Skocz do zawartości
Nerwica.com

Imigranci - za czy przeciw?

kliku

Rekomendowane odpowiedzi

Przydałoby się żeby zgwałcili dzieci lewackiej elity która odpowiada za sprowadzenie tych uchodźców i ogólnie islamizację, ale możliwe że nawet wtedy znaleźli by dlatego wytłumaczenie kulturowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, mnie z tego artykułu najbardziej zszokował komentarz tego zajscia:

Niektórzy nowo przybyli mają problematyczny wizerunek kobiety

Czesc tych gwałcicieli była nieletnia /albo podają się za nieletnich/ wiec wywiną się tanim kosztem.

Ciekawe czy naprawdę byli nieletni, bo często mają podrobione dokumenty. Dziwne że ci chłopacy nie domagali się kary śmierci dla zgwałconej w wielu krajach muzułmańskich przecież są takie praktyki wzorowane na szariacie. Byłem kiedyś w tym mieście Ostende i pamiętam że pełno było tam rozwydrzonych, głośnych młodych arabów, Belgia już jest raczej stracona dla muzułmańskiej dziczy chyba że do władzy doszła by tzw skrajna prawica ale to raczej niemożliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, pewnie że hipokryzja, w W. Brytanii zasiłki chcą odbierać Polakom i innym z UE choć oni najmniej z nich korzystają a nic nie mówią o odebraniu ich czarnym czy muzułmanom choć głównie z tego żyją. Polityczna poprawność tyczy się tylko czarnych a zwłaszcza żydów i muzułmanów a po Polakach i innych białych chrześcijanach można jechać ile wlezie. Brytyjskie tabloidy swego czasu rozpisywały się o Polakach jedzących łabędzie natomiast nic nie pisały o muzułmanach którzy byli odpowiedzialni za gwałcenie setek dzieci przez wiele lat co było skrzętnie ukrywane aby czasem nie obrazić tej wspaniałej mniejszości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, tez widziałam te postery na miescie.

Ja jestem ciekawa, jak wyjdzie referendum w sprawie wydalania cudzoziemców-przestępców, dane z ulotki informacyjnej:

udział cudzoziemców w zabójstwach: 58 %

w gwałtach :61 %

we włamaniach: 73 %

w szwajcarskich więzieniach : 73 %, wydalenie ich to oszczednosc 730 milionów CHF na rok - ten argument pewnie przeważy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hans, mnie masakrycznie wkurza szczucie prokuratura na każdego, kto ma niepoprawanie politycznie zdanie o imigrantach :? prof. Wolniewicza tez podano do prokuratora. Na forum paragrafami straszy @achino, który niestety nie zauwaza, ze jego wypowiedzi o Polakach, a szczególnie Polkach, tez pod nie podchodzą. Skonczy się jak w Holandii, gdzie za zdanie "przeciw multi-kulti" policja puka do drzwi i poucza, żeby uważać. Albo jak w Niemczech, gdzie przepis o mowie nienawiści jest tak pojemny, ze właściwie kazda wypowiedz krytyczną wobec jakiejkolwiek grupy można pod to podciągnąć. A sady ochoczo urzadzaja pokazówki i dowalaja b surowe kary finansowe, można tez stracić prace z tego powodu / pracodawca może zwolnic pracownika za zakłocanie miru miejsca pracy, co tez już się dzieje/. Szkoda że te przepisy działają tylko w jedną strone, jakos nie słyszłam żeby ktokolwiek został ukarany za wyzywanie Niemców od nazistów i rasistów, co jest przecież stałym argumentem wszelkich mniejszości tam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bronienie muzułmańskich imigrantów to jak powtórka z historii sprzed 80 lat kiedy uważało się, że Hitler mówiąc o wymordowaniu Żydów i Polaków chce tylko przywrócić godność narodowi niemieckiemu, z tą różnicą, że wtedy to były tylko słowa a teraz są realne czyny popełnione, ludzkość jest coraz głupsza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bittersweet, szwedzkie feministki zorganizowały akcję na Twitterze, już nie pamiętam pod jakim hashtagiem, ale chodzi im o to, że nie chcą żadnej obrony przed ewentualnymi atakami imigrantów, bo to by oznaczało, że są czyjąś własnością, a one są wolne. Jeszcze było napisane, że bardziej boją się ewentualnych obrońców niż imigrantów, ale nie znam szwedzkiego, dlatego nie jestem w stanie tego zweryfikować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuje podstawienie pod trybunał stanu wszystkich zwolenników multi kulti i poprawności politycznej bo to chore i szkodliwe ideologie, tylko że na zachodzie Europy by miejsc w wiezieniach dla nich nie starczyło chyba. Powinni tam siedzieć razem ze zgłodniałymi seksu islamistami może by wtedy zdanie zmienili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to je dobre :

http://euroislam.pl/to-nie-zart-uchodzcy-jezdza-taksowkami-do-urzedu-i-lekarza/

@Hans, ja mam wrazenie że ideologia / jak religia/ wypala ludziom mózgi, zarówno z lewa jak i z prawa. Zreszta nie wiem, może takie jest zadanie ideologii, żeby zastepowała myślenie :bezradny: ciekawe zjawisko psychologiczne na pewno, w ramach bronienia jakiś pogladów znika nawet instynkt samozachowawczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to je dobre :

http://euroislam.pl/to-nie-zart-uchodzc ... i-lekarza/

@Hans, ja mam wrazenie że ideologia / jak religia/ wypala ludziom mózgi, zarówno z lewa jak i z prawa. Zreszta nie wiem, może takie jest zadanie ideologii, żeby zastepowała myślenie :bezradny: ciekawe zjawisko psychologiczne na pewno, w ramach bronienia jakiś pogladów znika nawet instynkt samozachowawczy

To już szczyt wszystkiego jak Niemcy mogą być tak głupie, ja zapierdalałem codziennie rowerem do pracy 12 km w śniegu, deszczu, mrozie a oni se krótkie odcinki pokonują taksi gdy jest tam rozwinięta komunikacja miejska. Niech z buta idą albo rowery stare im dadzą, a tak to dzwonią do swoich współbraci w Azji i Afryce niech przyjeżdżają bo się w Niemczech taksówkami na koszt państwa obijają ,czekam tylko aż im dadzą darmowe wizyty u prostytutek bo tacy niezaspokojeni są.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To już szczyt wszystkiego jak Niemcy mogą być tak głupie, ja zapierdalałem codziennie rowerem do pracy 12 km w śniegu, deszczu, mrozie a oni se krótkie odcinki pokonują taksi gdy jest tam rozwinięta komunikacja miejska. Niech z buta idą albo rowery stare im dadzą, a tak to dzwonią do swoich współbraci w Azji i Afryce niech przyjeżdżają bo się w Niemczech taksówkami na koszt państwa obijają ,czekam tylko aż im dadzą darmowe wizyty u prostytutek bo tacy niezaspokojeni są
Bo Niemcy najwyraźniej uważają, że jak ktoś dotarł do nich z Afryki, to z ulicy na ulice już nie potrafi dotrzeć. Pamietam jak tam pracowałam i starałam się o pobyt to mi robili trudnosci, widocznie wolą sciągać do siebie półanalfabetów z rodzinami i ich utrzymywac. Może po studiach byłam za mało fachowa siła roboczą, no a przede wszystkim nie jestem czarna 8)

NN4V, sugerujesz ze wzbudzamy w tym temacie panike moralną ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To już szczyt wszystkiego jak Niemcy mogą być tak głupie, ja zapierdalałem codziennie rowerem do pracy 12 km w śniegu, deszczu, mrozie a oni se krótkie odcinki pokonują taksi gdy jest tam rozwinięta komunikacja miejska. Niech z buta idą albo rowery stare im dadzą, a tak to dzwonią do swoich współbraci w Azji i Afryce niech przyjeżdżają bo się w Niemczech taksówkami na koszt państwa obijają ,czekam tylko aż im dadzą darmowe wizyty u prostytutek bo tacy niezaspokojeni są
Bo Niemcy najwyraźniej uważają, że jak ktoś dotarł do nich z Afryki, to z ulicy na ulice już nie potrafi dotrzeć. Pamietam jak tam pracowałam i starałam się o pobyt to mi robili trudnosci, widocznie wolą sciągać do siebie półanalfabetów z rodzinami i ich utrzymywac. Może po studiach byłam za mało fachowa siła roboczą, no a przede wszystkim nie jestem czarna 8)

NN4V, sugerujesz ze wzbudzamy w tym temacie panike moralną ? ;)

Multi kulti zatruło Niemcom mózgi tak jak Hitler w latach 30-tych, w sumie to że jemu zaufali było bardziej racjonalne od przyjmowania milionów emigrantów z którego nie ma żadnych korzyści a tylko problemy i wydatki. A co do paniki moralnej to może i obecnie w sytuacji Polski jej nieco jest ale lepiej dmuchać na zimne żeby nie obudzić się w takiej sytuacji jaka jest w Niemczech, Szwecji i wielu innych krajach, może tym razem Polak będzie mądry przed szkodą. W państwach zachodu przez wiele lat lekceważono problemy z migrantami zwłaszcza muzułmańskimi uważano że w końcu się zintegrują a nawet jak nie, to nic złego się nie stanie a dziś ponoszą tego skutki, choć przecież już w latach 90-tych wielu światłych ludzi widziało w tym problem i o tym mówiło ale byli ignorowani i nazywani rasistami, faszystami itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi