Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

iiwaa, tak samo by nie bylo nic zlego gdyby na mnie tak mowila!

wielooooooraki...hep!............odszczep się od pani.........jak jej tam.......hep!........młodej.....bo już zajenta......

Ja tą knajpę nazwałem na szzzzz....cześć zawodu jej... jej.....hep!....szzzzzanownej cioci i nawet po tym jej numeru tele..le...fonu nie uświadczyłem.

Także tego...no...ide spać.

Dobranoc.

hep!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :D

Ale mam fajna placowke dzis mamy dzien gadzetowy przed swietami a w srode dadza mi hosstesy ktore beda zapraszac klientow do mnie :D

wieloraki snilo mi sie, ze budzik dzwoni wciaz i wciaz i wciaz. Maz mnie obudzil w koncu jak przyszedl z nocy...

Miales jakies nocne przygody?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anka zwariowalas..bardziej mnie potrzebny odwyk niz Tobie :P

I tak za dużo czasu tracę na forum. Wieczorem od razu jak kończę pracę, zaglądam tutaj. Teraz mam przerwę, więc też forum... Robią mi się zaległości, 4 książki leżą odłogiem. Czas wracać do życia poza forumowego, przestać zaniedbywać znajomych, pojechać gdzieś z mężem, pouczyć się czegoś nowego, zorganizować czas na powrót na siłkę etc... Ogólne lenistwo mnie złapało więc trzeba się otrząsnąć, a jak tu wlezę to (nawet jeśli się nie odzywam) czytam posty zamiast robić coś pożytecznego. Zaniedbałam nawet dziewczynę, której zanosiłam ubrania a obiecałam ją odwiedzać - taka ze mnie pomoc...

anka szklanka, trzymaj się. Smutno będzie bez Ciebie.

Kiedyś znowu wrócę, jak każdy ;)

Już raz zrobiłam out na przeszło 2 lata i wróciłam ;) Ale odwyk dobrze robi ;)

Czekam aż Kasia da mi bana, puki co to jeszcze popierdzielę jakieś głupoty :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nic nie robię na pół gwizdka :D Nawet świrować na pół gwizdka nie potrafię :mrgreen:

A tak w ogóle to chyba złapało mnie lekkie hipo, może po zmniejszeniu dawek leków :D Chiba trochię żem przegła :twisted: Szkoda, bo jest fajnie :D

Trzeba się ogarnąć :D

W każdym razie kizi mizi, buzi buzi i żegnam się dzióbaski :mrgreen: Jakbym jeszcze tu właziła to mnie wygońcie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anka szklanka,

no to cześć zapraszamy 19 stycznia :)

salirka

no miałem miałem przygody :mrgreen: nie wytrzymałem i wziąłem kotkę jednak do domu, śpi teraz za łóżkiem, w związku z tym mam kilka pytań ale o tym za chwilkę :mhm:

JERZY62,

no jak to nie masz co postanowić, a może tak siłownia od nowego roku :)

iiwaa

a co sobie postanowiłaś?

SŁUCHAJCIE

jak się kota bierze do domu który żył dziko to co należy zrobić w pierwszych dniach, odrobaczyć? w jaki sposób?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi