Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co sądzisz o użytowniku wyżej?

cynthia

Rekomendowane odpowiedzi

14 godzin temu, brum.brum napisał(a):

Lubi robić sobie zdjęcia i pokazywac je światu ( rzeczywiście na każdym wygląda inaczej - „Kobieta zmienną jest”, pasuje idealnie 🙂 )

Już od dawna slyszę, ze zawsze trochę inaczej wyglądam. Czy to na żywo, czy na fotach. Inny makijaż, bądź jego brak. Włosy, fryzura, czasem zmiana koloru. I ustawienie, światło do zdjęć robi swoje. A także moja mina i np. ile wody mamm w organizmie. Czy mam opuchniętą twarz, czy nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szuka sensu w bólu, miłości, codzienności o ogarniającej ją chaosie. Posiada radar na rzeczy niewidzialne. Dużo obserwuje - siebie, innych, świat, drobne detale, których inni nie zauważają. Metafory, skojarzenia, symbole przychodzą do niej naturalnie. Mocno czuje. Gdy pisze emocje są silne, bywają intensywne i sprzeczna. Urodzony namalowany obraz. Jej zadaniem jest dzielenie się swoją twórczością, nawet gdy wydaje jej się, że nikt tego nie czyta. Rób swoje. Pisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Verinia napisał(a):

szuka sensu w bólu, miłości, codzienności o ogarniającej ją chaosie. Posiada radar na rzeczy niewidzialne. Dużo obserwuje - siebie, innych, świat, drobne detale, których inni nie zauważają. Metafory, skojarzenia, symbole przychodzą do niej naturalnie. Mocno czuje. Gdy pisze emocje są silne, bywają intensywne i sprzeczna. Urodzony namalowany obraz. Jej zadaniem jest dzielenie się swoją twórczością, nawet gdy wydaje jej się, że nikt tego nie czyta. Rób swoje. Pisz

dziękuję za te słowa ❤️ dużo dla mnie znaczą.

@Nesia spokojna ułożona, inteligentna i koleżeńska. Ma w sobie dobro i zawsze wysłucha potrzebującego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi