Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Purpurowy napisał(a):

Bez zmian. Dzisiaj dowiedziałem się że jestem zjebany (nie nowość) i że nie jestem człowiekiem. Wiadomo od kogo.

Ja tak jestem wyzywa a za to, że nie mogę obecnie pracować z wiadomych powodów, to mam koniecznie przejść na rentę, bo to normalne tak ludzie robią. Ja nic do tego nie mam, że tak robią, ale w moim wypadku jest to nieuczciwe. Organizm mam strollowany a nie, że coś się nagle wydarzyło i nie mogę przytyć, normalnie jeść. Zabezpieczenie finansowe mam, no ale boli, że inni muszą i tak robić i ja w tym czasie mogłabym więcej dorobić. 

Zaraz za tym taka utalentowana, inteligentna dziewczyna, nie ma męża, dzieci. To też nie ma znaczenia, że męża nie chcę, a dzieci nie mogę, gdyż moi ukochany mimo starań nie potrafią dziecka splodzić, ja jestem płodna. Jeden jak wyjdzie to może się jeszcze postara. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Mic43 napisał(a):

Chad to nie chyba wahania w styli /cenzura/owo - stabilnie, tylko /cenzura/owo - superextra. 

No nie do końca - ja mam ChAD - u mnie to aktualnie wygląda tak górka - stabilnie, tylko że w dłuższym przeciągu czasu niż kilka dni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ChAD delikatniejszy i silniejszy, w ogóle są różne stopnie chorób, zaburzeń psychicznych i to też jest tak pomieszanie, że często nawet zwykli psychiatrzy nie potrafią rozróżnić. Ja mam np. stwierdzone zaburzenia psychotyczne pod względem zaburzeń odżywiania, nadużywania palenia, depresji a dla innych jest to schizofrenia, mój lekarz prowadzący absolutnie się z tym nie zgadza. 

Co psycholog, psychiatra, inna diagnoza, choroby, zaburzenia są tak naprawdę do siebie podobne i na to potrzeba długoterminowej obserwacji. 

Mnie diagnozowali 2 razy po 2 miesiące, myślę że to jest za mało, mój psychiatra też tak stwierdził, że ogólnie jest to za krótki czas, ale co mam się męczyć w szpitalu jeśli nie stanowie zagrożenia dla siebie, dla innych i on do końca nie rozumie o jakim ja świecie opowiadam, choć moich racji nie wyklucza, ale będąc na Alone nie mogłam wezwać policji do szpitala, bo to było równoznaczne z przerwanie zabawy. To co zobaczyłam, czego doświadczyłam, normalnie bym nie zobaczyła więc to było najważniejsze w tamtym momencie niż sprawiedliwość, że mnie w ogóle w tym szpitalu nie powinno być. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Standardowo. Wywaliłem z domu. Widać matula przez te 30 lat kiedy mnie nie widziała, nie dorosła do bycia rodzicem.  Dziwiłem się, czemu czwórka dzieci którą miała ze swoim drugim facetem, nie utrzymuje z nią kontaktu. To już wiem. Niepotrzebnie się ujawniałem. Szkoda tylko najmłodszej trójki. Ja mogę wyjechać i zerwać kontakt. Oni jeszcze nie. 

Porażka. Jebana /cenzura/ porażka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Paula Bratek po co odrazu do szpitala ? A jaka Ty masz diagnozę?

Czuję się lepiej. Jednak zmiana: solian z rana w mniejszej dawce, a na wieczór w większej 😁 pomogło na tyle, że mam więcej siły i ogarnęłam siebie i mieszkanie do dobrego stanu. Samopoczucie mam okay 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

55 minut temu, Verinia napisał(a):

@Paula Bratek po co odrazu do szpitala ? A jaka Ty masz diagnozę?

Czuję się lepiej. Jednak zmiana: solian z rana w mniejszej dawce, a na wieczór w większej 😁 pomogło na tyle, że mam więcej siły i ogarnęłam siebie i mieszkanie do dobrego stanu. Samopoczucie mam okay 

Solina najlepiej brać po równo rano i wieczorem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, Grouchy Smurf napisał(a):

Czemu i  skąd dokąd?

Przez pracę. Czuje duza presje ze ma być zrobione a nie bedzie i ludzie beda mieli pretensje. 

Dzisiaj 14 godz w pracy. Wrocilam i nie ma gazu zebym mogla zjesc przynajmniej coś ciepłego. To byłby pierwszy ciepły posiłek nie licząc kawy rano.

10 godzin temu, Purpurowy napisał(a):

Zjazd fizyczny. Pewnie przez nagłe odstawienie leków, bo się skończyły kilka dni temu. Nic to, minie.

Dlaczego nie poszedłeś po receptę jak widziałeś, że leki sie kończą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, bei napisał(a):

Dlaczego nie poszedłeś po receptę jak widziałeś, że leki sie kończą?

Byłem zapisany, ale samochód się spierdzielił dzień przed wizytą. Mam 80km do lekarza, a komunikacja zbiorowa u mnie nie istnieje. Z resztą i tak 💩 te leki dają, już dwie dekady testowania ciul wie czego i bez żadnego skutku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Purpurowy napisał(a):

Byłem zapisany, ale samochód się spierdzielił dzień przed wizytą. Mam 80km do lekarza, a komunikacja zbiorowa u mnie nie istnieje. Z resztą i tak 💩 te leki dają, już dwie dekady testowania ciul wie czego i bez żadnego skutku.

A teleporada? Albo przysłanie sms kodu recepty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi