Skocz do zawartości
Nerwica.com

NABÓR DO KONKURSU PORZĄDNE CHŁOPY Z FORUM

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, trochę słabo nominować kogoś za przepis na piernik :hide: Ale wiem, że lubisz Jerzyka także za inne atuty i życzliwość ;)

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konkurs będzie noworoczny :D Na razie zbieram jeszcze nominacje ... może się ktoś jeszcze rzutem na taśmę załapie 8) i kombinuję, jak uhonorować zwycięzcę :mhm:

Czekam do jutra do 23:59 na super chłopów :lol:

Na zachętę Arash zawodowiec 8)

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, płatne buziaki za 4000zł miesięcznie które zgotowali mi niegdyś rodzice nigdy nie zapomne.też mi nagroda.nagroda dla bezmózgich jednokomórkowców.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, kurcze ze mnie ubiegles, ja tez go zglaszam i to na serio to biedny chory osobnik i niech chociaz ma jakis jeden pozytyw, np. forumowy :) Albo nie, faktycznie przypomnialo mi sie...co on wstawiał, ble...to rezygnuje z niego :roll:

Ja mam pomysł, kogo jeszcze nie zgłoszono mi napiszcie to zgłosze :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

agusiaww, siedzisz długo na forum to powinnaś znać porządnych chłopów ... najwyżej powtórzysz czyjąś kandydaturę ( paru osobom brakuje po 1 zgłoszeniu )

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Acha, zgłoszono moją kandydaturę w konkursie i oczywiście zgadzam się na nią. Zgadzam się na udział w konkursie. Mnie do konkursu zgłosił moonk.2000 a ja jego ale nie było między nami żadnych konszachtów, mogę to powiedzieć z ręką na sercu :D Niech wygra lepszy :D

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, nabór skończony. Dzisiaj miała ruszyć ankieta, ale potrzebuję jeszcze zgody dwóch uczestników na ich udział, zgodnie z regulaminem przeprowadzania konkursów. Poczekam jeszcze góra dwa dni i wstawiam ankietę :D

Chcę, żeby wszyscy mieli równe szanse !

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, ona nie zasłużyła na tą kwote

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto nie zasłużył na jaką kwotę ?

Co z tym Ferdynandem ... blokuje konkurs :pirate: Czekam do jutra i zaczynamy bez niego :bezradny:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla równowagi powinien być zorganizowany konkurs na nieporządnych chłopów z forum - największych rozpustników, babiarzy, używających brzydkich wyrazów (motyla noga, kurcze pióro), nadużywających używek i trolli. :pirate:

przydałby się choć na tym forum takich chyba niewielu bo zamiast siedzieć na forum wolą wypić czy pochędożyć a neta używają do seksrandkowania. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hans, ale Ty już się nie zaliczasz do takich, więc po co Ci ten konkurs.

Dobra, wstawiam swoje obiecane typy porządnych chłopów :

Victorius17, carlosbueno, andrzej57, Przemek_44, Hans :pirate: , detektywmonk, monk2000, labradorek ( chociaż się ostatnio nie odzywa ), kielbasa82, jetodik, Jerzy1962, Popiol, Kalebx3, guernone ( to z osób, które miałam przyjemność bliżej poznać ). Ale i tak uważam, że większość forumowych panów to spoko ziomki. A ... i mój sąsiad slow_down vel Paździoch :lol:

Edytowane przez Gość

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, trolle są, tematy o używkach nieraz rozgrzane do czerwoności, kilku takich, którzy zmieniali partnerki często też by się znalazło, ja czasem używam brzydkich wyrazów, inni też czasem klną. Nie jesteśmy tacy święci. :D

Arasha, ja nie mam wymaganych 3 zgłoszeń na mnie, dlatego nie mogę brać udziału w konkursie! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hans, nie masz, więc nie zostałeś zakwalifikowany, co nie znaczy, że dla mnie nie jesteś porządny. Moją nominację dla formalności masz i liczę na wspólne picie wywaru z pewnej interesującej roślinki :angel: ( jak się pozbędę lęków )

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, dziewczyny które całują w policzek za kilka tysięcy złotych miesiecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi