Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie mogę... Jeżeli uważasz, że najlepszym wyrażeniem miłości jest kupienie czegoś koniecznie z napisem LOVE, to szczerze współczuję.

Nie wszystko musi krzyczeć, być bezpośrednie i kiczowate, żeby wyrażać uczucia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mogę... Jeżeli uważasz, że najlepszym wyrażeniem miłości jest kupienie czegoś koniecznie z napisem LOVE, to szczerze współczuję.

Nie wszystko musi krzyczeć, być bezpośrednie i kiczowate, żeby wyrażać uczucia.

tak, napewno napis musi być na pół szyi i napewno czcionka w kolorze filoetu, a zamiast kropki hello kity :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, nie jestem sobą, nie mam siły przekonywać nikogo do swoich racji. Pasuję. Może być, że nie kocham, skoro nie nosiłabym "love" na szyi. I tak ze mnie więcej szkody niż pożytku. Idę się kąpać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To, że się idę kąpać nie oznacza, że idę spać i mówię dobranoc :P

Dziś w nocy chcę trochę popisać. Wczoraj ten tekst pocięłam - zmieniłam temat nieco, wysłałam za długi o 2300 znaków, ale myślę, że przymkną oko, to nawet nie półtorej strony za dużo. I tak z przeszło 70 tysięcy zjechać do 44300 to wielki sukces :D

Do końca roku muszę jeszcze dwa teksty wysłać, a obiecałam sobie, że nigdy więcej nie zrobię tak, jak rok temu - skończyłam tekst o godzinie 18:00. 31 grudnia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co w tym przerażającego? :lol:

Nie jestem sama. Mam męża, psa i 2 koty. Pies co prawda pierwszy ucieknie, ale kot dwa razy większy od przeciętnego kota (niezapasiony!) jest agresywny i nie lubi obcych :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co w tym przerażającego? :lol:

Nie jestem sama. Mam męża, psa i 2 koty. Pies co prawda pierwszy ucieknie, ale kot dwa razy większy od przeciętnego kota (niezapasiony!) jest agresywny i nie lubi obcych :D

myśle że noc tworzy taki klimat samotnosc, wrażenie ze cały swiat umarł, czy znikł na moment, to poważny moment a ty bedziesz w tym czasie

1246, 1247, 1248 tutaj wezme pod kreske 1200 1201 1202 1203 hmmm cos mi nie pasuje 1246, 1247 :D

No i teraz zaczęłam przeglądać biżuterię :lol:

a nie chcesz kamienia? z napisem love?

ja spadam bo sie bojem, drzwi na dole walą, tam jakiś cień widać, lepiej to przepsać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie noc nie przeraża, o ile siedzę w domu.

Słucham poezji śpiewanej. Tuwima. W kółko jednego wiersza.

Nie, to nie do Was skierowane. Osoby, do których mogłabym to kierować, wypowiadały się tutaj jedynie bardzo okazjonalnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie chcesz kamienia? z napisem love?

Nie, dzięki :D

myśle że noc tworzy taki klimat samotnosc, wrażenie ze cały swiat umarł, czy znikł na moment, to poważny moment a ty bedziesz w tym czasie

Dla mnie noc tworzy fajny klimat, ale tylko gdy jestem w domu i czuję się bezpiecznie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakies ladne, gustowne i klasyczne :P

Nie trzeba sie na tym znac, widzisz przeciez, co jest ladne. To tak samo jak z damska bizuteria ;)

Byle nie zolte, czerwone i rozowe zloto, bo malo do czego pasuje :P

Oni nie maja kompletow bizuterii, coby sobie dobierac pod kolor :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salirka, jakie jazdy?

Ja chcę, lubię tą atmosferę, zawsze czekam na Święta. A Ty dlaczego nie chcesz Świąt?

Wstalam..nie wiem co sie dzieje...spalam od 20 i mam ciagaty na slodocze. Jazdy w glowie sa nie tak silne jak z braku np weneli ale zawsze.

Kiedys tez lubilam. Swieta dla mnie sa rodzinne i nie pisze tylko o mezu i dziecku. Wigilie spedzalam zawsze u rodzicow i tesciow. W tym roku pierwszy raz od urodzenia nie bede u rodzicow..bede

robic uniki aby nie spotkac sie z beatem i jego zona gdyz nie rozmawiamy ale nie tylko z nimi. Stracilam wiele osob i nic juz nie jest takie same.

Jestem dziwna ale nie nosze bizuterii i nie przepadam choc mam. Jakbym miala wybierac to wole juz srebro niz zloto. Na co dzien nosze tylko zareczynowy pierscinek nawet obraczka lezy. Czasami kolczyki zakladam jakies. Co do prezentow...najlepszy bylby dla mnie jakby maz do mnie powiedzial...pakuj sie...WYJEZDZAMY :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi