Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nasze sny

eee

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Nie, wtedy jeszcze pracowałem z biura, to wiedział kiedy wychodzę z naszego małego, kameralnego pokoju… i zaczynają przychodzić maile.

Mój były mówił coś co wzięłam sobie do serca mocno- ze lubi robić kupę w pracy, bo wtedy ma poczucie, ze pracodawca płaci mu za sranie 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śniłam dziś poród własnego dziecka. 

Ciekawy sen bo sama odbierałam poród. 

Mianowicie. Siedziałam w rozkroku a dziecko wyszło na zewnątrz. Wzięłam je w ręce i przytuliłam. Nie wiem gdzie byłam. Gdzieś daleko od domu i sama 🤔🤷

Żadnych intensywnych odczuć w śnie. Spokój i opanowanie. 

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

Mój były mówił coś co wzięłam sobie do serca mocno- ze lubi robić kupę w pracy, bo wtedy ma poczucie, ze pracodawca płaci mu za sranie 😃

No to wiadomo – trzeba robić kupę w godzinach pracy. Płatne sranie, papier gratis, woda też swoje kosztuje…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Melodiaa napisał(a):

Śniłam dziś poród własnego dziecka. 

Ciekawy sen bo sama odbierałam poród. 

Mianowicie. Siedziałam w rozkroku a dziecko wyszło na zewnątrz. Wzięłam je w ręce i przytuliłam. Nie wiem gdzie byłam. Gdzieś daleko od domu i sama 🤔🤷

Żadnych intensywnych odczuć w śnie. Spokój i opanowanie. 

Własny poród: Symbolizuje realizację nowych projektów, twórczość, otwartość na zmiany i transformację duchową.

Lekki vs trudny poród: Lekki zwiastuje płynne zmiany, podczas gdy trudny wskazuje na opór przed zmianą lub lęk przed odpowiedzialnością.

Odbieranie porodu: Znak, że podejmujesz trafne decyzje i szybko rozwiążesz problemy.

Urodzenie dziecka: Jeśli jest zdrowe – rozwój i powodzenie; chore lub zaniedbane – strach przed zmianami. 

Sennik🤪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam jakiś sen, dokładnie nie pamiętam. Na koniec snu przytulił mnie jakiś chłopak tak jakby Alan Andersz albo ten Dragon z Pierwszej miłości, jakie to było ciepłe i miłe. Pobiegłam za Nim właściwie, bo się na mnie obraził a czułam, że to ktoś ważny dla mnie i go znam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Własny poród: Symbolizuje realizację nowych projektów, twórczość, otwartość na zmiany i transformację duchową.

Lekki vs trudny poród: Lekki zwiastuje płynne zmiany, podczas gdy trudny wskazuje na opór przed zmianą lub lęk przed odpowiedzialnością.

Odbieranie porodu: Znak, że podejmujesz trafne decyzje i szybko rozwiążesz problemy.

Urodzenie dziecka: Jeśli jest zdrowe – rozwój i powodzenie; chore lub zaniedbane – strach przed zmianami. 

Sennik🤪

Do tego urodziłam chłopca 🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, kamysto napisał(a):

nie wiem, czy to spowodowane ale od jakiegos czasu lepiej pamietam moje sny. nie sa tak realistyczne jak kiedys. to nie lucid dreams. ciekawe dlaczego tak reaguje...

Nie majstrowałeś niczego z lekami? 

Ja zawsze przy zmianach dawek mam mocno wyraziste i wbijające się w pamięć sny (ten o Grzegorzu Braunie który mnie postrzelił w dupe, akurat nie był podczas takiego majstrowania)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi