Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

*Monika*, ja po prostu scwptycznie podchodze do tego typu zdjęć i tyle, podobnie jak samoróby z dziubkiem, czy w lustrze czy inne sweetfocie ;).

W takiej sytuacji nie patrzę tak na prawdę na osobę na zdjęciu a zastanawiam się tylko ile w tym naturalności a ile obróbki. W zdjęciach naturalnych zwracam uwagę tylko i wyłącznie na osobę bo nic innego nie przykuwa mojej uwagi ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powietrzny Kowal, nawet na myśl mi nie przyszło, że Alu poprawiała zdjęcie. Chodzi tylko, że ja... Cóż, wedgług niektórych wyglądam tak?u=http%3A%2F%2F4.bp.blogspot.com%2F-IOaOdTRWrKg%2FTq3_YrkpOEI%2FAAAAAAAAJcM%2F6G4cv9dnGSI%2Fs320%2Frumcajz0.jpg&f=1, a według innych tak wookie.jpg?w=420

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Psychotropka`89, a jaki jest Twój sekret (oprócz seksu z mężem, bo tego jakby nie zastosuję)? Tylko odstawienie leku czy machasz ręką i nogą czasem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Psychotropka`89, a jaki jest Twój sekret (oprócz seksu z mężem, bo tego jakby nie zastosuję)? Tylko odstawienie leku czy machasz ręką i nogą czasem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, dupą ponoć często zarzucam :lol:

A tak na serio, to sekretem jest odstawienie mirty i nerwica. Żadnych diet, ćwiczeń. Ja leniwa jestem. 8)

Kontrast, bo ja jestem małą dziewczynką. X miesięcy temu wyglądałam też jak mała dziewczynka, tylko w biedrach trochę szersza. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, dupą ponoć często zarzucam :lol:

A tak na serio, to sekretem jest odstawienie mirty i nerwica. Żadnych diet, ćwiczeń. Ja leniwa jestem. 8)

Kontrast, bo ja jestem małą dziewczynką. X miesięcy temu wyglądałam też jak mała dziewczynka, tylko w biedrach trochę szersza. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi