Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

ej ..... te USTA (czerwona szminka?), te oczy, ten nos, to spojrzenie, zdjęcia - pełne uczuć, szczególnie jak leżysz z N. - wyglądacie tam, jakbyście odpłynęły....

to z Natalką jest boskie po prostu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czerwona szminka :twisted:

od 14 roku życia towarzyszy mi wszedzie.

Doksia z kolei Ty w rdzawym...jestes niesamowita,szczegolnie 2 zdjecie,Ja Cie zmalpowalam i wlasnie suszę swoje rdzawo-brazowe wlosy-niebezpiecznie oddalam się od blondu :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stopek, Rybnik :shock:

:zonk: to ja już z chałupy nie wychodzę.

Shadowmere, Haniu - ja chcę zdjęcia, w dodatku mam do nich wszelkie prawo -bo małpujesz kolor :mrgreen:

Widzisz -Tobie się podoba mój (były) rudy, a ja uwielbiam Ciebie w blondzie. zamieńmy się po prostu i po sprawie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienor- dopiero zobaczyłam Twój komentarz na mój temat. Przepraszam że nie dodałam zdjęć w habicie, pójdę za to do piekła pewnie :twisted: O koleżanki się nie musisz martwić, są takie ładne że mają tu spore rzesze fanów :smile:

Shadowmere- trochę jestem zazdrosna, nie ukrywam, ale zdjęcia macie bardzo ładne, te pierwsze szczególnie, jak jing i jang.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pinkii, ale Ty tez sliczna jak marzenie, wiec nie narzekaj :mrgreen:

Shadowmere, no ode mnie wlasnie tez wieja, ale nie kazdy facet... Faceci sprawiajacy wrazenie bardzo silnych psychicznie i pewnych siebie, sa mna zainteresowani :) Wszelkiej masci zboczency rowniez :evil: Dobrze, ze nie jestem piekniejsza, bo wtedy juz w ogole mialabym przesrane :mrgreen: A tak, to byl juz nadety cham, nastepny niestety bedzie pewnie podobny i jakos sie kreci :roll::?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ode mnie też wieją.

Ale zwykle zakładam, że nie dlatego, iż jestem za piękna, lecz za inteligentna....

Nie chciałam by zabrzmiało to zarozumiale, ale jakoś bardziej cenię swój mózg niż urodę.

Po prostu nigdy nie miałam problemu z przyciągnięciem faceta, ale z jego utrzymaniem przy sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi