Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Lilith, Wamp pojedzony, czy też dopiero wybierał się na polowanie ? :D Po żądzy w oczach wnioskuję, że to drugie ... :mrgreen: Dziennikarz w "Wywiadzie z wampirem" jednak przeżył rozmowę z Louisem - a jak było z Fotografem po Kasi-Bestyja sesyi ? :D Jego szkielet pewnie straszy teraz w Twojej szafie ... - a nie, przecież niedawno robiłaś porządki :D;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W przeciwieństwie do Lilith, ja przykładowo nie lubię znacznej części motocyklistów. To goście kompletnie pozbawieni wyobraźni.

Jadę sobie ~80 km/h, zerkam w lusterko i widze wyprzedzającego mnie szaleńca (+180 km/h), w takim momencie czuję się jak "źółw"

i nie dziwię się, że jest tyle przypadków śmiertelnych z udziałem motocyklistów, przecież to jest kur*a dramat.

Totalnym idiotom i szaleńcom nie należy wręczać prawka i drogich maszyn, bo się rozpierda*ają b. szybko i policja ma niepotrzebną pracę do wykonania -

usuwanie resztek mózgu z chodnika, szukanie głowy/nogi/ręki odciętej 100 metrów dalej od ciała, to bardzo częste przypadki i za darmo nikt nas do reklamówki

nie pozbiera, więc nie dziwmy się kobietom, że nie lubią motocykli. Biedaczyny widzą, że większymi popierole*cami są motocykliści, niż prowadzący auta, w samochodzie chroni nas klatka, obudowa, pasy, przy prędkości do max 100 km i kolizji zachodzi duże prawdopodobieństwo, że ochroni nas obudowa i pasy bezpieczeństwa. W przypadku moto lipa... oprócz zbroi i umocnienia na kręgosłup, małe szanse na normalną egzystencję, zazwyczaj kalectwo lub śmierć na miejscu.

Ja bym starał się uswiadomić Lilith, że są na tym świecie motocykliści, którzy w ch*j szanują przepisy i jak pisze na znaku 60 km na godzinę to oznacza

dla prawilnego motocyklisty 60 km na godzinę, nie 230 km/h.

Przy 70 km na godzinę i spotkaniu z barierką bezpieczeństwo gwarantuje nam zbroja motocyklowa i szansa

na posiatkowanie minimalizuje się. Niestety drogowa barierka = żyletka, spotkanie z żytką przy prędkości 150+km/h = spotkanie z nożem, mam na liveleak kilka filmików

z chojrakami, którzy wpadli pod ostrza noża prowadząc za szybko :D

Osobiście nie wsiadłbym na motocykl (bez zbroi i ograniacza na kręgosłup) którym da się jechać więcej niż 100 km/h.

A jeśli ktoś się na takie coś zgadza to poziom jego wyobraźni nie jest zbyt wysoki :D

Spotkanie z zabłąkana reklamówka foliową, elementem metalowym który odpadł z innego pojazdu, zwierzęciem = moźe oznaczać trwałe kalectwo, lub śmierć na miejscu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ładne masz ząbki Lusesita :great::great:

choć osobiście przedkładam czystość i zdrowie w jamie ustnej, dopiero potem wybielanie.

Ja mam laserowo zaklejone ubytki (w sensie laserem traktują dziurę, potem kulka do wypełnienia i dalsze naświetlanie) wiertła przeszły do lamusa, chodzę też na zdejmowanie kamienia 8)

..ileś tam milionów Polaków w ogóle nie myje zębów, nie wiem czy to z lenistwa czy skrajna bieda nie pozwala im kupić szczoteczki i pasty w biedrze za 5 zł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, fajny kapelusz :D pierwsze skojarzenie to vivi z Final Fantasy IX, kapelusz w zupełnie innym stylu, ale vivi jest zajebistym magiem.

[attachment=1]vivi.jpg[/attachment]

[attachment=0]4582-Final_Fantasy-Final_Fantasy_IX-Vivi.jpg[/attachment]

Bardzo lubiłem viviego,

Na filmie widać, jak inny mag atakuje statek, a vivi odpiera atak i poniekąd przyjmuje cios na siebie :great::great: pozytywna postać :great::great:

A jeśli idzie o postać kobiecą z gier to byłabyś ksieżniczką Ashe z Final Fantasy XII

Księżniczka Dalmaski to prawdziwa główna bohaterka gry. Nie miała łatwego życia. Jej ojciec, król Raminas, oraz jej mąż, Rasler z Nabradii, zginęli podczas wojny. Ją samą ogłoszono martwą. Po “śmierci” przyłączyła się do ruchu oporu, szukając sposobu na odzyskanie niepodległosći i zemstę na Imperium. Dla niepoznaki używa imienia Amalia i ubiera się w strój zdecydowanie nie przypominający ubrań księżniczki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi