Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

iiwaa jakos smutno w oberzy sie zrobilo i cicho albo ja mam kiepski humor.

Milczenie jest złotem ;)

Pochwale dzis mojego meza...zrobil obiad pierwsza klasa. Mialam wolne od gotowana...lezalam do poludnia 8)

A co takiego upichcił? ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WolfMan to prawda :D

I jeszcze wszystko pozmywal i kupil wino na wieczor...ja to mam czasami za dobrze :P

Michellea no coz...rosol robi wysmienity a na drugie mielone z czerwona kapusta i ziemniaczki. Swojskie jadlo nie zadne wykfinty :D Czasem sie smieje, ze pomylil sie z powolaniem. I na pewno to nie przypadek, ze najlepsi kucharze to mezczyzni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mój się zakopał za książkami i pisze :D Na obiad tosty jedliśmy, bo się nikomu nie chciało nic robić :D

Widzę, że na forum jest cholernie popularne pisanie "moja pani". Ja bym nie wytrzymała, jakby mąż tak do mnie mówił, bo 1) jest to zwrot formalny 2) dzieci w podstawówce tak mówią na nauczycielkę 3) mój mąż mówi do psa "słuchaj swojej pani" :D 4) kojarzy się z relacją totalnie nierównościową.

Wolę już nawet określenie "partner", chociaż partnerów to ja mam aż 3 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa, ja do mojej mogę też mówić "moja Królowo", niech Ci będzie, że sytuacja nierównościowa :mrgreen: ale ja tak o niej myślę. Jest dla mnie alfą i omegą, sensem mojego życia. Mogę tak uważać i nic nikomu do tego. Dla mnie to też oznacza szacunek. A partnerstwo przejawia się w zachowaniu.

Ale czy ja krytykowałam?

Nie. Mówiłam o swoim związku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan bardzo mi sie podoba to co piszesz...chcialabym aby moj maz tak do mnie czasem powiedzial :P

Carica Milica wazne, ze pomaga...moj sie nauczyl gdy gdy poszlam do pracy...my jak my ale dziecko powinno odpowiednio jadac.

Michellea i Naemo kto by Was nie chcial tylko jakies barany...przepraszam za okreslenie ;)

thaur nieladnie donosic :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naemo tez zauwazylam, ze cos z nim nie tak. Wogole mam dzis kiepski forumowy dzien. Naprawie jutro...dzis mi sie nie chce.

Yyyy... To dziwne, ale na laptopie też go nie widzę, a na telefonie tak :shock:

A mnie odwrotnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi