Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Arhol, odpuszczam lewe trunki, nie bądźmy formlistami (sam czasem z kardynałem nawet opróżnię flaszę w lochach inkwizytorium). Niepokój mojego prawego sumienia natomiast wzbudziła twoja wypowiedź, którą zacytuję poniżej:

Wiem przewodnicząco,wiem, RRRAGGE jest mi znane ._.

Czyżby waszmość nie wiedział, że regge to muzyka szatana? Żądam pisemnych wyjaśnień. I pińć złotych opłaty manipulacyjnej.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, a to amen

http://1d4chan.org/wiki/Rage

Owe szatańskie pieśni oczywiście zostały wyeliminowane w świętym puomieniu stosu inkwizycji,głupcy którzy przynieśli owy szatański twór wyrazili skruchę i otrzymali po 500 batów i odmówili po 200 zdrowasiek w ramach pokuty.

Piniondz wkrótce dojdzie.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, współczuję...przeżywałam to dawno temu, też nie mogłam sobie poradzić z tym problemem. Chodzi mi o dystans do takich zachowań. Może uda Ci się przetrzymać frustracje babiny, aż w końcu odczepi się od Ciebie :mhm:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, nowy avek miodny. Do twarzy Ci :mrgreen: .

Artemizja, a taki jeden zielony coś heretyczył. Ale wszystko wyjaśnił więc chrust i zapałki poczekają 8) .

Edytowane przez Gość

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, chyba już teraz w większosci firm tak jest, że każdy każdemu dowala i się czepia. U mnie też szefostwo dąży do tego by ludzie byli ze sobą skłóceni i nie lubili się bo to idzie na ich korzyść przecież.

Tegretol 1-0-1

Deprexolet 0-0-1

Propranolol - doraźnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, jeśli tak, to szkoda Twojego zdrowia. Ale to niewiarygodne, by ludzie tak się zachowywali, by czuli się wszechmogący, bezkarni. A gdzie kierownictwo, przełożeni tej pani?

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.