Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Je ktoś ciminimsy? Oni coś namieszali w składzie jest teraz więcej cukru ??

Zmęczona 

Bo słodkie strasznie mi się wydaja

Wszędzie cukru ,który uzależnia ,sypią do musztardy ,wędliny ,pasztetów ,wszędzie .

Też wchłaniam ten cukier w pizzy na przyklad wczoraj Zjadłam. Co by człowiek nie wziął że sklepu to cukier ,sól ,i tłuszcz utwardzony .

Nic dziwnego że ludzie tak się źle czują ,zmęczenie ,rozdrażnienie ,rozkojarzenie .

Na przegryzki kupuje chrupki kukurydziane,jałowizna żeby odpocząć trochę od  żywności szkodliwej,bo nie ma już nic zdrowego na półkach w sklepie jak usłyszałam od pewnej osoby pewnego razu.

Też się źle czuje jak się najem tych cukrów soli i niewiadomo czego .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie, nie mam ochoty na nic, choć miałam plany na wczoraj, na dziś i energii wraz z dobrym nastawieniem brak, choć miałam pozytywne. Muszę się rozbudzić, może coś się zmieni, nawet ciężko napisać oby, bo nie wiem czy mi się chce. Rano leciała mi z nosa krew, dziwnie się czuję od wczorajszego wieczoru, jakby w jakiejś mgle.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie to wczorajszy dzien do dupy byl. Ból glowy taki pulsujacy potyliczny.Mysle ze to wplyw zmiany cisnienia atmosf.Czasem tak juz miewalam.Choc nigdy w zyciu nie mialam Migren.Ale takie cos miewam ostatnio. 

No i lęki caly dzien.Kiepsko bylo.Dzis troche lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie byłam na odwiedzinach na oddziale. Płakać mi się chce jak to wyglądało, znaczy przykre było, ale że mam depre od kilku dni znów to mi się chce płakać Xd

Ja właśnie byłam na odwiedzinach na oddziale. Płakać mi się chce jak to wyglądało, znaczy przykre było, ale że mam depre od kilku dni znów to mi się chce płakać Xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

To się wypłacz. oczyścisz się

ja sobie zasnęłam na dwie godziny, obudził mnie alarm, żeby zrobić obiad bo zaraz rodzice wracają 😛

śpiąca jestem, dzień mi zleciał szybko

czuję się nawet, nawet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Aż tak źle to wyglądało, czy z powodu depresji Ci się płakać chciało, depresja się pogłębiła od tego patrzenia?

Dobrze jest sobie popłakać, chociaż ja już nie chcę i nie umiem płakać. Ukochany tak mnie oduczył, że to ulgi nie przynosi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi