Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

18 godzin temu, mała_mi123 napisał(a):

A na koniec wpadnie indor i powie, że miałam spier... na kilka centymetrów w bok i nawet o nim nie wspominać. Tak będzie 😂

No ale jest różnica między delikatnym i humorystycznym podszczypywaniem (jak tu) a tym, co było wtedy.

Poza tym ten dystans mierzy się w innych jednostkach.

51 minut temu, Verinia napisał(a):

Lubię tu pisać, choć i tak z nikim nie nawiązałam kontaktu takiego, żeby pisać tylko do siebie.

„Do siebie” to tu pisze na tym forum inna osoba :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Doktor Indor napisał(a):

No ale jest różnica między delikatnym i humorystycznym podszczypywaniem (jak tu) a tym, co było wtedy.

Pewnie jest. Nie prowokuje już, gdyż pamiętam w dzieciństwie jak mnie indory ganiały po podwórku. Bardzo ich wkurzał mój czerwony dresik.

Poza tym ten dystans mierzy się w innych jednostkach.

W parsekach najlepiej.

Do siebie” to tu pisze na tym forum inna osoba :D 

Kogo masz na myśli?

Nie mów że założyłeś kilka kont i sam ze sobą konwersujesz? Brzmi jak zarząd jednoosobowy.

Edytowane przez mała_mi123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, bei napisał(a):

I dlaczego chcesz to od terapety

Moim slowom nie daje sie wiary.

4 godziny temu, bei napisał(a):

on bardziej wie od ciebie co sie udało, a co nie?

Nie wiem.

Pozwole sobie na uwage. Ostatnio spotkalem sie z bieglymi w sprawie niepelnosprawnosci. Mam inne zdanie w sprawie wynikow terapii niz moj psycholog. Kogo zdanie zostanie uznane za prawdziwe (moje czy moje go psychologa)? Jak zatem odpowiesz na wlasne pytanie teraz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, johnn napisał(a):

Nie wiem.

Pozwole sobie na uwage. Ostatnio spotkalem sie z bieglymi w sprawie niepelnosprawnosci. Mam inne zdanie w sprawie wynikow terapii niz moj psycholog. Kogo zdanie zostanie uznane za prawdziwe (moje czy moje go psychologa)? Jak zatem odpowiesz na wlasne pytanie teraz?

Jeśli masz inne zdanie niż twój terapeuta to jaki jest sens brać od niego zaświadczenia... . Ja miałam stopień niepełnosprawności przyznany na podstawie opini psychiatry. Miałam bardzo mało dokumentów tylko tę opinię i może ksero dokumentacji od niej, żadnych badań itd. Jaki byłby sens powoływać sie na jej opinie jesli uważałambym, że jest nieprawdziwa? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, johnn napisał(a):

. Ostatnio spotkalem sie z bieglymi w sprawie niepelnosprawnosci. Mam inne zdanie w sprawie wynikow terapii niz moj psycholog. Kogo zdanie zostanie uznane za prawdziwe (moje czy moje go psychologa)? Jak zatem odpowiesz na wlasne pytanie teraz?

Zdanie biegłego bedzie brane pod uwagę w sądzie. Gdyby wystarczyły opinie specjalistów nie byłby powoływany biegły 🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi