Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Bielsko-Biała]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Coś jednak się stało,skoro nikt nic niepisze.

Ja wczoraj miałam spadek cukru do 13 :!::!::!: Jeszcze dałam sobie radę zmierzyć ,potem natomiast dostałam takiego lęku,nerwów że nie mogłam tego opanować,zdrętwienie twarzy,języka,chęć wymiotowania.

Chłopak kazał mi się ubrać,wylądowałam na izbie przyjęć. Tam wypiłam 2butle kroplówy ,badania i pytanie lekarza "czy ide na oddział" :shock: Nie poszłam,wyniki w normie,tylko 2parametry wykraczały poza normę.

Więc poszłam do domu.

Aha : dostałam jeszcze zastrzyk w dupsko z hydroxiziny,który średnio pomógł. W domu afobam i do spania. Dziś w miarę ok się czuję.

Dostałam termin na oddział z Ustronia...na 9.V (poniedz.) także moi koledzy i koleżanki myślę że wrócę trochę choć wyleczona.

Przyjaciel- to osoba przy której można myśleć głosno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też Ci małaMi zyczę żeby Ci pomogło, ja obecnie chodzę i jak na razie pozbyłam się lęków i ataków paniki, somatyka została ale to wiem że od razu nie zniknie trzeba poznać i przepracować siebie i przyczyny tej " francy " ;)

...Zagłuszanie bólu na jakiś czas sprawia, że powraca on ze zdwojoną siłą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za życzonka-na pewno się przydadzą. Tam w Ustroniu jest las,cisza-lubię takie klimaty. Mam nadzieję iż się trochę wyciszę i nabiorę dystansu.

-- 19 mar 2011, 11:37 --

it's my life

Hm...cisza i spokój...zapracowani...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

małaMI25, JAk było?

Dysphoria no wiem przecież ale jak będziesz miał nocki to będziesz nie żywy :lol:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troszkę tak ;) zrobiłem sobie wycieczkę!

No to trzeba z psem jechać do weterynarza... :roll:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety-dała radę.Leżała w jednym miejscu aż do wieczora,nawet do łóżka naszego nie wlazła- co jest dziwne.Ale już dziś lepiej,pije wodę,zjadła troche mięska...budzi się w niej życie.

Tyle o piesu.

Ja z koleji- nogi zdrapane kolejny raz,aż do ran.Jeszcze troszke ponad miesiąc i spadam.Liczę dni..będzie piękna pogoda, wiosna w pełni.

A co u Was Bielszczanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi