Skocz do zawartości
Nerwica.com

28 lat prawiczek, brak seksu, bliskości, intymności

Hurricaner27

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, mav0111 napisał(a):

Ja wyglądam na kilka lat młodziej niż mam, zdarzało mi się że jeszcze po 25 roku życia pytali mnie o dowód w sklepie.

Ja pamiętam sytuację, gdzie miałem prawie 25 lat i jechałem pociągiem wraz z grupą licealistów. Wagon był przedziałowy no i szukałem wolnego miejsca i słyszę od nauczycielki, żebym wsiadał szybko bo musi policzyć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, MicMic napisał(a):

Nikt się nie powinien zmuszać do radości. Taka udawana radość jest nic nie warta, ale niestety powszechna. Ludzie są niestety zakłamani. Na zewnątrz będą się cieszyć, a w środku zupełnej co innego - często nie mają odwagi by pokazać prawdę, boją się reakcji grupy czy też społeczeństwa. Co więcej wiele z tych osób będzie okłamywać samych siebie. 

True 💯

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 27.01.2026 o 18:44, Hurricaner27 napisał(a):

Może będe żył może się zabije albo poczekam jeszcze ze dwa lata i jak się nie polepszy to się powieszę 😢

Udaj się do lekarza, poszukaj grupy wsparcia. Jeśli masz takie paskudne myśli, to znak że sytuacja jest poważna i „samo” raczej nie przejdzie. A tym penisem się nie przejmuj. Ważniejszy jest na szczęście intelekt i cechy charakteru dla większości Kobiet. Serio tylko tępe dzidy będą szydziły z małego penisa. Wszystko jest w głowie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Chongyun napisał(a):

Ja pamiętam sytuację, gdzie miałem prawie 25 lat i jechałem pociągiem wraz z grupą licealistów. Wagon był przedziałowy no i szukałem wolnego miejsca i słyszę od nauczycielki, żebym wsiadał szybko bo musi policzyć :P

Ja bym wsiadał i dał się policzyć, i niech potem szuka którego brakuje :D

Ostatnio kupowaliśmy z dziewczyną ryby w sklepie, i pani do niej jak do nastolatki, na ty, „no która rybka ci się podoba?”. To mówię żartem „patrz jak młodo wyglądasz”. Jak się biedna pani speszyła… :D

20 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

tylko ściągnął gacie i zaczal walić konia jak byłam z nim na środku jeziora (!) na rowerku wodnym. To było za mocne nawet dla mnie.

Ja bym się na twoim miejscu chyba zaczął po prostu śmiać z komizmu sytuacji :D

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

57 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Ja bym wsiadał i dał się policzyć, i niech potem szuka którego brakuje :D

Ostatnio kupowaliśmy z dziewczyną ryby w sklepie, i pani do niej jak do nastolatki, na ty, „no która rybka ci się podoba?”. To mówię żartem „patrz jak młodo wyglądasz”. Jak się biedna pani speszyła… :D

Ja bym się na twoim miejscu chyba zaczął po prostu śmiać z komizmu sytuacji :D

Nie śmiałam się to podejście było obrzydliwe mało nie zwymiotowalam tam

To oboje tak młodo wyglądacie A może cieszy cie że wyglądacie jak ojciec z córką? 😮

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Kiusiu napisał(a):

A do mnie to już nie? ;)

do Ciebie pasuje Erudyta. 😉 

2 godziny temu, brum.brum napisał(a):

Huragan albo trolluje albo się mega użala nad sobą. Tyle osób mu pisze życzliwie, a on jak zdarta płyta - dalej swoje . Od rozmiaru ważniejsza jest technika i odpowiednie podejście do partnerki w łóżku. Zresztą, seks jest przereklamowany. Super jak jest ale na pewno nie jest najważniejszy w życiu. Kropka

maruda 😄 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Ja Ciebie nie uważam za marude. Raczej wesprzesz dobrym słowem - poprawiacz nastroju, Robuś

O!  dziękuję 🤗

23 minuty temu, Verinia napisał(a):

No. Brumik to bardzo fajna osóbka. Życzliwa i szczera. Pozytywnie nastawiona 🙂 

Nie zasnę od tym miłych komplementów 🤗 Dziękuję 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz uwaga! brumek się uzewnetrznia :D Uważam, że życie każdego z nas tak często i mocno kopie w tyłek i daje popalić, że zasługujemy na serdeczność i miłe słowa. To wiele nie kosztuje, a jak innym może dodać otuchy i poprawić nastrój, to wchodzę w to! 🫠🙋‍♂️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi