Skocz do zawartości
Nerwica.com

Fajni ludzie.

Naemo

Rekomendowane odpowiedzi

Ze mną kiedyś na oddziale był chłopak, który mówił, że jest Jezusem :D I jeden, który mówił, że jest w pętli czasowej i to wszystko juz mu się przydarzyło (naprawdę parę rzeczy przewidział) i że nie wie jak się z tego wyrwać :bezradny:

Pierwszy chłopak miał miał urojenia wielkościowe, a drugi urojenia oddziaływania ;)

Przerabiałem oba typy tych urojeń w swojej głowie :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lucid Dream, działa :great:

wiejskifilozof, tylko wstawiaj dobrze przecinki i będzie git :D

Liber8, hmmmm no nie wiem :105: Możesz! :twisted:

Ten chłopak też kiedyś był papieżem :D ale fajny był, kiedys dostał od rodziców torbę pełną słodyczy i wszystko rozdał :105: A tam coponiektórzy nawet kradli slodycze :? Więc był popyt :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WolfMan, dzień dobry!

Co dziś fajnego u fajnych ludzi?

Powiedziałam dzisiaj wychowawczyni (takie starszej już, po 70., bo zobaczyła że biorę lek), że biorę antydepresanty, a ona na to "oj tam, nie marudź, magnez bierz to Ci przejdzie" :105: Ja na to odparłam, że magnez nie wyleczy depresji, a gdy nadal nie mogłyśmy się zrozumieć jeszcze dodałam, że do psychiatry chodzę :105: Może nie będzie teraz już na mnie tak krzyczeć, że się nie uczę, że o wszystkim zapominam itd.

Wgl od tygodnia większa dawka i jest cacy :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liber8, ja uważam, że jesteś faaajny. :mrgreen:

Czuję się zawstydzony :oops::oops::D

W ramach podsumowania zrobiłem oficjalną listę fajnych ludzi z tego tematu :pirate: kolejność przypadkowa, jeśli kogoś pominąłem to proszę pisać na pw, zostanie uwzględniony przy najbliższej aktualizacji.

wieloraki, Lucid Dream, Kanashi, Monster6, Ḍryāgan, Carica Milica, salir, Motocyklista, Naemo, Michellea, elo, WolfMan, Eteryczna, na_leśnik, agusiaww, anka szklanka, SrebrnaSowa, Kontrast, alarm_clock, wiejskifilozof, Liber8.

Niestety miałem limit 6 kolorów do przyznania i nie każdy się załapał, ale co się odwlecze to nie uciecze :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi