Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo źle się czuję ostatnio, odkładam mnóstwo rzeczy na później, i to takich ważnych, jak sprzątanie, załatwienie pewnych spraw, kupienie miliona rzeczy, których potrzebuję, a wciąż używam popsutych, nadających się już tylko na śmietnik, lub nie używam wcale. Mam przeznaczony budżet, mam zapisane strony sklepów, nie wiem dlaczego ze wszystkim tak zwlekam, z trudem mi nawet przychodzi wykąpanie się. Zawsze gdy o czymś myślę, że czas najwyższy to zrobić, to mam taki ścisk w głowie, taką niechęć, że się sabotuję i nic finalnie nie robię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, seleneles napisał(a):

Bardzo źle się czuję ostatnio, odkładam mnóstwo rzeczy na później, i to takich ważnych, jak sprzątanie, załatwienie pewnych spraw, kupienie miliona rzeczy, których potrzebuję, a wciąż używam popsutych, nadających się już tylko na śmietnik, lub nie używam wcale. Mam przeznaczony budżet, mam zapisane strony sklepów, nie wiem dlaczego ze wszystkim tak zwlekam, z trudem mi nawet przychodzi wykąpanie się. Zawsze gdy o czymś myślę, że czas najwyższy to zrobić, to mam taki ścisk w głowie, taką niechęć, że się sabotuję i nic finalnie nie robię.

Też tak miałam, straszne uczucie ,chcesz a nie możesz .Na jakiś czas najlepiej wszystko odłożyć. Po jakimś czasie wszystko wróci do normy.

Organizm jest wyczerpany ,woła o odpoczynek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, seleneles napisał(a):

Mam wrażenie, że ciągle odpoczywam, chociaż w głowie nakłada się coraz więcej rzeczy "co muszę zrobić", więc coś w tym może być. Mam nadzieję, że się unormuje, trwa to już stanowczo za długo.

To niestety trwa bardzo długo, ale minie ,coś nagle zaskoczy

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, mamy mądre przysłowia, stare powiedzenia .

Bardzo prawdziwe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi