Skocz do zawartości
Nerwica.com

Miłosierdzie Boże

drań

Rekomendowane odpowiedzi

ben rei,

no bez jaj 20zł nie dam wąż w kieszeni by mi syknął :o

ej coś mi tu śmierdzi że aż tyle się daje, niechaj przyjdzie refren i potwierdzi bo wierzyć sie nie chce, ze tak podrożało.

kolendy też bym nie przyjął gdyby przyszła, powiedziałbym, że przepraszam ale ja nie mam pieniędzy, za 200zł tyle ile sie daje to ja wolę kupić buty bo w obecnych chodze już od lat i mi się zniszczyły, myślę, że ksiądz by zrozumiał :bezradny:

kotek em, żeton wolałbym zachować sobie, dobrze mieć żeton bo wtedy żulowi pod marketem mówisz, ze nie masz drobnych a w koszyku żeton :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja już się dawno pogubiłem jakie są kryteria bycia katolikiem :]

a Evia, jak jej gorąco to ciekawe czy wychodzi w samych majtkach na ulice :smile:

no przecież jest taka wielce niezależna od opini innych i nie rozumie ze bycie zależnym od tej opini niekoniecznie oznacza skrajności i rzucania stówki na tace by błysnąć...ona jednak nie widzi zbytniej różnicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak kochani, Wasze wierzenia i założenia światopoglądowe również będą poddawane krytyce, wchodzicie pewnie siebie w temat, ponabijać się z katolików, a się okazuje, że sami czynicie różne założenia metafizyczne i to w sposób niepoprawny.

MałaMi twierdząc ze człowiek jest panem swojego losu, robi z rozumu dziwke, no taka prawda :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale coś Ci powiem, żarty się skończyły i ukróce te Twoje praktyki :]

już ja Cie przypilnuje :nono:

:D, hehe, za cienki jesteś w uszach, mój drogi kolego. Nie próbuj nawet zatem, bo spalisz się w progach i ponownie stracisz swoją wiarę. ;)

Pożartować, ale w taki inteligenty sposób, to ja mogę sobie z ben reiem, carlosbueno, Evią czy MałąMi - to mi w zupełności wystarcza. Ty masz swoich ziomków, neona, marwila i całą resztę. :D Gratuluję, chroń swoją bezcenną trzódkę. :>

Nie zmienia to jednak faktu, że pisząc

MałaMi twierdząc ze człowiek jest panem swojego losu, robi z rozumu dziwke, no taka prawda :bezradny:
, jesteś nie tylko grubiański, ale i taki lekko głupiutki. :D MałaMi używa po prostu swojego mózgu, jest odpowiedzialna za siebie i wie, że bardzo wiele zależy wyłącznie od niej. A Ty i Twój mózg... no szkoda słów na to. :D

Dzień dobry, kolego jetodiku. Skoro dzisiaj jest jakieś święto kościelne to pomykaj i klękaj przed innym mężczyzną, otwórz buzię i przyjmij ciało! A na tacę to dałbym ze sto euro... Wiesz, czasy się zmieniają, idziemy z postępem i osiągnięciami. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty masz swoich ziomków, neona, marwila i całą resztę.

Resztę w przeciwieństwie do resztek.

Skoro dzisiaj jest jakieś święto kościelne to pomykaj i klękaj przed innym mężczyzną, otwórz buzię i przyjmij ciało!

Zapraszam. Ja stoję, Ty klęczysz i biorę 100 euro.

jesteś nie tylko grubiański

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pożartować, ale w taki inteligenty sposób, to ja mogę sobie z ben reiem, carlosbueno, Evią czy MałąMi - to mi w zupełności wystarcza. Ty masz swoich ziomków, neona, marwila i całą resztę. :D Gratuluję, chroń swoją bezcenną trzódkę. :>

Ale nie wygonisz nas z tej piaskownicy, szefie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Evia, jak jej gorąco to ciekawe czy wychodzi w samych majtkach na ulice :smile:

no przecież jest taka wielce niezależna od opini innych i nie rozumie ze bycie zależnym od tej opini niekoniecznie oznacza skrajności i rzucania stówki na tace by błysnąć...ona jednak nie widzi zbytniej różnicy.

No akurat jeśli chodzi o różnicę odczuwanej temperatury w przypadku gdzie byłabym w samych majtkach czy w zwiewnej sukience, to w tym drugim przykładzie byłoby mi chłodniej.

Poza tym Twoje porównanie było wyjątkowo nietrafne, ponieważ obnażanie się w miejscach publicznych jest karalne, takie zachowanie najprawdopodobniej wiązałoby się również z zaczepkami innych itd

Rzucenie na tacę 10gr lub w ogóle nie zrobienie tego nie wiązałoby się z takimi konsekwencjami a przynajmniej tak mi się wydaje... W każdym razie kiedy byłam jakiś czas temu zmuszona pójść do kościoła na mszę po ojcu, to nic nie rzuciłam na tacę i nikt mi nic nie zrobił :P

Twoje dylematy moralne dotyczące rzucenia odpowiedniej kwoty na tacę, traktowałam z przymrużeniem oka, ponieważ wyglądało mi to na jakąś prowokację, jednak w sumie to dochodzę do wniosku, że wszystko może być możliwe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak możesz w tak brzydki sposób pisać o bliźnich? :( I to w dniu Święta Wniebowzięcia Maryi Panny i Matki Boskiej Zielnej (szczególnie ta Zielna byłaby zła!). Składam to na karb przemęczenia dwóch pozostałych, działających jeszcze, neuronów, przygniecionych siłą działania sertraliny, w dawce przekraczającej jej działanie terapeutyczne. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak możesz w tak brzydki sposób pisać o bliźnich? :( I to w dniu Święta Wniebowzięcia Maryi Panny i Matki Boskiej Zielnej (szczególnie ta Zielna byłaby zła!). Składam to na karb przemęczenia dwóch pozostałych, działających jeszcze, neuronów, przygniecionych siłą działania sertraliny, w dawce przekraczającej jej działanie terapeutyczne. :roll:

:lol:

Prymitywne lewactwo panoszy sie na tym forum.

Myślę, że jakbyś teraz był/a w kościele, to nie musiałbyś/łabyś, teraz mieć z nami do czynienia :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przejmuj się elan. W pewnym momencie przyjdzie czas na zgodę i bezpieczeństwo i dojrzewanie wymusi na niejednym bycie lewicowym prawiczkiem.

Nie śledzę całego wątku, lecz część przejrzanych wpisów traktuję jako typowo lewacki trolling i obrażanie osób wierzących przez zakompleksiałych lewaków.

Przy czym słowo "niewierzący" stawiam na równi ze słowem "homoseksualista".

A "lewacki trolling" na równi z "pedał".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi