Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Huśtawka nastrojów jak na karuzeli. Codziennie myśli wiadomo jakie i codziennie jakiś głupi, lub niebezpieczny odpał. Leki mi się dzisiaj skończyły, chciałem skombinować receptę, ale do rodzinnego nie pójdę, bo nie jestem ubezpieczony. Mogę co prawda praktycznie każdy lek ogarnąć na lewo, ale z drugiej strony po co kombinować, skoro one i tak nic nie dają. Jest tylko gorzej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tragicznie. Od wczoraj wieczorem dwa razy już pojechałem spod Lubartowa do Warszawy do szpitala i z powrotem. Nie spałem całą noc, jadę na benzo. Neurochirurg który operował młodego, powiedział że ma 50% szans na przeżycie, a nawet jeśli przeżyje, to i tak będzie warzywo.

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Grouchy Smurf napisał(a):

Próbowałem zrobić dziś zadanie z tekstem, które wcześniej robiłem na kursie. Wtedy miałem 2/5 dziś 0/5

Aha...

Pewnie też bym się zdenerwowała.😔

Ano,tak to jest.Czasami mamy pod górkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby wszystko jest, niby ok..... ale coś brakuje..... normalnie taka pustka która powoduje, że zadaję sobie pytanie. 

Po co ja to wszystko robię? 

Czy to ma sens? 

Smutno i się martwię.

Nie o siebie się martwię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Fuji, jesteś ciekawym, tajemniczym, intrygującym człowiekiem.,

Fajnie, że tu jesteś.

Ja nieraz czuję się jak nieudacznik,ale myślę sobie, że skoro jestem,to po coś jestem.

Pan Bóg mnie widocznie trochę lubi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 10.03.2025 o 08:01, Maat napisał(a):

@Fuji, jesteś ciekawym, tajemniczym, intrygującym człowiekiem.,

Fajnie, że tu jesteś.

Ja nieraz czuję się jak nieudacznik,ale myślę sobie, że skoro jestem,to po coś jestem.

Pan Bóg mnie widocznie trochę lubi.

Czy ciekawy.... raczej nie. 

Może i robię dużo rzeczy, staram się jak mogę. 

Ludzie czasami to doceniają i jest to miłe.

Jednak w środku czuję brak tak wielki, że nie potrafię go nawet opisać.

Sam nie jestem w stanie ogarnąć tego.

Skoro tu jestem to widocznie Bóg też mnie lubi.... chociaż? 

Jedynie za co mogę Mu podziękować to zdrowie i osoby które udało mi się spotkać na drodze mojego życia.... 

Szczególnie........ 

Dzisiaj z jednej strony wszystko dobrze a z drugiej to aż płakać by się chciało. 

Wszystko będzie dobrze. Tego jestem pewny. 

Kiedyś tu napiszę, że nic więcej w życiu już nie chcę bo mam wszystko i czuję szczęście całym sobą. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, bei napisał(a):

Zmęczona. Pracowalam ponad 15 godzin, a od  rana znowu praca. 

Nie szalej. "Góra"Cię zatrzyma jak przesadzisz. Mnie wychamowała tak, że mało życia nie straciłem. Zacząłem przesadzać i tak to się skończyło. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba jednak było 14 godzin nie pamiętam. Musiałabym sprawdzić o której tankowałam.

Nie cierpię tyle pracować ale boje się powiedzieć, że ze względu że skończyłam o 22 rano nie przychodzę. Moja efektywność i tak jest nijaka na takim zmęczeniu.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, bei napisał(a):

To chyba jednak było 14 godzin nie pamiętam. Musiałabym sprawdzić o której tankowałam.

Nie cierpię tyle pracować ale boje się powiedzieć, że ze względu że skończyłam o 22 rano nie przychodzę. Moja efektywność i tak jest nijaka na takim zmęczeniu.  

@bei,jaja sobie robisz?

"Boję się powiedzieć".

Nie jesteś robotem ani czyimś niewolnikiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, acherontia styx napisał(a):

W tym momencie dziękuję za pracę, w której nie ma absolutnie możliwości nadgodzin. Nikt mi nie może powiedzieć, że zamiast 7h, mam w pracy siedzieć 10. Znaczy się powiedzieć może, ale ja absolutnie nie muszę go słuchać ;) 

Czasami pewnie można usłyszeć, że jak komuś nie pasuje to można się zwolnić. Czasami też pracownicy nie potrafią zadbać o siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, acherontia styx napisał(a):

Pracowałam raz i 31h ciągiem w swoim życiu (dobrowolnie). Tak samo jak i 270h miesięcznie (też dobrowolnie). 

Zależy też co się robi też. W niektórych zawodach 24 h zmiana jest normą, w niektórych jest normą a może nie powinny. Ja mam pracę gdzie norma to 8h , więc po prostu źle to wszystko rozplanowałam. To nie tak, że ktoś mi kazał wczoraj pracować tyle, to była moja wina. Nie przewidziałam, że z niektórymi rzeczami tyle zejdzie, a i tak się nie wyrobiłam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi