Skocz do zawartości
Nerwica.com

zadajesz pytanie

jaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli zakonczyc przyjazn, o to chodzilo? Bo po takim wyznaniu nic nie bedzie tak jak przedtem. Natomiast milczec i nie komplikowac sobie zycia to chyba nie jest druga strona medalu, bo fascynacje tą osoba będą przeciez w Tobie rosly a wiec wcale nie bedzie latwiej.

Uprośćmy w takim razie pytanie: próbowac i żalowac? Czy zalowac ze sie nie probowalo?

K.Vonnegut: "Rozmawiając ze mną wcale nie musisz być świrem... Ale miałbyś dużo łatwiej!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wytlumaczyc siè,same poinformowanie,zalezy tez jak przedstawione,moze kogos obrazic..

nowa kuchnia,czy wycieczka do Hiszpanii?dodam,ze kuchnia boska!!!a wycieczka to ta wymarzona..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak kuchnia (bądź cokolwiek w tej kategorii), ale dlatego ze nie przepadam za Hiszpania.

Wystawne wesele na 150 osob, po ktorym kredyt splaca sie 5 lat, czy slub czteroosobowy i kolacja w zwyklej knajpie?

K.Vonnegut: "Rozmawiając ze mną wcale nie musisz być świrem... Ale miałbyś dużo łatwiej!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"czy slub czteroosobowy i kolacja w zwyklej knajpie?" Bardziej ta opcja z tym ze na 4 osoby to juz kolacja w najlepszej knajpie :D

Zna ktoś dobrego hydraulika?

Bo mi w nocy walnela rura w kuchni :(

Patrzeć poprzez mrok i widzieć

Dostać więcej niż dziś mam

Cały w sobie krzyk wykrzyczeć

Z losem wygrać w to w co gram

Żebym poczuć mógł jak się czuje Bóg

http://www.youtube.com/watch?v=mksboDiArm0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nerwicowiec - sama wiem jak to jest, to dałabym radę ;)

Legolas czy Aragorn ? :twisted:

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Gorsza ta od śniegu.

2. Uzależnienia i depresje maja często coś wspólnego. Może lepiej uzależnienia - widzę, że tam ludzie szybciej wychodzą. Choć chęć pozostania w chorobie może być słodka i może tak bardzo się tego nie chce. Pewnie też samo "odstawianie" uzależnienia jest nie miłe, w odróżnieniu do "odstawiania" depresji. To jak chorować to na uzależnienie, jak wychodzić to z depresji. Ehhh brak logiki - ale co tam.

Zawalić wszystko czy pracować w święta. Jak tak to jak to wytłumaczyć innym którzy od diabła mnie wyzwą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi