Skocz do zawartości
Nerwica.com

WENLAFAKSYNA (Alventa, Exyven, Efectin ER, Efevelon SR, Faxigen XL, Faxolet ER, Lafactin, Oriven, Prefaxine, Symfaxin ER, Velaxin ER, Venlafaxine Aurovitas/ Bluefish XL, Venlectine)

Miss Worldwide

Rekomendowane odpowiedzi

25 minut temu, shadow_no napisał(a):

Wysyłam na priv tg

Co to znaczy tg? I czemu na priv nagle bo nie biorę 8 leków ?

Teraz, Grouchy napisał(a):

@shadow_no @Dalila_ wy się nie rozkręcajcie w tej wymianie zdań, bo będzie kolejna drama na forum :P

No przecież ktoś musi robić show to kto jak nie ja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Co to znaczy tg?

Telegram

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

czemu na priv nagle bo nie biorę 8 leków ?

Ja nie pisałem o 8 lekach tylko 8 zaburzeniach które niby masz bo naliczyłem adhd, zaburzenia ze spektrum autyzmu, zaburzenia konwersyjne, socjopatia, nerwica, depresja, padaczka i jak rozumiem teraz ChAD. A coś mi się wydaje że jeszcze coś pominąłem bo mówiłaś też o PTSD i jeszcze czymś więc będzie pewnie bliżej 10?

6 minut temu, Grouchy napisał(a):

@shadow_no @Dalila_ wy się nie rozkręcajcie w tej wymianie zdań, bo będzie kolejna drama na forum

Później wydziele offtop ale na razie krążymy wokół wenli. Nawet w relacjach na forum ona szkodzi sami widzicie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, shadow_no napisał(a):

Ja nie pisałem o 8 lekach tylko 8 zaburzeniach

A sorry 

2 godziny temu, shadow_no napisał(a):

które niby masz bo naliczyłem adhd, zaburzenia ze spektrum autyzmu, zaburzenia konwersyjne, socjopatia, nerwica, depresja, padaczka i jak rozumiem teraz ChAD. A coś mi się wydaje że jeszcze coś pominąłem bo mówiłaś też o PTSD i jeszcze czymś więc będzie pewnie bliżej 10?

Wszystko przekręcasz i pewnie specjalnie. ADHD jednocześnie ze spektrum ma większość osób co mają adhd. Obecnie odchodzi się od mówienia autyzm na właśnie spektrum neuroatypowosci. Bo wiele cech w spektrum i adhd się powiela, ja na pewno mam zaburzenia sensoryczne co jest cechą spektrum. Miałam sugestie autyzmu na psychoterapii i teściki robione które wskazywały na prawdopod. Ale nie robiłam diagnozy bo jest za droga. Mogę powiedzieć że mam adhd i jakieś cechy spektrum też.

Uslyszalam kiedyś że mam zachowania jak border i też niekiedy uważam że mam xd do tego podobnie powielają się objawy w adhd i chad i borderline wiec nie wiem co tak dziwi ze na notce do szpitala kierującej lekarz wpisał podejrzenie Chad wg mnie dobrze zrobil lepiej wpisać niż nie wpisać zawsze to jakaś informacja.

PTSD nie mówiłam że mam tylko że moje objawy wyglądają jak nerwica frontowa która jest pod ptsd. Ale nie będę mieć takiej diagnozy bo u mnie traumy nie ma tylko na podobieństwo a raczej identyczność wskazywałam.

O socjopatii to ja mówiłam w żartach, kiedyś Verinia dała post o cechach tego i mi też jak jej się zgadzało większość z tymże ja mam empatię więc nie mogę być socjopatą hello :D Ale zachowania niektóre…

zab konwersyjne to podtyp nerwicy ?? tudzież zaburzeń lękowo-depresyjnych często jest to synonim. Depresję miałam kiedyś teraz mam co najwyżej wahania nastrojow.

A padaczkę mam bo jedyna w sumie grupa leków jaką się stosuje na ząb konwersyjne są leki przeciw padaczkowe?? Serio?

2 godziny temu, Melodiaa napisał(a):

@Dalila_ masz takie combo 🤔

Odpowiedziałam bo dopiero mogłam napisac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A sorry 

Wszystko przekręcasz i pewnie specjalnie. ADHD jednocześnie ze spektrum ma większość osób co mają adhd. Obecnie odchodzi się od mówienia autyzm na właśnie spektrum neuroatypowosci. Bo wiele cech w spektrum i adhd się powiela, ja na pewno mam zaburzenia sensoryczne co jest cechą spektrum. Miałam sugestie autyzmu na psychoterapii i teściki robione które wskazywały na prawdopod. Ale nie robiłam diagnozy bo jest za droga. Mogę powiedzieć że mam adhd i jakieś cechy spektrum też.

Uslyszalam kiedyś że mam zachowania jak border i też niekiedy uważam że mam xd do tego podobnie powielają się objawy w adhd i chad i borderline wiec nie wiem co tak dziwi ze na notce do szpitala kierującej lekarz wpisał podejrzenie Chad wg mnie dobrze zrobil lepiej wpisać niż nie wpisać zawsze to jakaś informacja.

PTSD nie mówiłam że mam tylko że moje objawy wyglądają jak nerwica frontowa która jest pod ptsd. Ale nie będę mieć takiej diagnozy bo u mnie traumy nie ma tylko na podobieństwo a raczej identyczność wskazywałam.

O socjopatii to ja mówiłam w żartach, kiedyś Verinia dała post o cechach tego i mi też jak jej się zgadzało większość z tymże ja mam empatię więc nie mogę być socjopatą hello :D Ale zachowania niektóre…

zab konwersyjne to podtyp nerwicy ?? tudzież zaburzeń lękowo-depresyjnych często jest to synonim. Depresję miałam kiedyś teraz mam co najwyżej wahania nastrojow.

A padaczkę mam bo jedyna w sumie grupa leków jaką się stosuje na ząb konwersyjne są leki przeciw padaczkowe?? Serio?

Odpowiedziałam bo dopiero mogłam napisac

U mnie diagnostykę ADHD i autyzmu zrobili na oddziale dziennym i to na moją sugestię. Mam diagnozy i nie wydałem ani za to grosza. Może tam spróbuj,,jeśli ci zależy.

Edytowane przez MiśDuży

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Wszystko przekręcasz i pewnie specjalnie

Po co miałby, specjalnie coś przekręcać?

23 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Uslyszalam kiedyś że mam zachowania jak border i też niekiedy uważam że mam

O borderze to ja nawet nie wspominałem xd ale no przeciez nie wymyślałem sobie tego wszystkiego. Albo mi o tym wspominałaś albo pisałaś gdzieś o tym wszystkim to czemu uważasz, ze pieprze głupoty skoro tylko powtarzam to co usłyszałem

24 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

O socjopatii to ja mówiłam w żartach

No to pare razy w takim razie Ci się zdarzyło zażartować tak, a ja widocznie wziąłem to na poważnie. Mniejsza o to. To wykreślmy socjopatię i co niby jeszcze z tego co napisałem jest pieprzeniem głupot?;p No to PTSD tak.

Ja przecież wiem, że zaburzenia się mieszają i często występuje ich wiele na raz. Sam miałem zaburzenia lękowo-depresyjne gdzie dochodziły jeszcze jakieś inne. Ale jak teraz jeszcze zaczęłaś wspominać o ChAD to po prostu mi to się coś nie klei, że co chwile coś nowego odkrywasz.

Może Ty po prostu źle jesteś zdiagnozowana :S

No ale to temat o wenli. Nie wiem jak chcesz dalej gadać o tym jak to u Ciebie wygląda to możemy to przenieść do Twojego wątku bo odpłynęliśmy. A jak nie to najwyżej zakończmy tu bo moje zdanie w sumie już powiedziałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi