Skocz do zawartości
Nerwica.com

Osobliwe "ŚWIRY"

take

Czy wydaję się być chory umysłowo?  

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wydaję się być chory umysłowo?

• Raczej nie
      14
    • Raczej tak
      10
    • Zdecydowanie tak
      24
    • Zdecydowanie nie
      12

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, take napisał(a):

Co komu po miliardach dolarów, jeśli zdrówka nie można mieć...

Można mieć, trzeba tylko o nie zadbać.

Patrzę na twego avatara i na twe nastawienie. Tak mi się wydaje, że prędzej świnia zobaczy niebo, a wielbłąd przejdzie przez ucho igielne niż ty osiągniesz stan spokoju i szczęścia. Jojczysz non stop. Nudny przykład trollingu. A trolling powinien być karany robotami w kamieniołomach. 

Edytowane przez mała_mi123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

Patrzę na twego avatara i na twe nastawienie. Tak mi się wydaje, że prędzej świnia zobaczy niebo, a wielbłąd przejdzie przez ucho igielne niż ty osiągniesz stan spokoju i szczęścia. Jojczysz non stop. Nudny przykład trollingu. A trolling powinien być karany robotami w kamieniołomach. 

Noo.. okropnie jojczy. Negatywny jest bardzo. Rozumiem problemy. Ale nastawienie to podstawa. Najłatwiej zgnić w posępnej minie, w swojej piwnicy i narzekać na natrętna siostrę. Zrób coś z tym! Zadbaj o siebie, o swoją sprawczości jakąkolwiek. Nie wspominam o higienie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

Nie chcę awantury. Nie chcę kolejnej "zadymy" na forum. Ten Twój komentarz na mój temat jest haniebny i naganny, przynajmniej wtedy, jeśli nie jest niepoważną ironią, a szczerą opinią na mój temat. Nie strasz mnie, bo to przemocowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

i tak nastąpił koniec świata.

tylko nikt nie wie o tym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, mała_mi123 napisał(a):

Fałsz są nieulaczalne choroby A nawet te co się umiera

9 godzin temu, mała_mi123 napisał(a):

Nie rozumiem czemu zarzucać komuś trolling. Ja bym takiego take'a wzięła jako ostatnia osobę ma forum co robi trolling. Ma takie usposobienie i do tego używa forum żeby się wygadać o sytuacji rodzinnej czy swoich chorobach. Właściwie on jako jeden z nielicznych używa tego forum zgodnie z przeznaczeniem tak jakby 😂 i nie uważam żeby kłamał ludzie z aspergerem najczęściej piszą w ten oficjalny sztywny sposób tak jakby dlatego jak dla mnie to dowód że nie jest trollem. No i jego wiedza o zaburzeniach chorobach nie wybiega wcale daleko od zwykłego wpisania w Googla czy ai. A on to nawet się tym pewnie interesuje więc dlatego mu się to wszystko już poutrwalalo. Ty też znasz dużo info o tym razem wszelkich chorobach nie tylko psychicznych jak take. Jesteś trollem? Zastanawiałam się kiedyś że musisz być chyba lekarzem czy coś bo skąd byś to wszystko wiedziała. Gdyby dodać do twoich wypowiedzi ten styl aspergera to byłoby tak samo (poza jojczeniem rzecz jasna) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, mateus napisał(a):

i tak nastąpił koniec świata.

tylko nikt nie wie o tym.

Panie Matti Hautamäki, o jakim końcu świata grypsujesz? 

O tym, że inflacja dopadła nawet papieskie kremówki? Czy po obronie mgr chadzałeś na nie? 

4 godziny temu, seleneles napisał(a):

kto wie, ten wie

Ekskluzywność czy inkluzywność, to jest zagwostka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Fałsz są nieulaczalne choroby A nawet te co się umiera

Zakładam, że user *take* nie znajduje się w terminalnym stadium raka, nie cierpi na porażenie czterokończynowe, Parkinsona, Alzheimera, SM, SLA, niewydolność serca, otępienie czołowo-skroniowe, niewydolność nadnerczy itd. Przynajmniej nic nam o tym nie pisał.

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Właściwie on jako jeden z nielicznych używa tego forum zgodnie z przeznaczeniem tak jakby 😂

No wydało się 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty też znasz dużo info o tym razem wszelkich chorobach nie tylko psychicznych jak take. Jesteś trollem? Zastanawiałam się kiedyś że musisz być chyba lekarzem czy coś bo skąd byś to wszystko wiedziała. Gdyby dodać do twoich wypowiedzi ten styl aspergera to byłoby tak samo (poza jojczeniem rzecz jasna) :D

Wywalili mnie na 3 roku medycznych. Okazało się, że ex w zemście za zdradę dosypywał mi neurolepy do picia. Tyłam i nauka nie wchodziła mi do głowy. Nikomu nie polecam takich klimatów. Można książkę pisać. 

Ja się nie podpieram tekstami kopiowanymi z AI, dlatego też to nie wygląda tak beznamiętnie i sucho.

Edytowane przez mała_mi123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem czemu zarzucać komuś trolling. Ja bym takiego take'a wzięła jako ostatnia osobę ma forum co robi trolling. Ma takie usposobienie i do tego używa forum żeby się wygadać o sytuacji rodzinnej czy swoich chorobach

Inteligencji nie można mu odmówić. Ale ten brak jego sprawczości jest dobijający. Jak tak inteligenta osoba może sobie życie marnować. To jest przykre. 

O ile nie trolluje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, take napisał(a):

Nie chcę awantury. Nie chcę kolejnej "zadymy" na forum. Ten Twój komentarz na mój temat jest haniebny i naganny, przynajmniej wtedy, jeśli nie jest niepoważną ironią, a szczerą opinią na mój temat. Nie strasz mnie, bo to przemocowe.

To jest ironia, która ma na celu ocucić Cię z letargu...

Taka metafora. 

4 godziny temu, seleneles napisał(a):

kto wie, ten wie

she knows...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Morvena napisał(a):

Zrób coś z tym! Zadbaj o siebie, o swoją sprawczości jakąkolwiek. Nie wspominam o higienie. 

Dokładnie. Jak ma tylko dostęp do bieżącej wody, a nie mieszka w rozpadającym się familoku pamiętającym jeszcze I powstanie śląskie. 

Żeby nie było, nie mam nic do Hanysów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

Wywalili mnie na 3 roku medycznych. Okazało się, że ex w zemście za zdradę dosypywał mi neurolepy do picia. Tyłam i nauka nie wchodziła mi do głowy. Nikomu nie polecam takich klimatów. Można książkę pisać. 

CO CO CO O KURWA 

Xd

?!

Jak rozumiem skąds się dowiedział 

Ostry typ. Może mamy podobny gust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi