Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dlaczego facetów fascynują kobiety ?

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

Arasha nie żebym Cię chciała dołować, ale jak facet jest romantyk, to nie znaczy, że jemu nie idzie o seks. Romantykom idzie o seks w pierwszej kolejności. Romantycy zaliczają kobiety, na swoją szarmanckość, na którą łatwowierne kobiety się jak zwykle nabierają. Miej to na względzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha nie żebym Cię chciała dołować, ale jak facet jest romantyk, to nie znaczy, że jemu nie idzie o seks. Romantykom idzie o seks w pierwszej kolejności. Romantycy zaliczają kobiety, na swoją szarmanckość, na którą łatwowierne kobiety się jak zwykle nabierają.

Nieprawda romantycy są bezinteresowni czuli i kochani do bólu :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha nie żebym Cię chciała dołować, ale jak facet jest romantyk, to nie znaczy, że jemu nie idzie o seks. Romantykom idzie o seks w pierwszej kolejności. Romantycy zaliczają kobiety, na swoją szarmanckość, na którą łatwowierne kobiety się jak zwykle nabierają. Miej to na względzie.
to raczej masz złe wspomnienia, jeśli facet jest romantyczny, to nie wymusza sex'u, traktuję kobietę jak boginie, szacunek na pierwszym miejscu, ale są tacy którzy mają opanowane pewne sztuczki, i naiwne się łapią i potem płaczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak romantyk o już się ma bez seksu obywać czy jak? Nie można być romantykiem i lubić seks? kochać i wielbić partnerkę na co dzień, ale też i w łóżku? "Zaliczanie kobiet" - co za idiotyczne stwierdzenie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i_am_a_legend, być, może są takie na tyle stuknięte, co chcą, jednak z racji uwarunkowań hormonalnych, raczej w mniejszym stopniu niż faceci.. a te co bardziej świadome, to po prostu wiedzą, o ile nie chcą zaciążyć, że im się seks nie kalkuluje, bo mają w owym seksie o wiele więcej do stracenia niż facet.

A jak romantyk o już się ma bez seksu obywać czy jak?
Wytłumacz to Arashy, bo ja to rozumiem...aż nadto chyba. ;)

exodus!przecież mówię, że nie mam żadnych doświadczeń. Po po prostu jako kobieta, ale też z obserwacji innych kobiet, doskonale wiem, co na kobiety działa, więc wiem, jak bym się musiała zachowywać jako facet, żeby kobietę zaliczyć...dlatego dziwi mnie, że inne kobiety się na coś takiego nabierają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak romantyk o już się ma bez seksu obywać czy jak?
Wytłumacz to Arashy, bo ja to rozumiem...aż nadto chyba. ;)

No toż ja jej od dawna tłumaczę...

Poza tym nie wiem jak można traktować seks jako zaliczanie kogokolwiek, co to sport jest? Seks powinien się wiązać z uczuciem i to jest prawdziwy romantyzm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

exodus! No romantyczne podchody to zdecydowanie działają, myślę, że na zdecydowaną większość kobiet.Takie co zamiast tego wolą nieokrzesane gburostwo, to raczej wyjątki- nie znam żadnej takiej...

Na co jestem wyczulona?

Arasha, czyli jednak zmieniłaś zdanie i chcesz seksu( w romantycznej atmosferze oczywiście)? :shock:

Nicholas1981, patrząc po ostatnim wpisie Arashy, chyba dobrze Ci to tłumaczenie poszło... :twisted:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi