Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

22 minuty temu, Heledore napisał(a):

Strasznie

Jakiś konkretny powód czy tak psyche ma zły dzień?

Ja dziś znów działam z kapustą. Wydaje mi się że trochę mi zmniejszyła wczoraj. A ogólnie zamyslona

I zła jestem bo znów jak border się zachowałam i wyjebalam ze znajomych mojego crusha. I nowego poznanego też. Bo mnie zezloscili. I mi głupio tera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

proszę niech ktoś powie że te pojebany jazdy mina cały dzień mocno roztrzęsiony rozdygotany, tak jak bym się czegoś silnie bał, drzemie mięśniu jazdy na sercu jedyny plus że to uczucie ciepła minęło normalnie się wykończę i już napisałem maila do swojej Pani doktor, ale Jescze pocieszam się tym że to dopiero 6 tabletka i na innym forum pisali ludzie że dopiero po tyg gdzieś czuli wyciszenie narazie jest dramat plus do że po zwiększeniu pragebaliny wieczorem ciut lepiej śpię ale rano i cały dzień ostre jazdy 

Dochodzi do tego uczucie tak jak bym się czegoś bał mocno i wogole nie mogę jeść jak zjem jedną bułkę w dzień to góra 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Franzprzygidnik napisał(a):
20 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

proszę niech ktoś powie że te pojebany jazdy mina cały dzień mocno roztrzęsiony rozdygotany, tak jak bym się czegoś silnie bał, drzemie mięśniu jazdy na sercu jedyny plus że to uczucie ciepła minęło normalnie się wykończę i już napisałem maila do swojej Pani doktor, ale Jescze pocieszam się tym że to dopiero 6 tabletka i na innym forum pisali ludzie że dopiero po tyg gdzieś czuli wyciszenie narazie jest dramat plus do że po zwiększeniu pragebaliny wieczorem ciut lepiej śpię ale rano i cały dzień ostre jazdy 

Haha to nie mój cytat

Nie czaruj 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Haha to nie mój cytat

Nie czaruj 

Wybacz przez pomyłkę już usuwam 

Dobra nie da się usunąć więc wrzuca raz Jescze 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Jakiś konkretny powód czy tak psyche ma zły dzień?

Dzisiaj gorszy dzień. Od momentu obudzenia się płaczę co chwilę...

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."

Walc, Czesław Miłosz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Heledore napisał(a):

Od momentu obudzenia się płaczę co chwilę...

Takie są poniedziałki rano zwykle u wszystkich

8 minut temu, spidi napisał(a):

dzisiaj mega zjebany dzień elektryk mi się spierdolił

Papieros czy samochód?

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, spidi napisał(a):

tylko tym mogę się poruszać a tu 

Ale coś mechanicznie się zepsuło i da się naprawić/zamówić części czy jakaś grubsza sprawa?

W sumie to ciekawy jestem bo co, jeśli się zepsuje napęd elektryczny to na samych nogach też nie pojedzie?

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio wiecznie śpię, a to za sprawą kwetiapiny ze zwykłym uwalnianiem. Nigdzie nie mogłam kupić, ani zamówić kwety XR. Dzisiaj się udało w innym mieście. XR wolno się uwalnia i działa cały dzień, dzięki czemu nie śpię po godzinie od wzięcia i żyję w dzień, a spać idę jak człowiek - wieczorem 🙂 Także koniec z drzemkami po kilka godzin 😜 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi