Skocz do zawartości
Nerwica.com

I wybory za nami.

wiejskifilozof

Rekomendowane odpowiedzi

Z tym liczeniem głosów to jakaś paranoja.

Ten nasz kraj bidny jest baaaaaardzo chory. Niewydolność kompletna.W każdej dziedzinie.

Horror, dramat i żuzel :cry::(:evil:

-- 19 lis 2014, 19:39 --

Cieszy mnie porażka Ruchu Narodowego.

Mnie też. Nie cierpię tych popaprańców.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SLD chce powtórzenia wyborów i obserwatorów OBWE. "Zwracamy się do PE o objęcie Polski misją"

i co ty na to mąku?

nie ma nadziei dla tego kraju,buhehehe

Słaby wynik to i chcą powtórki, PSL jakoś nic o tym nie mówi. Ci panowie z PKW to jakiś prlo-owski( a może i styropianowy) beton z poprzedniej epoki, czas na zmiany i nie tylko w PKW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, ponoć jednego z P anom K omputer W alnął mianował jeszcze gen. W Jerozolimski świec Panie nad jego duszą.

Gonić banderowca Kaczyńskiego!

Iście POwski TVNowska polityka miłości. Ładnie ostatnio w wieczorze wyborczym TVN24 młodzieżówka PiSu jechała po Kuźniarze :mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponoć jednego z P anom K omputer W alnął mianował jeszcze gen. W Jerozolimski świec Panie nad jego duszą.
właśnie na takich wyglądają , są przyspawani do stołków niczym panowie z PZPN i na podobnym poziomie kompetencje zapewne. Dziś słyszałem w radio że te komplikacje to przez to że administracja publiczna tak słabo płaci, ja chciałbym się z nimi zamienić na pewno tą średnią krajową mają a nie 1000 zł na zlecenie jak rzesze pracujących u prywaciarzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu maciek, TVN aż się rozpływał nad fabrykami koktajli Mołotowa na Majdanie i piał z zachwytu nad terrorystami atakującymi legalnie wybraną władzę na Ukrainie, to samo robiła TVP, GW i GP idą w tym temacie ręka w rękę, więc ten argument o PO i TVN-ie jest nietrafiony. A Kaczyński wykrzykiwał banderowskie pozdrowienia i maszerował obok banderowca Tiahnyboka i tego żadne zaklinanie rzeczywistości nie zmieni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu maciek, TVN aż się rozpływał nad fabrykami koktajli Mołotowa na Majdanie i piał z zachwytu nad terrorystami atakującymi legalnie wybraną władzę na Ukrainie, to samo robiła TVP, GW i GP idą w tym temacie ręka w rękę, więc ten argument o PO i TVN-ie jest nietrafiony. A Kaczyński wykrzykiwał banderowskie pozdrowienia i maszerował obok banderowca Tiahnyboka i tego żadne zaklinanie rzeczywistości nie zmieni.

Jestes Korwinista?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Góno tasm, system informatyczny nie zadziała co nie znaczy ,ze sfałszowano wybory.Liczyc recznie jak kiedys i wyniiki spłyna do warszawy.Po drugie to wiekszosc ludzi w polandi to jednak debile i stad dobry wynik PSL, walneli co było na pierwszej stronie i koniec, po drugie o głupocie swiadczy to ,ze tyle głosów niewaznych bo jak mozna pomyslec ,ze głosujemy na kazda partkie i na kazdej liscie zaznaczyc głos, no masakra a sporo ludzi tak zrobiło.Rece i nogi opadaja , ta firma co robiła ten system powinna miec dowalona taka kare finansowa ,ze bankructwo na miejscu , jak nie umie czegos robic to trzeba ja z rynku wyeliminowac i tyle.A wybory kosztuja ręcznie liczyc i po sprawie a jak ludzie nie maja elementarnej wiedzy i nie wiedzą ,ze głosuje sie na jedna liste to po prostu rece opadają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestes Korwinista?

Jestem socjaldemokratą (jednak dopuszczam reformy wolnorynkowe), ale w Polsce nie ma partii, na którą aktualnie mógłbym oddać głos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SLD chce powtórzenia wyborów i obserwatorów OBWE. "Zwracamy się do PE o objęcie Polski misją"

i co ty na to mąku?

nie ma nadziei dla tego kraju,buhehehe

Uważam,że to przesada.Ja bym nie chciał wyborów ponownie.

-- 19 lis 2014, 22:24 --

Wybory wtedy będą uczciwe jak PIS zdobędzie 80 % poparcia,a PO 1 %.

-- 19 lis 2014, 22:25 --

carlosbueno, ponoć jednego z P anom K omputer W alnął mianował jeszcze gen. W Jerozolimski świec Panie nad jego duszą.
Gonić banderowca Kaczyńskiego!

Iście POwski TVNowska polityka miłości. Ładnie ostatnio w wieczorze wyborczym TVN24 młodzieżówka PiSu jechała po Kuźniarze :mrgreen::mrgreen:

Kuźniar kiedyś mówił,że po nim to spływa jak po kaczce.

-- 19 lis 2014, 22:27 --

A nikt nie skomentuję,że Biedroń ma szansę zostać prezydentem Słupska ? Co na to prawicowo-konserwatywna cześć Forum ?

-- 19 lis 2014, 22:29 --

PIS wygrał,te wybory bo miał dobrą strategię.Mówili o gospodarce.Czyli jak PIS schowa ojca Rydzyka,zapomni o Smoleńsku to wygra (oby Nie ) wybory.A Sasin może pokonać HGW w stolicy.Tylko nich,nie mówi o Smoleńsku to wtedy przegra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nikt nie skomentuję,że Biedroń ma szansę zostać prezydentem Słupska ? Co na to prawicowo-konserwatywna cześć Forum ?

Ty masz prawicowców za jakiś niedojebów, rasistów, szowinistów, homofobów i uj wie jeszcze kogo. A kobiety prawicowe za baby w sukienkach do ziemi, nie używających przeklęstw, chodzących co tydzień do kościoła, które się gorszą na samą myśl o seksie. Ohh detektywie wyborcza, wyborcza :D za dużo wyborczej i obraz rzeczywistości masz trochę skoliotyczny. Ehh te michnikowe ukąszenie :D

A demokracje należy zaorać w ch.uj, bo wyobry pokazały co oznacza demokracja. Większość ludzi nie wiedziała jak poprawnie oddać głos i kryteria jakimi się kierowała w doborze kandydatów też pozostawiają wiele do życzenia. Niektórzy głosowali na tych co mają piękny uśmiech, drudzy na pis żeby platforma nie wygrała ( nie znając programu pisu :bezradny: ) trzeci w ogóle pierwszy raz widzieli te nazwiska na oczy :D Ehh demokracja to w skrócie dyktatura niedojebów, których wybiera plebs raz na 4 lata dając sie nabijać w butelkę, łykając co 4 laty te same hasełka wyborcze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oto typowe słowa dla zwolennika prawicy :D demokracja zła,lepsza dyktatura w stylu Rzeszy,Franco i Salazara.

A tu Was boli,że Ruch Narodowy i KNP w sieci dostaje poparcie 40 % a normalnych wyborach 0d 1 do 4 %.

Propaganda PIS głosi,Polska upada,jest syf,nie ma już Polski.A ludzie widzę inaczej,że nie ma tak źle jak głosi propaganda i cieszę się,że w moim mieście wygrał PSL,nie PIS.

I ja wiedziałem,jak głosować i wielu moich znajomych też.

A to,że prawica przegrywa to ich wina.Normalni ludzie nie chcą dyktatury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tu sie mylisz lewakulusie :D Mi osobiście marzy się anarcho-kapitalizm bez żadnej instytucji państwa. No ale to utopia, bo lud woli jak ktoś nim rządzi nawet za cenę haraczu jakim jest podatek ( i to dość wysoki w Polsce), więc alternatywą jest monarchia. A monarchą nie pownien zostać Korwin, tylko ktoś z rodu Czartoryskich, bo to oni według więzów krwi są prawowitymi władcami. A jak wiemy monarchia złą alternatywą nie jest. W Norwegii panuje monarchia, to samo w Wielkiej Brytanii, Monako czy Lichtensteinie i bidy tam nie ma, ani terroru :D Za to w demokracji Europa sie cofa i ubożeje. Kraje są pozadłużane na ogromne kwoty. Powstaje masa nowych regulacji i utrudnień ( kto jest przedsiębiorcą ten wie ) albo jakiś chorych zakazów np nie można wędzić kiełbasy w tradycyjny sposób. No i gdzie te sukcesy demokracji ? Poza tym prawdziwa demokracja jest tylko w Szwajcarii, gdzie panuje demokracja bezpośrednia i lud rzeczywiście ma tam decydujący głos. Tu panuje dyktatura, której sie tak boisz pod przykrywką demokracji. Możesz sobie wybrać pana co 4 lata, a dalej nie masz już nic do gadania. Ave demokracja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Norwegii panuje monarchia, to samo w Wielkiej Brytanii,
ale tylko z nazwy, fasadowo bo przecież monarcha nie ma tam realnego wpływu na władzę, politykę, gospodarkę a Norwegia jest o niebo bardziej lewicowa niż Polska a w W.Brytanii przepisy np budowlane są jeszcze bardziej rozbudowane niż w Polsce i tam bez papieru, kursu na użytkowanie łopaty, młota nie wpuszcza cie na budowę( dużą) a na jednego robola przypada 5 pilnowaczy który sprawdzają czy robisz wszystko health and safety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jednak jaja z tym liczeniem głosów. Myślałem, że wyniki już w środę były, bo słabo się tematem interesowałem, ze względu na to, że sam nie głosowałem. Przypomniałem sobie ugrupowanie, które zawsze ma mój głos, tylko mieszkam nie tam gdzie trzeba. Gdybym był mieszkańcem Opolszczyzny, to głosowałbym na Mniejszość Niemiecką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Norwegii panuje monarchia, to samo w Wielkiej Brytanii,
ale tylko z nazwy, fasadowo bo przecież monarcha nie ma tam realnego wpływu na władzę, politykę, gospodarkę a Norwegia jest o niebo bardziej lewicowa niż Polska a w W.Brytanii przepisy np budowlane są jeszcze bardziej rozbudowane niż w Polsce i tam bez papieru, kursu na użytkowanie łopaty, młota nie wpuszcza cie na budowę( dużą) a na jednego robola przypada 5 pilnowaczy który sprawdzają czy robisz wszystko health and safety.

Nie wiem.Nie znam się na tym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jednak jaja z tym liczeniem głosów. Myślałem, że wyniki już w środę były, bo słabo się tematem interesowałem, ze względu na to, że sam nie głosowałem. Przypomniałem sobie ugrupowanie, które zawsze ma mój głos, tylko mieszkam nie tam gdzie trzeba. Gdybym był mieszkańcem Opolszczyzny, to głosowałbym na Mniejszość Niemiecką.

Też bym na nią głosował gdybym mógł :mrgreen: albo na ruch oderwania Kaszub od Polski. A wyniki wyborów mnie za bardzo nie obchodzą w sumie to nawet chciałbym aby PiS przejął władze i chciał się przekonać jak bardzo Polska się rozwinie pod jego rządami gdy korupcja i kolesiostwo zniknie zupełnie i rządzić będą prawdziwi Polacy a nie pachołki Rosji i Niemiec albo i Żydzi. :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi