Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Ale długo spałam po tym trittico. Magia! Infekcja chyba minęła, chociaż czuje się jeszcze bardzo słaba, bez sił. No ale nie ma porównania do tego, co było kilka dni temu.

Wyspana, dobrze się czuję na tej wenli w mniejszej dawce. Zero niepokoju. Czad!!! NIe dla mnie pobudzacze, wolę ciszę, być spokojną i wyluzowaną. Wiadomo, że dobrze jest mieć energię, ale gdy ta energia robi się stresotwórcza, to ja mówię stanowcze nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44 minuty temu, Verinia napisał(a):

Ale długo spałam po tym trittico.

Zazdroszczę. U mnie dalej pobudki w nocy, ale nie biorę dzień w dzień, bo zdarza mi się pić alkohol na wieczór. Może gdybym codziennie brała, to bym w końcu chociaż jedną całą noc przespała...

Super, że infekcja minęła :D

A u mnie tak sobie, muszę parę rzeczy załatwić, chciałabym też znaleźć chwilę na porządki, bo strasznie się u mnie nasyfiło w ostatnim czasie... Trochę nie mam sił na nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, little angel napisał(a):

Zazdroszczę. U mnie dalej pobudki w nocy, ale nie biorę dzień w dzień, bo zdarza mi się pić alkohol na wieczór. Może gdybym codziennie brała, to bym w końcu chociaż jedną całą noc przespała...

Super, że infekcja minęła :D

A u mnie tak sobie, muszę parę rzeczy załatwić, chciałabym też znaleźć chwilę na porządki, bo strasznie się u mnie nasyfiło w ostatnim czasie... Trochę nie mam sił na nic.

no u mnie też bałagan. Pokój pełny husteczek zasmarkanych i tak co chwilę zbieram i sprzątam, a za chwilę znowu to samo. Jestem zmęczona na porządki, ale nie jest jeszcze tak źle. 

no to pobudki są straszne, nadal się budzę, ale już łatwo mi znowu zasnąć.

😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Verinia napisał(a):

no u mnie też bałagan. Pokój pełny husteczek zasmarkanych i tak co chwilę zbieram i sprzątam, a za chwilę znowu to samo. Jestem zmęczona na porządki, ale nie jest jeszcze tak źle. 

no to pobudki są straszne, nadal się budzę, ale już łatwo mi znowu zasnąć.

😄

Bogu dziękuję że jest u Ciebie lepiej. Oby było całkiem dobrze. Ale przede wszystkim życzę Ci duchowego i psychicznego zdrowia  ... 

" Mam zawsze Pana przed sobą, Gdy On jest po prawicy mojej, nie zachwieję się. (9)  Dlatego weseli się serce moje i raduje się dusza moja, Nawet ciało moje spoczywać będzie bezpiecznie, (10)  Bo nie zostawisz duszy mojej w otchłani, Nie dopuścisz, by twój pobożny oglądał grób. (11)  Dasz mi poznać drogę życia, Obfitość radości w obliczu twoim, Rozkosz po prawicy twojej na wieki." - Psalm 16:8-11 Biblia Warszawska 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Jurecki napisał(a):

@Maat ... no bo nastrój nie zależy od pogody.

A widzisz, niekoniecznie.

U mnie przez lata było tak, że jak za oknem chmury, deszcz,zimno...to źle się czułam,jak ja to mówię " w głowie".

Zmieniło się to bardzo na plus i to mnie cieszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi