Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Warszawa] Nasza Stolica

Don Pablo

Rekomendowane odpowiedzi

naturalbeat, NIEwrociszTU, C©złowiek, meeggi, i reszta chetna :) moze w nastepna niedziele czyli 31 lipca o 16.00 w chinczyku na placu zbawiciela? :mrgreen: Kto chetny?

A nowi też mogą wpaść? :>

"Niewiele można sobie wyobrazić zagrożeń, którym porządny młotek nie mógłby zaradzić."

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super! :D

To teraz powiedzcie mi, o jakim chińczyku mowa, bo nie mam pojęcia i już się widzę, jak się kręcę w kółko po placu Zbawiciela w niedzielę o 15:55 i rozglądam bezradnie... :mrgreen:

"Niewiele można sobie wyobrazić zagrożeń, którym porządny młotek nie mógłby zaradzić."

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chińczyk jest duży i na piętrze, więc go łatwo dostrzeżesz. Gorzej może być z wejściem, bo tam jest chyba kilka lokali i czasami ciężko trafić w odpowiednie drzwi ;) . Przynajmniej ja nie zawsze trafiałem :mrgreen: .

"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."

Stanisław Jerzy Lec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ze sie miało dobry dzien wiadomo dopiero jak sie skończy ;) kusi mnie ten chinczyk ;)

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, oj wiesz jak to ze mna jest... (a niby skad masz wiedziec ;) ) ja bym wolala zeby juz było po i bym mogla pojeczec ze zaluje ze nie poszłam.... :( beznadziejna jestem :(

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, oj wiesz jak to ze mna jest... (a niby skad masz wiedziec ;) ) ja bym wolala zeby juz było po i bym mogla pojeczec ze zaluje ze nie poszłam.... :( beznadziejna jestem :(

To się lepiej wybierz a później jęcz że tak było krótko :D

Każda uratowana dusza jest powodem do wielkiej radości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, kurcze...zeby to takie proste było... a wogóle to sie wstydzę chyba :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, ale ja sie was nie boje ... tylko wstydzę... ;)

Michuj, a u nas tak sie dzieje, bo ja nieśwaidoma? Ostatni zlot byl ogolny a potem w gdyni, chyba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W warszawce też słabo się dzieje takie duże miasto a ciężko coś ustalić ja po Zlocie wiem że potrzebne są takie spotkania ciężko było się przemóc......... ale potem warto mieć to uczucie ze dało sie radę!

Uwaga! mam nerwice....... i nie zawaham się jej użyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Ja wie miałem dużo obaw ....... jeden plus na co dzień nie mogę sobie pozwolić na taki komfort psychiczny a tu wiedziałem że każdy ma swoje "jazdy" ...... wiesz ludzie są bardziej wyrozumiali ..... tylko wariat z wariatem się dogada..... :P

Uwaga! mam nerwice....... i nie zawaham się jej użyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heartbreaker, no tak...wreszcie nie trzeba udawać....ale .... ja sie boje ze nie sprostam.... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi