Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Poznań] Poznań...okolice...

drań

Rekomendowane odpowiedzi

pentagrow, nie wiem. Może jakąś niewiastę uwiedziesz?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pentagrow, jedno drugie nie wyklucza :mrgreen: Wyluzowałeś trochę z tym wszystkim, co Cię gnębi od jakiegoś czasu? A szedłeś może w niedzielę ulicą Ratajczaka?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gnębi mnie samotność.... szukam grup terapeutycznych-bez skutku... szukam jakiś spotkań młodzieży wierzącej-nie mogę nic ciekawego znaleźć... na sympatii.pl nic nie ma ciekawego...

Czasem jestem za bardzo wyluzowany a czasem bardzo smutny (zresztą to jest dwubiegunowa)....

Ja w niedzielę siedziałem w domu :) kornelia_lilia myślisz o mnie :P?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślisz o mnie :P?

Oj Ty, oj Ty :nono:

pentagrow, pamiętam, co pisałeś o sobie i się rozglądam na ulicy. Dobrze, że to chłopaka nie zaczepiłam.

Ja nic nie wiem o takich grupach, a na psychoterapię uczęszczasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślisz o mnie :P?

Oj Ty, oj Ty :nono:

pentagrow, pamiętam, co pisałeś o sobie i się rozglądam na ulicy. Dobrze, że to chłopaka nie zaczepiłam.

Ja nic nie wiem o takich grupach, a na psychoterapię uczęszczasz?

Chodzę do psychologa.... ale następna wizyta w poniedziałek... później za 2 tygodnie....

Ja do Ciebie pisałem wiadomość prywatną a Ty nie odpisałaś chyba :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pentagrow, P. co Ty gadasz? Odpisałam, ... chyba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, Dzisiaj byłem sam w biurze, masakra troszkę... W torii niby łatwe zadanie ale w praktyce dużo szczegółów, których nie rozumiem jeszcze... mam nadzieję, że szybko się wdrożę. A Tobie jak minął dzień ?

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, to pytanie było zbędne, tak samo jak wczoraj i przedwczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, nie smucę się, raczej wkurzona jestem. Nie wiem, co gorsze.

Idę Top Model oglądać, żeby jeszcze bardziej się zdołować :cry::cry::cry::cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia,

Idę Top Model oglądać, żeby jeszcze bardziej się zdołować :cry: :cry: :cry: :cry:
Nie przepadam za tym programem. Same takie chude patyki... nie wiem, ale dla mnie Kobieta powinna mieć trochę ciała...

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, a sam kościsty jesteś :mrgreen:

Lubię takie modowe programy, mam do nich spory dystans, czasami tylko jakiegoś doła łapię. Ale która dziewczyna tego choć raz nie przerabiała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi