak miałam. Długo dojrzewałam do tego, żeby się zdecydować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi